Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ FC Voluntari – Sepsi 3-1. Sclipirile lui Budescu securiează locul de play-off al ilfovenilor

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20607780/2/fc-voluntari-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-19-02-2022-2.jpg

FC Voluntari a reuşit o victorie crucială pe teren propriu, contra lui Sepsi Sfântu-Gheorghe, scor 3-1. Elevii lui Liviu Ciobotariu sunt foarte aproape de prima prezenţă din istorie în play-off.

Centralul a oferit un moment de panică în startul partidei. În minutul 7, Haţegan s-a ciocnit accidental de fotbalistul Vadim Raţă şi a fost văzut de medici înainte să continue jocul, el având nevoie de puţin timp ca să-şi revină în urma impactului.

Omul meciului a fost Constantin Budescu, care în ziua în care a împlinit 33 de ani a practicat un joc spectaculos şi extrem de prolific. A deschis scorul în minutul 23, după ce s-a desprins fără probleme de lângă Dimitrov şi a punctat cu capul.

În partea secundă, cei de la Sepsi au fost mai eficienţi în startul reprizei secunde, profitând de faptul că cei de la Voluntari au coborât liniile. Aganovic a restabilit egalitatea, dar bucuria nu a ţinut mult. Budescu şi-a readus echipa în avantaj, din penalty şi altfel pentru prima data după un an şi două luni a reuşit să înscrie mai mult de un gol într-un meci.

Tavares a stabilit scorul final, profitând de căderea elevilor lui Cristiano Bergodi.

Voluntariul ocupă locul 3, cu 46 de puncte şi este cu un picior şi jumătate în play-off. În schimb, Sepsi rămâne pe locul 10, cu 33 de puncte şi nu mai are nicio şansă să intre în bătălia pentru un loc de cupă europeană.

LIVE VIDEO ǀ FC Voluntari – Sepsi 3-1 (Budescu 23, 81-penalty, Tavares 89 / Aganovic 63), în direct la Look Sport

Echipele de start:

FC Voluntari: Popa – Briceag, Armaş, Tamaş, Ciobotariu – Droppa, Miranda – Ion Gheorghe, Budescu, Raţă – Nemec
Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Ashkovski, Aganovic, Tincu, Bărbuţ – Tudorie, Golofca

Minutul 90+3: Fluier final! FC Voluntari se impune cu 3-1 şi îşi securizează locul de play-off.

Minutul 89: GOL Voluntari! Marcelo Lopes se descurcă excelent în banda stângă până la Meleke, care trimite din plonjon, dar Niczuly respinge spectaculos, însă doar până la Tavares, ce bifează prima reuşită în tricoul ilfovenilor.

Minutul 80: GOL FC Voluntari! Ilfovenii beneficează de primul penalty din acest sezon, după ce Tudorie comite henţ, păcălit de faptul că un coleg a sărit pe sub minge. Constantin Budescu transformă şi reuşeşte ”dubla”, în ziua în care împlineşte 33 de ani.

Minutul 63: GOL Sepsi! Egalarea vine oarecum firesc. La un corner, Aganovic scapă de marcajul lui Raţă şi punctează cu o lovitură de cap.

Minutul 61: Popa greşeşte la faza următoare, Igor Armş salvează situaţia şi respinge fabulos de pe linia porţii. Apoi portarul celor de la Voluntari se revanşează cu o super intervenţie la ocazia lui Tudorie.

Minutul 60: Covăsnenii preiau frâiele partidei, profitând de faptul că cei la Voluntari au coborât liniile. Ciobotariu salvează in extremis din faţa lui Ashkovski.

Minutul 58: Cea mai mare ocazie de până acum a celor de la Sepsi. Aganovic reia în forţă de la 20 de metri, dar balonul se duce puţin pe lângă bara dreaptă a porţii lui Popa.

Minutul 54: Budescu execută cu efect o lovitură din banda stângă. Nemec se descurcă excelent de lângă Ispas şi reia din 3 metri, dar Niczuly respinge în corner, cu un reflex de senzaţie.

Minutul 45+2: Pauză! FC Voluntari conduce cu 1-0. Formaţia lui Liviu Ciobotariu face cel mai bun meci din acest an. În schimb, Sepsi evoluează neaşteptat de modest.

Minutul 23: GOL FC Voluntari! Ilfovenii au iniţiativa, iar eforturile le sunt răsplătite. Răţă preia un balon în flancul drept şi centrează la limita careului mic. Budescu se desprinde fără probleme din marcajul lui Dimitrov şi înscrie cu capul. Este primul gol pentru Budi în tricoul ilfovenilor.

Minutul 8: Momente de panică. Arbitrul Ovidiu Haţegan a acuzat dureri în zona tâmplei, iar partida a fost oprită. Cel mai bine central român a putut însă continua partida, după ce a primit îngrijiri medicale.

Minutul 1: A început partida!
 

Situaţia celor două echipe în clasament:
  • FC Voluntari: locul 4, 26 de meciuri, 12 victorii, 7 egaluri, 7 înfrângeri, 28 de goluri marcate, 24 de goluri primite, 43 de puncte câştigate.
  • Sepsi Sfântu Gheorghe: locul 9, 26 de meciuri, 7 victorii, 12 egaluri, 7 înfrângeri, 27 goluri marcate, 22 goluri primite, 33 de puncte câştigate.

Forma în ultimele cinci etape:

  • FC Voluntari: eşec în deplasare 3-0 cu Farul Constanţa (locul 6), egal acasă 0-0 cu Rapid (locul 8), egal în deplasare 0-0 cu CS Mioveni (locul 12), victorie acasă 3-1 cu Gaz Metan Mediaş (locul 14), egal în deplasare 0-0 cu Chindia Târgovişte (locul 11)
  • Sepsi Sfântu Gheorghe: egal în deplasare 1-1 cu Rapid (locul 8), victorie acasă 2-0 cu Gaz Metan Mediaş (locul 14), înfrângere în deplasare 1-0 cu UTA (locul 10), victorie acasă 3-1 cu Universitatea Craiova (locul 5), înfrângere în deplasare 1-0 cu FC Botoşani (locul 3).

Golgheteri:

  • FC Voluntari: Vadim Raţă, 7 goluri.
  • Sepsi Sfântu Gheorghe: Bogdan Mitrea, Marius Ştefănescu, Kevin Luckassen, toţi cu 4 goluri.

Partida din meciul tur, Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Voluntari s-a terminat cu scorul de 1-2. Pentru ilfoveni au marcat Costin (min. 22) şi Raţă (min. 54), iar pentru covăsneni a punctat Bojic (min. 85).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele