Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

VIDEO | FC Voluntari - UTA 0-1. Arădenii s-au impus la limită şi s-au apropiat de locurile de play-off

Superliga Publicat pe 17 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21492734/2/fc-voluntari-uta-arad-superliga-superbet-17-02-2024.jpg

FC Voluntari a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

FC Voluntari - UTA 0-1 (Fabry A. 77')

Echipele de start:

  • FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Turda, Matricardi, Boboc – Cascini, Crepulja – Dumiter, Răduţ, R. Popescu – Nemec
  • Rezerve: Vâlceanu – D. Florea, Cocian, Paz, Carnat, D. Andrei, Ciobanu, Raţa, Droppa, Voican, Armaş, Aliji
  •  
  • UTA: Fl. Iacob – Căpuşă, Benga, Stolnik, D. Rodrigues – Morar, Machado, Cr. Mihai – Micovschi, Luckassen, Omondi
  • Rezerve: Kucher – Freitas, Fabry, Stahl, R. Pop, Iurasciuc, Vulturar, Trif, Ariel Lopez, Tudorie, A. David

Min. 90+4: Final de meci!

Min. 77: GOOOL marcat de UTA! Fabry a înscris cu o lovitură de cap plasată, în urma unei centrări excelente venite de la Tiberiu Căpuşă.

Min. 60: Paradă senzaţională reuşită de Iacob! Răduţ a primit perfect de la Popescu în faţa porţii, dar execuţia sa a fost parată incredibil de portarul arădenilor.

Min. 59: Ocazie pentru Voluntari! Răduţ a primit într-o poziţie bună, dar şutul său a trecut pe lângă poartă.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+2: Final de primă repriză! 

Min. 34: Şansă bună de a înscire pentru UTA! Acelaşi Luckassen a trimis în portar, iar mingea a fost respinsă în cele din urmă.

Min. 30: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Dumiter a reluat cu capul din mijlocul careului, dar Iacob a respins excelent peste poartă.

Min. 19: Ocazie pentru arădeni! Luckassen a fpst găsit bine în careu, dar lovitura de cap a atacantului a trecut pe lângă poartă.

Min. 6: Ocazie mare pentru UTA! Morar a nimerit bara din stânga porţii în urma unui şut superb din marginea careului.

Min. 1: A început partida! 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

FC Voluntari vine după egalul cu Poli Iaşi, scor 0-0, din runda trecută şi se află pe locul 13 în campionat, cu şanse minime de a mai prinde play-off-ul. Ilfovenii nu au mai câştigat de 6 etape, înregistrând 3 egaluri şi 3 înfrângeri.

De cealaltă parte, UTA se află pe locul 11 în Superliga, la doar 3 ”lungimi” de ultimul loc ce duce în play-off. Arădenii vin după egalul cu FC Botoşani, scor 2-2, din etapa trecută şi sunt neînvinşi de trei runde în campionat.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele