Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

VIDEO | FC Voluntari - FC Botoşani 2-1. Merloi străluceşte pe caniculă şi aduce ilfovenilor trei puncte mari

Superliga Publicat pe 17 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21258115/1/fc-botosani-fc-voluntari-superliga-superbet-04-11-2022.jpg

FC Voluntari a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a Superligii. Nemec a ratat un penalty la 0-0, în finalul primei reprize.

Meciul de la Voluntari a început cu o întârziere de cinci minute din cauza unei probleme cu plasa uneia dintre porţi. Adam Nemec a avut prima ocazie a meciului încă din minutul 1, dar, singur cu portarul Ducan, a trimis pe lângă poartă. Oaspeţii au replicat prin bara lui Eduard Florescu, din minutul 7. În minutul 41 s-a dictat penalti pentru FC Voluntari, apoi faza a fost supusă controlului VAR şi lovitura de pedeapsă a fost confirmată după o aşteptare de aproape cinci minute.  A executat Nemec, slab, în stânga portarului Iacob, care a parat şutul şi la pauză s-a intrat fără gol marcat.

În repriza secundă Merloi a reuşit dubla pentru ilfoveni, în minutele 54 şi 59. FC Botoşani a reuşit să reducă din diferenţă în mintul 88, prin autogolul lui Armaş, dar nu a mai avut forţa de a egala, iar FC Voluntari s-a impus la limită, 2-1, după un meci în care prima repriză a fost prelungită cu 6 minute, iar repriza a doua cu 9 minute.

VIDEO | FC Voluntari - FC Botoşani 2-1 (Merloi 54, 59 / Armaş 88-autogol), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş (cpt.) - D. Andrei, Raţă, Crepulja, Boboc - Răduţ, Nemec, Merloi
  • FC Botoşani: Ducan - Mutombo, Dican, Pius - E. David, Ed. Florescu, Zabou, Dragu - Golofca, M. Roman II, Pinson

 

Minutul 88: GOL FC Botoşani! Florescu trimite o centrare şutată pe jos, iar Armaş deviază nefericit în proprie poartă.

Minutul 69: Merloi este aproape de al treilea gol. Execuţia sa de fineţe trece puţin pe lângă buturi.

Minutul 59: GOL Voluntari! Merloi sprintează de lângă un adversar apoi înscrie cu un şut din marginea careului.

Minutul 54: GOL Voluntari! După o acţiune în viteză a gazdelor, Merloi înscrie. Reuşita este analizată îndelung la VAR, pentru un posibil offside la Boboc, cel care a oferit pasa decisivă.

Minutul 45+6: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 40: Dragu îl doboară în careu pe Merloi, iar centralul dictează penalty, după ce VAR a verificat un posibil offside anterior. Nemec execută modest, iar Ducan parează.

Minutul 28: Vâlceanu scoate o minge trimisă de Pinson, ce s-ar fi dus în vinclu.

Minutul 21: Şansă mare pentru Botoşani. Portarul celor de la Voluntari respinge cu emoţii o minge trimisă din lateral, ca urmare a unei lovituri libere.

Minutul 1: Nemec este lansat perfect şi scapă singurul cu portarul, dar trimite o ”scăriţă” ce nu prinde cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

FC Voluntari a încheiat campionatul trecut pe locul 9 în play-out şi a pierdut la penalty-uri şanse de a se lupta cu CFR Cluj pentru un loc în preliminariile Conference League. Ilfovenii vor începe sezonul cu Marian Dună pe banca tehnică, după ce Liviu Ciobotariu a mers la Sepsi. Aceştia au reuşit o victorie, o înfrângere şi un egal în cele trei partide de pregătire pentru noul sezon.

De cealaltă parte, FC Botoşani a înregistrat trei înfrângeri şi o victorie în partidele amicale. Moldovenii au încheiat sezonul trecut pe locul 12, lucru ce l-a făcut pe finanţatorul echipei să îl schimbe pe Flavius Stoican cu Marius Croitoru, tehnician ce a mai antrenat-o pe FC Botoşani în trecut.

FC Voluntari s-a impus cu 2-0 în ultima întâlnire dintre cele două formaţii. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele