Ultima oră
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ FCSB cu fotbalul, U. Craiova cu golurile! Oltenii au câştigat derby-ul de pe Arena Naţională, cu 2-0

FCSB Publicat pe 3 apr 2022
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. Au marcat Andrei Ivan ‘45+1 şi Bic ’74.

  • 0-1, min. 45+1: Ivan a transformat un penalti acordat pentru un fault asupra sa.

  • 0-2, min. 74: Bic a marcat cu un şut din apropierea colţului careului mare.

În minutul 9, Feşnic a anulat un gol al lui Edjouma pentru henţ.

Echipele utilizate: 

  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu (V. Gheorghe ’75), Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Şut (Mamut ’77), Edjouma (Keşeru ’46) – Oct. Popescu, Tănase, Coman (Cordea ’46). Antrenor: Anton Petrea.
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Bancu, Screciu, Papp, Vătăjelu (Vlădoiu ’80) – A. Creţu, Mateiu (Bic ’64) – Ivan, Nistor (Baiaram ’74), Gustavo (M. Constantin ’81) – Koljic (Markovic ’64).  Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Ultima partidă a etapei, CFR Cluj – FC Argeş, este programată luni, la ora 21.00.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 33, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.


FCSB - U. Craiova 0-2 (Ivan 45+1-pen; Bic 74)

Echipele de start: 

  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Oct. Popescu Fl. Tănase, Fl. Coman;
    Rezerve: Vlad, Miron, Dumiter, I.Stoica, V. Gheorghe, Keseru, Mamut, Cordea;
  • U. Craiova:  Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu - A. Creţu, Mateiu - Gustavo, Nistor, A. Ivan - Koljic;
    Rezerve: Lazar, M.Constantin, Căpăţînă, Vlădoiu, Bic, Roguljoc, Baiaram, Cîmpanu, Markovic;

Min. 90+4: Final de meci pe Arena Naţională.

Min. 88: Nici Keşeru nu găseşte ţinta dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. Trimite mult peste poartă.

Min. 85: FCSB nu mai atacă la fel de intens, după golul marcat de Bic. Radunovic trimite slab dintr-o poziţie foarte bună. Meciul se îndreaptă către victoria oaspeţilor.

Min. 74: GOOOL U. Craiova! Bic marchează cu un şut fantastic, din careu, lateral stânga, direct în vinclu.

Min. 71: Echipa lui Reghecampf începe să fragmenteze cât mai mult jocul şi să prelungească pauzele. Ritmul de joc se menţine ridicat.

Min. 65: Florin Tănase trage în blocaj din careu, dintr-o poziţie foarte bună. Asediu la poarta lui Pigliacelli, dar U. Craiova conduce cu 1-0.

Min. 59: U. Craiova iese cu greu din propria jumătate. FCSB e mereu periculoasă, la aproape toate fazele. O lovitură liberă a lui Olaru duce balonul la Cristea, iar lovitura acestuia de cap se duce în bară. 

Min. 55: Început în forţă de parte secundă a FCSB-ului. Oct. Popescu, cel mai activ jucător al vicecampioanei. Oltenii par să sufere pe faza defensivă, iar Pigliacelli îi salvează în două situaţii grele.

Min. 46: Repriza a doua se reia de la 1-0 pentru olteni 

Min. 45+3: Final de primă parte.

Min. 45+1: GOOOL U. Craiova! Ivan transformă.

Min. 44: Ivan obţine o lovitură de la 11 metri! Decizia, corectă, fault al lui Cristea.

Min. 37: Şansă mare pentru FCSB! Vinicius trimite cu capul în urma unei lovituri libere din dreapta, dar Pigliacelli scoate. Balonul, trimis pe centrul porţii.

Min. 30: Alexandru Creţu îl faultează pe Oct. Popescu la 30 de metri de poarta oltenilor şi vede cartonaşul galben. Radunovic bate direct faza fixă, dar mult peste poarta lui Pigliacelli.

Min. 22: Mai scade puţin ritmul de joc, dar nivelul e unul peste media din Casa Liga 1. Multe atacuri ale celor două echipe se rup de la mijlocul terenului.

Min. 19: Oltenii lui Reghe încep să stea mai mult în jumătatea FCSB-ului, dar nu ajung periculos la poarta adversă. Ivan încearcă o centrare din stânga, dar fundaşii bucureştenilor resping.

Min. 15: U. Craiova are o singură şansă să iasă din propria jumătate: pe contraatac. Până acum, oltenii nu se apropie periculos de poarta lui Târnovanu.

Min. 9: Se dă fault în atac la un gol marcat de Edjouma. Mijlocaşul FCSB-ului marchează cu capul, dar arbitrul fluieră fault la contactul cu Ivan. Pe reluarea se vede că e şi henţ.

Min. 8: U. Craiova iese şi ea în evidenţă în atac, dar şutul lui Koljic se duce mult peste.

Min. 5: Ritm foarte bun pe Arena Naţională, cu un mic plus pentru FCSB la capitolul posesie. Oltenii fac presing agresiv, dar echipa lui Petrea se menţine în jumătatea lor.

Min. 3: FCSB începe sus meciul. Tănase centrează din stânga, dar şutul din prima, din careu, al lui Oct. Popescu, se duce mult peste.

Min. 1: Începe partida de pe Arena Naţională! 


Informaţii înainte de meci

Duelul este unul cu miză extrem de importantă pentru ambele echipe. FCSB (locul 2, 37 de puncte) se află la cinci lungimi de lidera CFR Cluj. ”Roş-albaştrii” sunt obligaţi să îi învingă pe olteni pentru a mai păstra şanse reale la cucerirea titlului de campioană, titlu câştigat ultima dată în 2015.

Universitatea Craiova are ca obiectiv principal terminarea pe locul 2, ocupat de FCSB în acest moment. Elevii lui Laurenţiu Reghecampf se află la şapte puncte de cei ai lui Toni Petrea, iar orice alt rezultat în afară de victoria cu FCSB le poate complica grav situaţia în clasament. Înfrângerea cu FC Voluntari, 1-3 pe teren propriu de runda trecută, coraborată cu succesul ilfovenilor 1-0 cu Farul din etapa curentă, a adus revelaţia Ligii 1 la egalitate de puncte (30) cu Universitatea Craiova. Astfel, dacă ”leii” nu vor obţine cel puţin un egal cu FCSB, vor termina etapa a 3-a a play-off-ului pe locul 4.

În timpul sezonului regular, FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova în ambele meciuri, tur şi retur: 4-1 pe teren propriu şi 3-2 în deplasare. Istoricul ultimelor zece confruntări în Casa Liga 1 le este favorabil tot ”roş-albaştrilor”: 6 victorii, un egal şi 3 înfrângeri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele