Ultima oră
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid
Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul
Doi jucători ai Corvinului Hunedoara sunt doriţi în Superliga Doi jucători ai Corvinului Hunedoara sunt doriţi în Superliga
Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League

VIDEO ǀ FCSB a câştigat cu mari emoţii în faţa Chindiei! „Roş-albaştrii” au revenit după ce au fost conduşi cu 2-0. Trupa lui Săndoi, gol anulat în 90+4

FCSB Publicat pe 13 feb 2022
mail-share icon Email

 

FCSB a revenit spectaculos de la 2-0 şi s-a impus 3-2 în faţa Chindiei Târgovişte. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

În această seară am avut parte de două reprize total opuse. Elevii lui Săndoi au început fulminant şi în minutul 20 aveau 2-0. Popa a deschis scorul din lovitură liberă - o reuşită senzaţională. Apoi Butean i-a trimis mingea printre picioare lui Vlad. 

În cea de-a doua repriză, „roş-albaştrii” au ieşit total montaţi şi au reuşit remontada. Primul gol a venit imediat, în minutul 47. Olaru a fost autorul unui gol frumos. 

Vali Gheorghe a fost eroul lui Toni Petrea, după ce a fost trimis „la treabă” în partea a doua. În minutele 66 şi 77 a întors soarta partidei. 

Pe final, „centralul” Chivulete a anulat două goluri. Ianis Stoica a băgat mingea în plasă, dar în mod bizar a fost anulat golul. Probabil pentru un fault în atac, dar nu prea a fost. Apoi Piţian a marcat pentru Chindia în 90+4, însă din poziţie de ofsaid – pare să fi fost aici, dar totuşi este discutabil. 

FCSB este la 6 puncte distanţă de CFR Cluj în Casa Liga 1. Chindia ocupă locul 11, cu 28 de puncte.

FCSB – Chindia Târgovişte 3-2

Final de meci.

Min. 90+4: Final nebun de meci. Piţian a marcat pentru Chindia, dar de la margine s-a ridicat fanionul pentru ofsaid. Decizia pare a fi corectă!

Min. 88: Ocazie uriaşă Chindia! Andrei Vlad o salvează pe FCSB de această dată. Şerban a greşit rău în apărare şi a trimis o pasă prea uşor către propriul portar. Chunchukov a fost pe fază, dar n-a avut suficient spaţiu să şuteze mai bine.

Min. 87: Ianis Stoica marchează pentru FCSB, dar reuşita este anulată de „centralul” Chivulete. Nu este clar de ce s-a luat această decizie. Ciudat!

Min. 77: GOOOL FCSB! Vali Gheorghe reuşeşte să facă dubla! Keseru l-a văzut foarte bine demarcat în flanc, iar apoi Căbuz n-a putut să respingă şutul puternic expediat de mijlocaşul „roş-albastru”. Gheorghe a fost trimis pe teren la pauză, în locul lui Cordea.

Min. 66: GOOOL FCSB! Şerban îi trimite o pasă fabuloasă lui Vali Gheorghe, în flanc. Mijlocaşul avansează bine cu mingea la picior şi îl învinge pe Căbuz.

Min. 47: GOOOL FCSB! Olaru marchează un gol foarte frumos din pasa lui Florin Tănase. Căpitanul FCSB-ului a condus bine cu mingea la picior şi i-a pasat perfect lui Olaru printre adversari.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 38: Ocazie FCSB! Ovidiu Popescu centrează bine, Dumiter reia puternic cu capul, dar Căbuz este atent şi reţine.

Min. 20: GOOOL Chindia! Start incredibil de meci. Butean îi bagă mingea printre picioare lui Andrei Vlad.

Min. 15: GOOOL Chindia! Popa trimite o BOMBĂ din lovitură liberă, direct în vinclu! Vlad a plonjat, dar n-a avut nicio şansă.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • FCSB: A. Vlad - Ov. Popescu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - D. Olaru, Edjouma, Fl. Tănase - Cordea, Dumiter, Oct. Popescu.
    Rezerve: Straton, V. Creţu, Miron, Ad. Şut, I. Gheorghe, I. Stoica, Oaidă, Keşeru, S. Şerban.
    Antrenor: Toni Petrea.
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Piţian, P. Iacob, Ad. Ioniţă - Butean, Passaglia, M. Dulca, Sila - Popadiuc, D. Popa.
    Rezerve: D. Moldovan, L. Corbu, M. Şerban, Chunchukov, Cantave, Kovic, A. Şerban, Celea, Roumpoulakou.
    Antrenor: Emil Săndoi.

LIVE VIDEO ǀ FCSB – Chindia, de la 19:55, în direct la Look Sport+

Situaţia celor două echipe în clasament:

  • FCSB: locul 2 (la 6 puncte de lidera CFR Cluj), 25 de meciuri, 16 victorii, 7 egaluri, 2 înfrângeri, golaveraj 49-22, 55 de puncte.
  • Chindia Târgovişte: locul 11, 25 de meciuri, 6 victorii, 10 egaluri, 9 înfrângeri, golaveraj 15-18, 28 de puncte

Forma în clasament:

  • FCSB: două victorii (3-0 în deplasare cu Clinceni şi Dinamo) şi trei egaluri (2-2 acasă cu FC ”U” Craiova, 3-3 acasă cu CFR Cluj şi 0-0 în deplasare cu Sepsi).
  • Chindia Târgovişte: două victorii în deplasare (1-0 la Farul şi Academica) şi trei egaluri acasă (1-1 cu FC Argeş, 0-0 cu CS Mioveni şi 0-0 cu FC Voluntari).

Golgheteri:

  • FCSB: Florin Tănase, 11 goluri
  • Chindia Târgovişte: Daniel Popa, 4 goluri

Rezultate în ultimele cinci meciuri oficiale:

  • 4 victorii pentru FCSB (în tur ”roş-albaştrii” au învins cu 1-0 în deplasare) şi un egal.

Echipele probabile:

  • FCSB (4-3-3): Vlad - Achim, Vinicius, Cristea, Radunovic - Olaru, Edjouma, Oct. Popescu - Cordea, Tănase, Coman
  • Rezerve: Straton, Creţu, Dumiter, Tănasă, Stoica, Gheorghe, Oaidă, Keşeru, Şerban
  • Absenţi: Panţîru, Musi (accidentaţi)
  • Antrenor: Toni Petrea
  •  
  • Chindia (4-4-2): Căbuz - Butean, Iacob, Piţian, Ioniţă - Popa, Dulca, Popadiuc, Sila - Florea, Ciunciukov
  • Rezerve: Moldovan, Passaglia, Celea, Matiş, Cherchez, Şerban, Kocic, Rusu, Căpuşă
  • Absenţi: C. Dinu, Baxevanos (accidentaţi)
  • Antrenor: Emil Săndoi
     
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele