Ultima oră
VIDEO | Sepsi - Rapid, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Sepsi - Rapid, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Schweinsteiger, Heynckes şi Rehhagel, incluşi în Hall of Fame-ul fotbalului german Schweinsteiger, Heynckes şi Rehhagel, incluşi în Hall of Fame-ul fotbalului german
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca

VIDEO ǀ FCSB – Dinamo 2-1. ”Câinii” au fost aproape de remontada, după ce au ieşit ”greii” adversarilor

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21260563/2/fcsb-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-22-07-2023-2.jpg


FCSB a învins cu 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a doua din Superligă. Partida s-a jucat pe stadionul ”Arcul de Triumf” din Capitală.

FCSB a ameninţat poarta lui Golubovic încă din start, şi Florin Coman a trimis o lovitură de cap, apărată senzaţional de portarul dinamovist, care nu a mai avut însă replică în minutul 30, când Florinel Coman a şutat din afara careului, la vinclu, deschizând scorul. În minutul 35 Darius Olaru a majorat scorul, cu un şut din interiorul careului. Până la pauză, Golubovic a mai avut două intervenţii salvatoare în poarta dinamoviştilor, iar la cabine FCSB a intrat cu avantaj de două goluri.

După pauză FCSB nu a mai forţat, iar Dinamo a reuşit să marcheze în minutul 83. A fost mai întâi un şut în bară a lui Neluţ Roşu, Costin a recuperat balonul, i-a pasat lui Laruccea, acesta a şutat, Târnovanu a respins greşit, în faţă, iar Goncalo Gregorio a înscris.

VIDEO ǀ FCSB – Dinamo 2-1 (Coman 30, Olaru 35 / Gregorio 83), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruţ, Radunovic - Olaru, Şut, Djokovic - Băluţă, Miculescu, Coman
  • Dinamo: Golubovic - De Moura, Giafer, Grigore, Amzăr - Ghezali, Larrucea, Iglesias, Neluţ Roşu - Bani, Abdallah

Minutul 90+7: Final de meci! FCSB se impune.

Minutul 83: GOL Dinamo! Roşu trage în transversală, mingea ricoşează la la Larrucea, care trage. Târnovanu scapă mingea nepermis de uşor în faţă, iar Gregorio profită.

Minutul 76: Şansă mare pentru FCSB! Golubovic blochează şutul lui Compagno. Mingea revine la Edjouma, care nu prinde cadrul porţii.

Minutul 75: Dinamoviştii combină bine, iar Costin trage în forţă din 15 metri peste buturi.

Minutul 67: Olaru reia din prima de la 20 de metri. Mingea se duce puţin pe lângă poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 2-0 pentru FSCB.

Minutul 35: GOL FCSB! Olaru face 2-0, cu un şut în diagonală, după un corner.

Minutul 30: GOL FCSB! Coman îl surprinde pe Golubovic cu o execuţie cu stângul din marginea careului ce s-a dus la vinclu.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------

FCSB s-a impus fără emoţii în prima etapă, scor 3-1, pe terenul formaţiei FC ”U” Craiova, în timp ce Dinamo a cedat cu 2-0 pe teren propriu contra Universităţii Craiova.

O veste bună pentru suporterii FCSB

Gigi Becali a confirmat pentru Prima Sport că Florinel Coman, starul ”roş-albaştrilor”, are o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Patronul celor de la FCSB se îndoieşte pentru moment, spre bucuria fanilor vicecampioanei, că va achita vreo echipă suma dorită de latifundiar în schimbul serviciilor şeptarului său.

”Clauza lui Coman e 5 milioane, dar nu cred că dă cineva momentan 5 milioane de euro. Să dea Domnul să dea cineva 5 milioane şi să se ducă!”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Show.

Darius Olaru, marele absent de la FCSB?

Florinel Coman a început în forţă noul sezon al Superligii. Coman a marcat dintr-un penalty pe care tot el l-a obţinut în victoria celor de la FCSB cu FC ”U” Craiova (3-1), însă a fost schimbat la pauză din cauza unei accidentări.

Becali a anunţat ca ”Mbappe de România” va evolua în runda următoare contra lui Dinamo, însă acelaşi lucru nu se va întâmpla şi în cazul căpitanului Darius Olaru, accidentat în meciul din prima etapă.

”Coman va juca, dar Olaru nu va juca. Nu vrem să-l forţăm pe Olaru!”, a mai spus Gigi Becali.

Echipele probabile:

  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruţ, Radunovic - Djokovic, Şut, Olaru/Edjouma - Al. Băluţă, Compagno/Miculescu, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad, V. Creţu, Miculescu, Edjouma, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Ngezana, Radaslavescu, Cordea
  • Absent: Oct. Popescu (suspendat)
  • Antrenor: Elias Charalambous
  •  
  • Dinamo (5-4-1): Golubovic - Moura, Giafer, Larrucea, Bena, Amzăr - Ghezali, Iglesias, N. Roşu, Bani - Abdallah
  • Rezerve: Dujmovic, I. Roşu, Goncalo, Ţîră, Politic, Borcea, Patriche, R. Grigore, Cr. Costin
  • Absent: Borduşanu (nerefăcut)
  • Antrenor: Ovidiu Burcă

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele