Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

VIDEO | FC Voluntari - FC Botoşani 2-0. Ilfovenii fac un meci bun şi sunt la un singur punct de primul loc în play-out

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21119347/1/fc-botosani-fc-voluntari-superliga-superbet-04-11-2022.jpg

FC Voluntari a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Superligii.

Au marcat Sigurjonsson ’23 şi Ricardinho ‘90+3.

Arbitrii Andrei Moroiţă, Bogdan Gheorghe şi Alexandru Vodă au intrat pe teren cu tricouri pe care era scris mesajul ”Fără discriminare de gen”.

VIDEO | FC Voluntari - FC Botoşani 2-0 (Sigurjonsson 23, Ricardinho 90+4), în direct, la Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FC Voluntari: J. Fernandez - Ricardinho, Paz, Armaş - Lopes, Sigurjonsson, Voican, Aliji - Raţă, Nemec, Damaşcan
  • FC Botoşani: Ducan - Petro, Kupa, Pius, Ţigănaşu - Ivanov, Dican, Ed. Florescu - Pinson, M. Roman II, Mailat

Minutul 90+5: Fluier final! FC Voluntari se impune cu 2-0.

Minutul 90+4: GOL Voluntari! Ducan comite o eroare incredibilă. Portarul celor de la Botoşani vrea să protejeze mingea pentru a intra în afara terenului, dar este păcălit de Ricardinho, care marchează cu poarta goală.

Minutul 76: Dragu reia din lovitură liberă de la 20 de metri puţin peste poartă.

Minutul 68: Sigurjonsson reia din prima de la 7 metri, dar execuţia sa nu este suficient de puternică. Portarul oaspeţilor prinde.

Minutul 65: Şansă mare pentru Voluntari! Proaspăt intrat pe teren, tânărul Munteanu nu poate marca cu aproape toată poarta goală. Duca se repliează în cele din urmă şi respinge în corner.

Minutul 45+2: Pauză! FC Voluntari conduce cu 1-0.

Minutul 37: Oaspeţii au o şansă bună de egalare. Pe fondul unei erori în defensivă, Pinson reia puţin peste poartă.

Minutul 23: GOL Voluntari! Sigurjonsson destructurează pasul la offside al adversarilor şi deschide scorul cu o execuţie din interiorul careului.

Minutul 13: Roman centrează din flancul stâng un pic cam tare. Mingea se scurge în careu, dar ajunge în cele din urmă la Petro. Fundaşul lateral reia peste poartă.



Minutul 6: Ricardinho reia cu capul puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------

FC Voluntari are în acest sezon şanse să termine pe primele două locuri în play-out. Echipa lui Liviu Ciobotariu este pe locul 9 clasamentul Superligii, cu 30 de puncte, fiind la 2 puncte de FC U Craiova 1948 şi la 4 de Hermannstadt. 

În tabăra opusă, FC Botoşani se află pe locul 11, cu 28 de puncte, iar cu o eventuală victorie o poate depăşi pe FC Voluntari în clasament. 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele