Ultima oră
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”
Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României
Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară
Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri

VIDEO | FC Voluntari - FC Botoşani 2-1. Merloi străluceşte pe caniculă şi aduce ilfovenilor trei puncte mari

Superliga Publicat pe 17 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21258115/1/fc-botosani-fc-voluntari-superliga-superbet-04-11-2022.jpg

FC Voluntari a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a Superligii. Nemec a ratat un penalty la 0-0, în finalul primei reprize.

Meciul de la Voluntari a început cu o întârziere de cinci minute din cauza unei probleme cu plasa uneia dintre porţi. Adam Nemec a avut prima ocazie a meciului încă din minutul 1, dar, singur cu portarul Ducan, a trimis pe lângă poartă. Oaspeţii au replicat prin bara lui Eduard Florescu, din minutul 7. În minutul 41 s-a dictat penalti pentru FC Voluntari, apoi faza a fost supusă controlului VAR şi lovitura de pedeapsă a fost confirmată după o aşteptare de aproape cinci minute.  A executat Nemec, slab, în stânga portarului Iacob, care a parat şutul şi la pauză s-a intrat fără gol marcat.

În repriza secundă Merloi a reuşit dubla pentru ilfoveni, în minutele 54 şi 59. FC Botoşani a reuşit să reducă din diferenţă în mintul 88, prin autogolul lui Armaş, dar nu a mai avut forţa de a egala, iar FC Voluntari s-a impus la limită, 2-1, după un meci în care prima repriză a fost prelungită cu 6 minute, iar repriza a doua cu 9 minute.

VIDEO | FC Voluntari - FC Botoşani 2-1 (Merloi 54, 59 / Armaş 88-autogol), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş (cpt.) - D. Andrei, Raţă, Crepulja, Boboc - Răduţ, Nemec, Merloi
  • FC Botoşani: Ducan - Mutombo, Dican, Pius - E. David, Ed. Florescu, Zabou, Dragu - Golofca, M. Roman II, Pinson

 

Minutul 88: GOL FC Botoşani! Florescu trimite o centrare şutată pe jos, iar Armaş deviază nefericit în proprie poartă.

Minutul 69: Merloi este aproape de al treilea gol. Execuţia sa de fineţe trece puţin pe lângă buturi.

Minutul 59: GOL Voluntari! Merloi sprintează de lângă un adversar apoi înscrie cu un şut din marginea careului.

Minutul 54: GOL Voluntari! După o acţiune în viteză a gazdelor, Merloi înscrie. Reuşita este analizată îndelung la VAR, pentru un posibil offside la Boboc, cel care a oferit pasa decisivă.

Minutul 45+6: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 40: Dragu îl doboară în careu pe Merloi, iar centralul dictează penalty, după ce VAR a verificat un posibil offside anterior. Nemec execută modest, iar Ducan parează.

Minutul 28: Vâlceanu scoate o minge trimisă de Pinson, ce s-ar fi dus în vinclu.

Minutul 21: Şansă mare pentru Botoşani. Portarul celor de la Voluntari respinge cu emoţii o minge trimisă din lateral, ca urmare a unei lovituri libere.

Minutul 1: Nemec este lansat perfect şi scapă singurul cu portarul, dar trimite o ”scăriţă” ce nu prinde cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

FC Voluntari a încheiat campionatul trecut pe locul 9 în play-out şi a pierdut la penalty-uri şanse de a se lupta cu CFR Cluj pentru un loc în preliminariile Conference League. Ilfovenii vor începe sezonul cu Marian Dună pe banca tehnică, după ce Liviu Ciobotariu a mers la Sepsi. Aceştia au reuşit o victorie, o înfrângere şi un egal în cele trei partide de pregătire pentru noul sezon.

De cealaltă parte, FC Botoşani a înregistrat trei înfrângeri şi o victorie în partidele amicale. Moldovenii au încheiat sezonul trecut pe locul 12, lucru ce l-a făcut pe finanţatorul echipei să îl schimbe pe Flavius Stoican cu Marius Croitoru, tehnician ce a mai antrenat-o pe FC Botoşani în trecut.

FC Voluntari s-a impus cu 2-0 în ultima întâlnire dintre cele două formaţii. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele