Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | FC Voluntari - FCSB 1-2. Magnificul Florinel Coman înclină balanţa unui joc foarte complicat pentru lider

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21506354/2/fc-voluntari-fcsb-superliga-superbet-29-02-2024.jpg

 FCSB a învins în deplasare, scor 2-1, pe FC Voluntari, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 16, după ce Târnovanu a respins lovitura de cap a lui Robert Popescu, balonul a ajuns la Dumiter şi acesta a înscris pentru 1-0. Florinel Coman a trimis în bară, în minutul 24, dar la pauză FC Voluntari a intrat cu avantaj minim.

La pauză Charalambous a efectuat trei schimbări şi bucureştenii au egalat în minutul 48. Florinel Coman a înscris din careu, cu un balon excelent plasat şi scorul a devenit 1-1. După şase minute tot Coman a reuşit să pătrundă cu mingea la picior în careul gazdelor, trimiţând pe lângă Jesus Fernandez, la colţul lung şi FCSB a trecut în avantaj, 2-1.

Florinel Coman a a juns la 14 goluri marcate în acest campionat, egalându-l pe colegul său, Darius Olaru, în clasamentul golgeterilor. 2-1 a fost şi scorul final, iar în clasament, FCSB a ajuns din nou la o diferenţă de zece puncte faţă de echipa de pe locul secund, Rapid Bucureşti.

Elevii lui Charalambous au 61 de puncte, în timp ce FC Voluntari are 27 de puncte, şi ocupă locul 14.

VIDEO | FC Voluntari - FCSB 1-2 (Dumiter 16, Coman 47, 54), în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  •     Voluntari: Fernandez - Miranda, Turda, Matricardi, Cernat - Raţă, Crepulja - Dumiter, Popescu, Andrei - Nemec
  •     FCSB: Târnovanu - Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Luis Phelipe, Şut, Lixandru - Băluţă, Popescu, Coman

Minutul 90+7: Final de meci! FCSB se impune cu 2-1.

Minutul 70: Radunovic scoate excelent din faţa porţii la incursiunea lui Popescu.

Minutul 54: GOL FCSB! Florinel Coman sprintează şi nu se opreşte până nu îl învinge pe Fernandez.

Minutul 47: GOL FCSB! Coman este din nou crucia şi egalează cu o execuţie de mare fineţe din careu, ce s-a dus în plasa laterală.

Minutul 45+3: Pauză! FC Voluntari conduce cu 1-0.

Minutul 35: Dumiter trece uşor de Dawa şi scoate la Popescu, dar Târnovanu este salvator.

Minutul 24: Coman primeşte o pasă peste defensiva adversă, dar loveşte bara.

Minutul 16: GOL FC Voluntari! Lovitură liberă bătută la bara a doua, mingea ajunge la Popescu, care reia din câţiva metri, însă Târnovanu are o super intervenţie, dar nu mai poate face nimic pe respingere la şutul lui Dumiter.

Minutul 6: Târnovanu iese bine şi îl blochează pe Doru Andrei, care a pătruns în careu.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------------

FCSB este în mare formă în acest sezon. Echipa lui Gigi Becali este pe primul loc în clasament şi are un avans de 10 puncte faţă de echipa de pe locul secund. La această partidă, FCSB nu se va putea baza pe Olaru. 

Fotbalistul a încasat un cartonaş roşu etapa trecută şi nu va putea fi uitilizat. Totuşi, Gigi Becali nu a părut prea îngrijorat şi a precizat că Băluţă va juca în locul fotbalistului suspendat. 

În tabăra opusă, FC voluntari nu traversează cea mai bună perioadă, chiar dacă la echipă a fost numit antrenor Nicolae Dică. FC Voluntari este pe loc retrogradabil şi are doar 27 de puncte strânse. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele