Ultima oră
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum

VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt 1-1. Ilfovenii au salvat un punct, graţie unui penalty dat la ultima fază

Superliga Publicat pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21482214/2/fc-voluntari-fc-hermannstadt-superliga-superbet-5-02-2024.jpg

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Pentru FC hermannstadt a marcat Paraschiv, în minutul 31. În minutul 90+7, arbitrul Szabolcs Kovacs a acordat penalti, după un fault al lui Găman asupra lui Dumiter. Decizia a fost luată după consultarea VAR. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Florea, în minutul 90+8.

În urma acestui rezultat Hermannstadt rămâne pe locul 7 în clasament, în timp ce FC Voluntari a urcat peste Poli Iaşi şi e pe 13.

FC Voluntari - FC Hermannstadt 1-1 (Florea D. 90+7 (p) / Paraschiv D. 31')

Echipele de start:

  • FC Voluntari (4-2-3-1): J. Fernandez - Ricardinho, Matricardi, Armaş (cpt.), Aliji - Cascini, Raţa - R. Popescu, A. Ciobanu, Răduţ - Nemec
  • Rezerve: Vâlceanu - Boboc, Turda, Paz, Voican, Droppa, Crepulja, D. Andrei, Florea, Cocian, Carnat, Dumiter
  •  
  • FC Hermannstadt (4-2-3-1): Căbuz - Butean, Găman, Bejan (cpt.), Opruţ - Sota, Murgia - Balaure, Biceanu, Jipa - D. Paraschiv
  • Rezerve: Muţiu - I. Pop, Medina, Ionuţ Stoica, Antoche, Ciubotaru, Oroian, Bucuroiu, Valente, N'Goma, Al. Luca

Min. 90+9: Final de meci! 

Min. 90+7: GOOOL marcat de FC Voluntari! Centralul partidei a acordat lovitură de la 11 metri, după ce a revăzut faza din careu, la care ilfovenii au cerut penalty. Florea a transformat fără probleme.

Min. 75: Şansă mare pentru sibieni! Paraschiv a primit de la Bucuroiu, dar şutul său este blocat senzaţional de Fernandez.

Min. 68: Ocazii imense ratate de Hermannstadt! Sota Mino a luftat cu poarta goală în faţă, iar mai apoi Fernandez l-a blocat pe Balaure într-o situaţie de singur cu portarul.

Min. 57: Ocazie mare pentru Hermannstadt! Balaure a trimis o pasă superbă pentru Paraschiv, dar acesta nu a reuşit să facă ”dubla”.

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45+3: Final de primă repriză! 

Min. 31: GOOOL marcat de Heramnnstadt! Balaure a pasat în faţa porţii, iar Paraschiv a reuşit să îl învingă pe Fernandez şi să deschidă scorul.

Min. 23: Ocazie pentru ilfoveni! Robert Popescu a trimis un şut din afara careului, dar Căbuz a fost pe fază şi a reţinut.

Min. 16: Ocazie bună pentru FC Voluntari! Aliji a primit mingea într-o poziţie bună, dar a trimis peste poartă.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

FC Voluntari vine după înfrângerea clară din etapa trecută, scor 4-1, în faţa lui CFR Cluj şi se află pe locul 14 în clasament, la doar 7, respectiv 9 ”lungimi” de ultimele două locuri. Ilfovenii nu au mai câştigat de 4 runde şi au adunat 3 eşecuri şi un egal.

De cealaltă parte, FC Hermannstadt are o victorie, un egal şi 2 înfrângeri în ultimele 4 meciuri în campionat, dar se află pe poziţia a 7-a şi e are şanse mari să intre în play-off. Sibienii s-au impus cu 2-0 runda trecută, în faţa lui FC Botoşani.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria lui Hermannstadt cu 3-1. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele