Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ FC Voluntari şi Petrolul, remiză spectaculoasă, scor 2-2. Două reuşite, anulate pentru offside

FC Voluntari Publicat pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21102272/1/fc-voluntari-petrolul-ploiesti-amical-26-11-2022.jpg

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate luni, în deplasare, meciul cu FC Voluntari, scor 2-2, în etapa a cincea din play-out-ul Superligii. Confruntarea a fost transmisă în direct la Prima Sport 2 şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Petrolul a reuşit să înscrie în minutul 28, prin Jair, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid. Şapte minute mai târziu, în minutul 35, Marcelo Lopes a deschis scorul pentru gazde, din pasa lui Ricardinho.

Avantajul de pe tabelă al ilfovenilor a fost scurt, pentru că după alte şapte minute, Matricardi a făcut un fault în careu şi arbitrul Sorin Costreie a dictat lovitură de pedeapsă., pe care a transformat-o Gicu Grozav, în minutul 43.

În repriza secundă Adam Nemec a primit două cartonaşe galbene într-un minut şi a fost eliminat chiar după ce fusese înlocuit. Chiar şi în zece gazdele au reuşit să înscrie, prin Sigurjonsson, în minutul 82. În minutul 88 Seniko Doua a marcat golul egalizator printr-un şut de la distanţă, la un corner.

Arbitrul de tuşă Mihai Maricaa ridicat fanionul şi golul a fost anulat, dar, după analiza VAR, arbitrul de centru a decis să acorde golul pentru Petrolul.

Ploieştenii sunt pe locul secund în play-out, cu 28 de puncte, la egalitate cu ocupanta primului loc, FCU Craiova. FC Voluntari se află pe locul 6, cu 24 de puncte.

  • FC VOLUNTARI: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş (Cristian Paz 22) - Marcelo Lopes, Sigurjonsson, U. Meleke (D. Florea 66), Aliji - Raţă, Nemec (Dumiter 74), Damaşcan. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu
  • PETROLUL: Leitner - Papp, Meijers, Felix Mathaus (R. Moldoveanu 85) - Doua, Jair (Dumitriu 72), Seto, Jefferson (Purtic 90+8), Ţicu - Irobiso, Grozav. ANTRENOR: Florin Pârvu

FC Voluntari - Petrolul 2-2 (Lopes 35; Sigurjonsson 83 / Grozav 42-pen; Doua 88)  

Echipele de start:

  • FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş (cpt.) - Marcelo Lopes, Sigurjonsson, Meleke, Aliji - Raţă, Nemec, Damaşcan
    Rezerve: J. Fernandez - Cr. Costin, Paz, I. Andres, D. Florea, Merloi, Răduţ, Helder Tavares, Dumiter
    Antrenor: Liviu Ciobotariu 
  • Petrolul: Leitner - Papp, Meijers, Mathaus - Doua, Jair, Seto, Jefferson, Ţicu (cpt.) - Irobiso, Grozav
    Rezerve: Jercălău - Borţa, Pashov, R. Grigore, Dumitriu, Purtic, M. Bratu, Budescu, R. Moldoveanu
    Antrenor: Florin Pârvu 

Min. 90+8: Final de meci! FC Voluntari şi Petrolul remizează, scor 2-2.

Min. 88: GOOOL Petrolul! Doua trage de la 25 de metri, iar reuşita e validată după analiza VAR.

Min. 83: GOOOL FC Voluntari! Sigurjonsson marchează cu un şut de la aproximativ 20 de metri. Ilfovenii conduc din nou, cu 2-1.

Min. 75: Eliminare la FC Voluntari! Adam Nemec vede roşu după ce a fost schimbat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul, deşi atacantul fusese înlocuit de Ciobotariu.

Min. 60: Meci cu ritm în partea secundă, dar golul nu vine. În continuare rezultat de egalitate la Voluntari.

Min. 46: Începe partea secundă la Voluntari. 

Min. 45+1: Final de primă repriză, 1-1.

Min. 42: GOOOL Petrolul! Grozav punctează de la 11 metri, după un fault în careu asupra lui Irobiso. Execuţie perfectă pentru jucătorul ”lupilor”, care ajunge la 9 reuşite.

Min. 35: GOOOL FC Voluntari! Marcel Lopes deschide scorul cu un şut din prima din careu, cu stângul, după o pasă cu capul.

Min. 28: Petrolul marchează, dar şi golul ei e anulat pentru offside. Reuşita i-a aparţinut lui Irobiso.

Min. 23: Petrolul începe să iasă ceva mai mult din propria jumătate şi are câteva lovituri trimise cadrat. Însă, Popa reţine fără probleme.
 
Min. 9: FC Voluntari începe bine şi chiar marchează, prin Damaşcan, dar reuşita este anulată pentru un offside mare.

Min. 1: Începe partida de la Voluntari! 


În turul sezonului regular, fiecare echipă s-a impus pe terenul celeilalte în deplasare cu acelaşi scor, 1-0.

Iasmin Latovlevici a semnat Petrolul Ploieşti

Iasmin Latovlevici (36 de ani) va continua să evolueze în Superliga României, chiar dacă s-a despărţit de FC Argeş.

Triplul campion cu FCSB şi dublu câştigător al Ligii 1 cu CFR Cluj a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire, cu Petrolul Ploieşti, potrivit jurnalistului Cristian Anghelescu.

Experimentatul fundaş stânga a adunat în actuala stagiune a Superligii 11 apariţii pentru FC Argeş. Sursa citată precizează că Latovlevici a făcut un schimb de pase cu cei doi fii ai săi chiar înainte de primul său antrenament în tabăra ”lupilor galbeni”.

Iasmin Latovlevici poate debuta la Petrolul chiar în meciul cu FC Voluntari din deplasare, în cadrul rundei a 5-a din play-out-ul Superligii.

FC Argeş s-a despărţit de Iasmin Latovlevici în luna noiembrie a anului trecut, deşi apărătorul lateral mai avea contract cu ”alb-violeţii” până în vara anului curent. Conducerea clubului a fost nemulţumită de randamentul de dat de ”Lato”.

”Când ai un jucător aproape de retragere… Ori simţi că nu mai poţi, ori nu poţi să continui să joci făcând astfel de greşeli. E gafeurul campionatului! În momentul ăsta, uitaţi-vă la toate meciurile în care a jucat Latovlevici, am pierdut cel puţin 3-4 jocuri pe greşelile lui!

Nu greşeli de poziţionare, că a fost driblat, nu! Pase direct la adversar. Aştepţi altceva de la el, toţi spectatorii au cerut expres acest lucru: «Domnule, lăsaţi-ne cu astfel de jucători!»”, declara Daniel Stanciu, directorul sportiv al formaţiei FC Argeş, despre Latovlevici.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele