Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

VIDEO | FCSB, cu toată echipa alături de CSM Bucureşti la returul cu Esbjerg, decisiv pentru Final Four-ul Ligii Campionilor

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21117441/1/fcsb-csm.png

Situaţie complicată pentru CSM Bucureşti, care are de recuperat eşecul cu 4 goluri din turul cu Esbjerg. Confruntarea decisivă va fi duminică, de la ora 17:00, în direct pe Prima Sport 1.

”Tigroaicele” au parte de o susţinere specială la retur. Jucătorii de la FCSB în frunte cu antrenorul Elias Charalambous şi team managerul MM Stoica au venit să facă galerie formaţiei din Capitală.

Cea mai importantă jucătoare a celor de la CSM Bucureşti, Cristina Neagu este cunoscută ca fiind o susţinătoare a celor de la FCSB, care i-au întors duminică suportul.

CSM Bucureşti a fost învinsă duminica trecută, în deplasare, de formaţia daneză Team Esbjerg, scor 32-28 (17-13), în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, transmisă în direct de către Prima Sport 1. Returul, pentru un loc la Turneul F4, va avea loc pe 7 mai, la Bucureşti.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Arntzen (10 goluri) şi Neagu (7) pentru CSM Bucureşti, respectiv Mork (8 goluri) şi Ingstad (6) pentru Team Esbjerg.

La finalul fazei grupelor, căpitanul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, era golgheter, cu 105 goluri marcate. Neagu avea 1.015 goluri în total, în competiţie. După meciul cu Team Esbjerg, Neagu a adunat 112 (1.022 goluri în total).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele