Ultima oră
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo

VIDEO ǀ FC Voluntari – CS Mioveni 4-0. Gazdele au avut alte trei goluri anulate

Superliga Publicat pe 17 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20394555/14/fc-voluntari-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-17-09-2021.jpg

Formaţia FC Voluntari a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa CS MIoveni, în primul meci al etapei a IX-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Costin 63', 90'+1, Nemec 81', Gheorghe 83'.

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag (Vlad 73')- Costin, Droppa, Raţă (Meleke 87')- Lopes (Merloi 84'), Nemec (Angelov 87') Gheorghe. Antrenor: Liviu Ciobotariu

CS Mioveni: Popescu - Scarlatache, Balaur (Cristea 70'), Garutti - Şerbănică, Veres (Cierpa 70'), Dumitriu (Oancea 84'), Rădescu - Toma (Dat 46'), Rusu, Buziuc (Sanoh 62'). Antrenor: Alexandru Pelici

Arbitri: Iulian Dima  - Marius Marchidanu, Alexandru Vodă - Ionuţ Coza

Observator: Alexandru Deaconu

FC Voluntari - CS Mioveni 4-0 (Costin 63, 90 Nemec 81, Gheorghe 83), echipele de start:

  • FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag - Costin, Droppa, Raţă - Marcelo, Nemec, I. Gheorghe
  • Rezerve: Rîmniceanu, Achim, Meleke, Vlad, Roşu, Fulop, Merloi, Ilie, Angelov
  • Antrenor: Liviu Ciobotariu
  •  
  • CS Mioveni: Popescu - Garutti, Scarlatache, Balaur - Rădescu, Vereş, Dumitriu, Şerbănică - Toma, Rusu, Buziuc
  • Rezerve: Ducan, An. Cristea, Oancea, Burnea, Coşereanu, Sanoh, Dat, Massaro, Cierpka
  • Antrenor: Alexandru Pelici

Min. 90 + 4: Fluier final! Voluntari se impune categoric în faţa Mioveniului cu 4-0. 

Min. 90: GOL Voluntari! Costin reuşeşte dubla şi duce scorul la 4-0 pentru ilfoveni cu o execuţie sigură în forţă.

 

Min. 83: GOL Voluntari! Ion Gheorghe execută pe sub zid lovitura liberă şi duce scorul la 3-0 pentru gazde.

Min. 81: GOL Voluntari! Adam Nemec dublează avantajul ilfovenilor îndeplinind o simplă formalitate, iar în acest moment cele trei puncte sunt foarte aproape de Voluntari.



Min. 80: Al treilea gol anulat pentru Voluntari, de data aceasta Ricardinho este surprins în ofsaid.

Min. 78: Al doilea gol anulat pentru FC Voluntari! Vadim Raţă înscrie, însă arbitrul îi anulează golul pentru un fault la Şerbănică.

Min. 77: Ion Gheorghe de la FC Voluntari vede cartonaşul galben.

Min. 73: Schimbare la FC Voluntari: iese Briceag, intră Vlad.

Min. 70: Schimbare la CS Mioveni: intră Andrei Cristea în locul lui Balaur.

Min. 68: Ocazie pentru CS Mioveni! Rusu şutează în diagonală din careu, dintr-un unghi închis, însă balonul trimis de acesta în forţă se duce pe lângă poartă.

Min. 68: Droppa (Voluntari) vede cartonaşul galben.

Min. 63: GOL Voluntari! Nemec îl găseşte cu o deviere subtilă pe Costin, care pleacă de lângă Scarlatache şi îl învinge la colţul scurt pe Popescu.

Min. 62: Schimbare la Mioveni: iese Buziuc, intră Sanoh.

Min. 46: A început a doua repriză! Schimbare la Mioveni: intră Daţ, iese Toma.

Min. 45 + 3: La pauză scorul este 0-0. 

Min. 45: Buziuc (Mioveni) încasează şi el cartonaşul galben pentru un fault la Costin. Vor fi cel puţin două minute de prelungiri. 

Min. 43: Toma (CS Mioveni) vede cartonaşul galben pentru un fault la Marcelo Lopes. 

Min. 41: Ocazie pentru FC Voluntari!

Min. 28: Primul şut pe poartă al Voluntariului! Popescu reţine fără prea mari probleme încercarea lui Gheorghe de a marca. 

Min. 27: Buziuc centrează din cădere, însă la finalizare nu se află nimeni pentru a profita de oportunitatea creată pentru a marca. 

Min. 23: Ocazie pentru CS Mioveni! Buziuc şutează periculos de la distanţă, mingea prinde un pic pământul, dar Popa bine plasat reuşeşte să scoată balonul în corner. 

Min. 21: Ocazie pentru CS Mioveni! Rusu şutează şi el din afara careului, în forţă, un pic pe lângă poarta Voluntariului. Popa era pe direcţia balonului.

Min. 19: Dumitriu de la CS Mioveni trage de la distanţă, însă mult peste poarta apărată de Popa. 

Min. 19: Popescu, portarul Mioveniului, iese şi reţine o centrare venită din flancul drept al atacului Voluntariului. 

Min. 17: Şansă pentru Voluntari! Cristi Costin îl caută pe Nemec cu o centrare pe jos, însă mingea traversează careul Mioveniului fără a ajunge la vreun fotbalist al ilfovenilor.

Min. 5: Gol anulat pentru FC Voluntari! Nemec scapă singur cu portarul Popescu, înscrie fără emoţii, însă reuşita sa este anulată corect pe motiv de ofsaid. 

Min. 1: A început meciul!


CS Mioveni se deplasează în etapa a noua din Casa Liga 1 în Ilfov, pe terenul unei vecine de clasament, FC Voluntari.

Cele două echipe se întâlnesc în premieră în Casa Liga 1. De altfel, FC Voluntari şi CS Mioveni s-au mai înfruntat doar de două ori în trecut, de fiecare dată în Cupa României. Interesant este că la prima întâlnire s-a impus echipa din judeţul Argeş, în 2014, 2-1, pentru ca trei ani mai târziu Voluntariul să-şi ia revanşa şi să se impună exact cu acelaşi scor.

Înaintea meciului de vineri, ilfovenii par o echipă în formă. Au câştigat ultimele două partide, ambele cu 2-1, pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, respectiv cu Chindia, la Voluntari. Aşa se face că FC Voluntari se află la finalul etapei a opta şi înainte de startul rundei cu numărul nouă pe locul 8 în clasament, şi are 12 puncte.

Două poziţii mai jos se află chiar CS Mioveni, echipă care nu a mai câştigat de două etape. A pierdut în acest timp, în ultima etapă, 0-1 cu Chindia Târgovişte, iar în penultima a remizat cu Academica Clinceni, 1-1.

În acest moment, Mioveni se află pe locul 10 şi are 10 puncte.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele