Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

VIDEO | FCSB - FC Botoşani 1-0. Mihai Pintilii termină anul cu dreptul şi urcă echipa pe podium

FCSB Publicat pe 19 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20955776/2/fcsb-fc-botosani-superliga-superbet-19-12-2022.jpg

FCSB a învins pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Botoşani, în penultimul meci al etapei a XXI-a din Superligă.

Golul a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 78.

Din minutul 83, FC Botoşani a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Sadiku.

VIDEO | FCSB - FC Botoşani 1-0 (Coman 78), LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCSB: A. Vlad - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Oaidă, Şut, Edjouma - Cordea (cpt.), Miculescu, Oct. Popescu
  • FC Botoşani: Pap - Sno, Sadiku, Şeroni, Ţigănaşu - Ivanov, Zabou, Dican (cpt.) - Mailat, M. Roman, Dragu

Minutul 90+6: Fluier final! FCSB se impune cu 1-0.

Minutul 78: GOL FCSB! Octavian Popescu îl vede foarte bine pe Coman, care trece pe lângă doi adversari şi deschide scorul.

Minutul 77: Ocazii pe bandă ratate de FC Botoşani. Vlad are două intervenţii de senzaţie la şuturile lui Şeroni şi Roman. Mingea trece apoi peste poartă.

Minutul 74: Radunovic centrează din flancul stâng. Oaidă reia cu capul din câţiva metri în braţele lui Pap.

Minutul 67: Dragu îşi etalează viteza şi trage în forţă dintr-un unghi greu. Vlad este atent şi respinge.

Minutul 58: Popescu trimite din lovitură liberă. Dawa se înalţă şi trimite cu capul puţin pe lângă poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 39: Radunovic prinde un şut în forţă din voleu. Mingea se loveşte de un adversar şi se duce în corner. Portarul Pap a fost surprins de traiectorie.

Minutul 35: Popescu profită de spaţiul lăsat de moldoveni şi trimite la Pantea, care deschide în marginea careului pentru Radunovic. Muntenegreanul loveşte defectuos, iar mingea se duce peste poartă.

Minutul 9: Oaidă trage de la 20 de metri, dar Pap prinde fără probleme.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

FCSB a cedat în derby-ul cu CFR Cluj, pe Arena Naţională, la limită, scor 0-1. FC Botoşani a făcut un rezultat bun tot cu campioana României, scor 1-1, egalând în minutele adiţionale. Confruntarea FCSB – CFR Cluj a fost o restanţă.

Şapte meciuri fără victorie are FC Botoşani în SuperLigă, în timp ce FCSB venea după cinci victorii la rând înaintea confruntării cu CFR Cluj.

Iulian Călin arbitrează meciul FCSB - FC Botoşani

Arbitrul Iulian Călin va arbitra meciul FCSB - FC Botoşani, care se va disputa, luni, de la ora 20.00, în etapa a 21-a din Superliga. Iulian Călin va fi ajutat de Daniel Mitruţi şi Romică Bîrdeş, iar rezervă va fi Adrian Cojocaru.

În Camera VAR se vor afla Sorin Costreie şi Adrian Popescu. Observator a fost desemnat Marcel Savaniu.

Billel Omrani s-a săturat! Vrea să plece cât mai repede de la FCSB

Gigi Becali îşi schimbă opinia de la meci la meci şi în cazul lui Billel Omrani, pe care l-a vizat cu un discurs dur după partida dintre FCSB şi CFR Cluj, scor 0-1, LIVE la Prima Sport 1! Omul de afaceri a afirmat că dacă va continua cu evoluţiile din derby-ul cu ardelenii, atunci Omrani va pleca de la FCSB.

Deşi contractul cu atacantul e bine făcut, Gigi Becali nu exclude posibilitatea ca Omrani să plece de la echipa sa în vară, în pauza competiţională, dacă nu îşi va schimba în bine comportamentul şi nu va juca la un nivel superior.

Cei de la Fanatik scriu că despărţirea s-ar putea produce mai repede. Francezul şi-a anunţat impresarul să îi caute o echipă cât mai repede.

Dacă o să continue aşa, o să plece în vară! Avem cu el un contract pe un an, cu încă doi ani. Dacă va juca tot aşa, va pleca, dar poate asta şi vrea. Poate vrea doar să fie liber de contract, poate asta îi place.

Am zis că e atacant, că e mai atacant decât David Miculescu, dar în a doua repriză cu CFR Cluj, dacă era Dumiter pe bancă, intra el”, a spus Gigi Becali în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele