Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

VIDEO | FCSB aduce bucurie fanilor pe Ghencea, cu o victorie în derby-ul cu CFR Cluj

Superliga Publicat pe 6 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21274372/2/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023.jpg

FCSB a câştigat pe teren propriu, scor 1-0, cu CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a Superligii. A fost primul meci după 8 ani pentru formaţia din Capitală pe Ghencea.

Cea mai mare ocazie a unei prime părţi animate au ratat-o clujenii, la bara lui Muhar, din minutul 19. Gazdele au replicat prin şuturile de la distanţă ale lui Şut şi Pantea, dar scorul pauzei a fost 0-0.

În partea secundă, în minutul 64, la un duel Cvek-Compagno desfăşurat în careul oaspeţilor, jucătorul bucureştenilor a căzut şi arbitrul Marcel Bîrsan a dictat penalti. Analiza VAR a confirmat decizia arbitrului şi Compagno a transformat lovitura de pedeapsă, deschizând scorul.

După gol FCSB a mai avut o ocazie la şutul lui Octavian Popescu, din minutul 74, dar cele două echipe nu au mai reuşit să marcheze şi FCSB a bifat a patra victorie din patru meciuri în Superligă. Echipa lui Elias Charalambous este lider în clasament, cu 12 puncte. CFR Cluj ocupă poziţia a patra, cu 7 puncte.

VIDEO | FCSB - CFR Cluj 1-0 (Compagno 66-penalty), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  •     FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic - Olaru, Şut, Djokovic - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman
  •     CFR: Sava - Manea, Kresic, Ajeti, Morgan, Camora - Muhar, Tachtsidis, Cvek - Yeboah, Bîrligea

Minutul 90+7: Fluier final! FCSB se impune cu 1-0.

Minutul 66: GOL FCSB! Compagno este faultat în careu, iar după intervenţia VAR, centralul dictează penalty. Atacantul intrat în repriza a doua transformă fără probleme.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 31: Pantea trage surprinzător de la peste 20 de metri, dar mingea se duce un pic peste poartă.

Minutul 18: Şansă mare irosită de CFR! Târnovanu respinge şutul lui Yeboah, Muhar se întinde şi ajunge primul la minge, dar reia în bară.

Minutul 4: Sava respinge în lateral şutul lui Coman.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

FCSB vine după ce a reuşit a treia victorie consecutivă în campionat, în etapa trecută din Superliga, după ce a învins-o pe Oţelul Galaţi cu 2-0 şi este singura formaţia care nu a cedat niciun punct până acum. ”Roş-albaştrii” au adunat 9 puncte şi se află pe primul loc, dar pentru ei urmează un test în faţa formaţiei care a cucerit de 5 ori la rând titlu.

De cealaltă parte, CFR Cluj se află pe poziţia secundă în clasament cu 7 puncte, după ce runda trecută a remizat acasă cu U. Craiova, scor 1-1. ”Feroviarii” au strâns până acum trei victorii şi două egaluri şi par şi în acest sezon una dintre echipele care se bat la titlu.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a fost câştigată de FCSB cu 1-0, graţie unicului gol al partidei, marcat de Florinel Coman.

Aproape de o mutare de titlu! FCSB forţează transferul fundaşului român care a impresionat în Spania

FCSB încearcă să facă un transfer interesant, care ar putea să o ajute în lupta pentru titlul de campioană, Cupa României şi calificarea în grupele Conference League.

ProSport informează că fundaşul central Alexandru Paşcanu, în prezent la Ponferradina, formaţie retrogradată în liga a 3-a spaniolă, a fost contactat de conducerea ”roş-albaştrilor” pentru un transfer definitiv.

”În aceste ore, până mâine, probabil, se vor clarifica lucrurile, fie în această direcţie (n.r.- FCSB), fie înspre un club din Spania.

Toate variantele de transfer din Spania sunt sub formă de împrumut, iar cel mai mult se pare că îl doresc cei de la Albacete. Practic, ar avea de ales între FCSB şi Albacete”, menţionează apropiaţi ai jucătorului, conform sursei citate.

Alexandru Paşcanu ar fi tentat să vină la FCSB şi pentru faptul că o astfel de mutare i-ar creşte şansele să debuteze pentru echipa naţională a României.

Stoperul în vârstă de 24 ani a jucat pentru toate reprezentativele de tineret ale ţării noastre între 17 şi 23 de ani, şi pentru echipa olimpică.

Totuşi, Albacete rămâne în acest moment prima opţiune pentru Alexandru Paşcanu, conform apropiaţilor acestuia, chiar dacă FCSB este echipa interesată de un transfer definitv.

Paşcanu consideră că la Albacete ”ar avea perspective frumoase pe termen mediu şi lung în fotbalul din Spania”, deoarece formaţia s-a luptat pentru promovarea în La Liga, în sezonul trecut.

CFR Cluj, FC Voluntari şi SD Ponferradina sunt echipele pentru care a jucat fotbalistul crescut de Leicester.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele