Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

VIDEO | FC Voluntari – FC Botoşani 0-1! O fază fixă executată perfect şi o schimbare a lui Teja au făcut diferenţa

FC Voluntari Publicat pe 23 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20782532/10/fc-voluntari-fc-botosani-superliga-superbet-23-07-2022.jpg

FC Voluntari – FC Botoşani, partidă din etapa a 2-a a Superligii României, s-a terminat cu victoria oaspeţilor (0-1) în direct pe Prima Sport 1 şi pe aplicaţia www.PrimaPlay.ro

După o primă repriză anostă, lipsită de ocazii şi de spectacol, cele două echipe au schimbat foaia în a doua parte a jocului. Golul lui Tisdell, în minutul 82, a venit în urma unei faze fixe gândite şi executate foarte bine de elevii lui Mihai Teja. 

În urma acestui rezultat, FC Botoşani adună 6 puncte din două meciuri posibile, ca şi lidera Farul Constanţa, care are un golaveraj de 4-1 faţă de 4-2 al moldovenilor. 

FC Voluntari rămâne la cele 3 puncte câştigate în prima etapă a campionatului pe terenul nou-promovatei Petrolul Ploieşti (scor 0-1). 

FC Voluntari – FC Botoşani 0-1 (Tisdell 82)

Echipele de start: 

  • FC VOLUNTARI: 71. M. Popa - 24. Ricardinho, 34. Matricardi, 5. Armaş - 98. C. Costin, 23. Al. Vlad 3. Meleke, 8. Răduţ - 22. Raţă,  Nemec, 11. D. Florea
  • REZERVE: 12. Râmniceanu, 6. Droppa, 7. Aliji, 10. Merloi, 14. Lopes, 18. H. Tavares, 19. Marrone,  80. L. Fulop
  • ANTRENOR: Liviu Ciobotariu
  •  
  • FC BOTOŞANI: 1. Pap - 2. Sno, 6. Dican, 32. Şeroni, 30. Ţigănaşu - 18. Perianu, 27. E. Florescu, 16. Shahaf - 77. Dragu, 17. Camara, 26. Mailat
  • REZERVE: 82. Ureche, 3. Moescu, 8. Obedeanu, 10. Tîrcoveanu, 14. Grubac, 19. Patache, 22. Mussis, 33. David, 98. Tisdell
  • ABSENT: M. Santos (suspendat)
  • ANTRENOR: Mihai Teja

Min. 90 + 5: Fluier final! FC Botoşani învinge cu 1-0 FC Voluntari la Mioveni, considerat terenul ilfovenilor. 

Min. 86: Dublă schimbare la Botoşani: ies Sno şi Mailat, intră Patache şi Grubat.

Min. 85: Dublă schimbare la Voluntari: ies Raţă şi Florea, intră Tavares şi Merloi.

Min. 82: GOL FC Botoşani! Tisdell înscrie cu poarta goală, la finalul unei faze fixe superbe executate de moldoveni. 

Min. 81: Armaş (FC Voluntari) vede cartonaşul galben pentru un fault la Dican.

Min. 79: Ocazie pentru FC Botoşani! Popa are o intervenţie foarte bună la colţul scurt, la şutul lui Tisdell.

Min. 76: Schimbare la FC Botoşani: iese Florescu, intră Mussis.

Min. 69: Schimbare la Voluntari: iese Vlad, intră Aliji.

Min. 68-69: Dublă schimbare la FC Botoşani: ies Shahaf şi Camara, intră Tîrcoveanu şi Tisdell.

Min. 68: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Portarul Pap îi pasează din greşeală lui Fulop, care este foarte aproape să înscrie cu un lob de senzaţie. 

Min. 65: Ocazie mare pentru FC Botoşani! Popa îi parează şutul în forţă trimis de Camara de la marginea careului, poziţie centrală. Mingea se duce peste transversală.

Min. 62: Dublă schimbare la FC Voluntari: ies Răduţ şi Nemec, intră Fulop şi Lopes.

Min. 59: Florescu (FC Botoşani) vede cartonaşul galben. 

Min. 58: Ocazie pentru FC Botoşani! Şutul lui Florescu din lovitură liberă, centrală, de la aproximativ 30-35 de metri, este reţinut de portarul Popa. 

Min. 53: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Pap blochează eroic în situaţie 1 vs. 1 cu Florea şi menţine egalitatea intactă pe tabelă. 

Min. 51: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Mihai Răduţ trimite primul şut pe spaţiul porţii din voleu. Portarul Pap reuşeşte să reţină execuţia de la 7-8 metri, care este moale. 

Min. 46: A început partea secundă a meciului!

Min. 45 + 4: La pauză scorul este 0-0!

Min. 45: Prima repriză se prelungeşte cu cel puţin 3 minute. 

Min. 38: Şansă pentru FC Botoşani! Dragu îşi încearcă norocul din afara careului, însă şutul său nu reuşeşte să producă pericol. 

Min. 30: Fază de meci pentru Botoşani! Şutul lui Mailat (FC Botoşani) se duce departe de poarta ilfovenilor. Matricardi s-a plasat excelent şi nu i-a lăsat lui Mailat prea multe opţiuni. 

Min. 27: Şansă pentru FC Voluntari! Şutul de la distanţă expediat de Vadim Raţă se duce departe de poarta apărată de Pap.

Min. 22: Vadim Raţă (FC Voluntari) este iertat de un cartonaş galben.  

Min. 19: Matricardi de la FC Voluntari vede cartonaşul galben pentru un fault dur. Fundaşul ilfovenilor nu a protestat. 

Min. 1: A început meciul!


FC Voluntari a învins la limită  în partida cu Petrolul, de pe ”Ilie Oană”, la un gol diferenţă, 1-0, cu o reuşită venită pe final, în minutele adiţionale, de la 11 metri. FC Botoşani a câştigat tot cu 3-2 la debutul în noul sezon, tot la un gol diferenţă, cu Chindia Târgovişte.

În ultima partidă directă jucată de cele două, de la Botoşani, scorul a fost egal, 1-1. Aşadar, se anunţă o partidă echilibrată între formaţia din Moldova şi gruparea din judeţul Ilfov.

Liviu Ciobotariu, nemuţumit după debutul în SuperLiga României

La revenirea în elita fotbalului românesc după o pauză de şase ani, Petrolul a jucat într-o atmosferă superbă creată de cei zece mii de fani, a avut un gol anulat de VAR, dar a pierdut partida cu FC Voluntari, 0-1, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Singurul gol a venit în al doilea minut de prelungiri, după ce Daniel Florea a transformat un penalty dictat ca urmare a unui fault al lui Tamaş la Armaş.

Deşi au câştigat, Liviu Ciobotariu nu este pe deplin mulţumit de jocul prestat de elevii săi şi a ţinut să laude adversara de azi. Tehnicianul l-a lăudat pe fostul său elev, Gabi Tamaş.

”Am anticipat că o să avem un meci foarte greu. Anticipam că sunt o echipă care joacă bine, i-am văzut şi anul trecut în Liga 2.  După transferurile pe care le-au făcut şi faptul că era primul meci mă gândeam că o să fie destul de dificil. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm, dar nu mi-a plăcut deloc jocul nostru, mai ales în prima repriză.

Le-am zis şi jucătorilor la pauză că am jucat foarte lent, nu mai avut nicio ocazie de gol. În a doua repriză s-a schimbat jocul în bine, în special după schimbările pe care le-am făcut. Florea şi Răduţ au intrat foarte bine. Primul joc, într-adevăr, greu, mă bucur că am câştigat. Îmi felicit jucătorii pentru rezultat.

Trebuie să analizăm bine ce am făcut prost azi, practic în prima repriză nu am reuşit să tragem pe spaţiul porţii, asta mă pune pe gânduri. Felicit echipa Petrolul pentru jocul lor, un joc solid. Gabi Tamaş a fost imperial. Numai cine nu joacă nu greşeşte.

Tamaş a fost imperial, a câştigat toate duelurile. Mi-a fost greu să-l vâd în tricoul altei echipe. Poate echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate”,
 a spus Ciobotariu, la finele partidei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele