Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

VIDEO | FCSB – FC ”U” Craiova 1-1. Pas greşit pentru formaţia lui Dica, ”roş-albaştrii” continuă forma slabă din campionat

FCSB Publicat pe 1 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20796131/1/fcsb-fc-u-craiova-vochin-diferenta.jpg

Echipele FCSB şi FC U Craiova 1948 au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat duminică seara, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a treia din Superligă.

FCSB a deschis scorul pe Arena Naţională, printr-un jucător abia intrat pe teren, Joonas Tamm, care a înscris cu un şut din careu, în minutul 47.

Zece minute mai târziu, Dawa l-a călcat pe Andre Duarte în careu, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalti după consultarea VAR. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Compagno.

FCSB - FC ”U” Craiova 1-1 ( Tamm J. 48' \ Compagno A. 59'), în direct pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Bouhenna, Radunovic – Ad. Şut, Oaidă – Cordea, Olaru, Fl. Coman – I. Stoica
  • FCU Craiova: R. Popa – Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Achim, Asamoah – Baeten, Bauza, Van Durmen – Compagno

Min. 90+3: A doua bară pentru FCSB, Florinel Coman deviază excelent pentru Mamut, care îi retrimite în careu. Coman şutează la colţul scurt, dar mingea lui nimerşte bara. 

Min. 90+1: Schimbare la FC ”U” Craiova, iese Bauza şi intră Grigore.

Min. 90: Vor fi 8 minute suplimentare pe ”Arena Naţională”.

Min 89: Schimabare la FCSB, iese Olaru şi intră Mamut.

Min. 84: Ocazie mare pentru FC ”U” Craiova, Marquet trimite un şut puternic din afara careului, iar Târnovanu reuşeşte să respingă în corner.

Min. 82: Schimbare la FC ”U”, iese Van Durmen şi intră Enache. 

Min. 81: Octavian Popescu controlează excelent balonul şi intră în careu, dar este blocat în ultimul moment de apărarea Craiovei

Min. 73: Dublă schimbare la FC ”U” Craiova, intră Chiţu şi Marquet şi ies Achim şi Baeten.

Min. 73: Ocazie pentru FCSB, Cordea pătrunde frumos, dar execuţia lui trece pe lângă poarta oltenilor.

Min. 69: Baeten vede cartonaşul galben.

Min. 68: Schimbare la FCSB, iese Ianis Stoica şi intră Octavian Popescu. 

Min. 64: Radunovic vede cartonaşul galben, în urma unei intervenţii dure.

Min. 59: GOL FC ”U” Craiova, Compagno marchează fără emoţii, din lovitură de la 11 metri şi restabileşte egalitatea.

Min. 57: PENALTY pentru FC ”U” Craiova. Centralul partidei acordă penalty, în urma verificării monitorului VAR. Dawa a făcut o imprudenţă în careu, vede cartonaşul galben şi le oferă şansa oltenilor să restabilească egalitatea.

Min. 48: GOL marcat de FCSB, Oaidă trimite un şut din afara careului, mingea este blocată de apărare şi ajunge la Tamm, care are o execuţie imparabilă, din câţiva metri.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 46: Schimbare la FCSB iese Bouhenna şi intră Tamm.

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 45: Bară FCSB, Florinel Coman primeşte mingea în marginea careului şi încearcă să îl surprindă pe portarul oltenilor. Execuţia capitanului lui FCSB nimereşte transversala, Popa era bătut.

Min. 40: Ocazie mare pentu FCSB, Ovidiu Popescu are culoar de  şut şi trimite o bombă, de la mare distanţă, care îi pune mari probleme lui Popa.

Min. 34: Ocazie imensă pentru FC ”U” Craiova, Ovidiu Popescu gafează şi pierde mingea într-o zonă periculoasă. Balonul ajunge la Bauza, care trimnite un şut bun, dar Târnovanu este din nou magistral şi respinge în corner. 

Min. 32: Ocazie mare pentru FCSB, Florinel Coman a executat cornerul la bara a doua, dar Ianis Stoica a reluat slab şi este doar out de poartă.

Min. 25: Huyghebaert vede carrtonaşul galben.

Min. 22: Ocazie imensă pentru FC ”U” Craiova, Negru centrează perfect pentru lovitura de cap a lui Compagno. Argentinianul are o execuţie minunată, dar parada lui Târnovanu este pur şi simplu fantastică şi păstrează tabela intactă.

Min. 17: Ocazie mare a FCSB-ului, Ianis Stoica scapă pe partea dreaptă şi trimite periculos în careu, unde Florin Coman ratează întâlnirea cu mingea, dar reuşeşte să se redreseze şi încearcă un lob spectaculos, care este parat de Popa.

Min. 13: Ocazie pentru FC ”U” Craiova, Baeten primeşte mingea în apropiera careului şi încearcă să îl surprindă pe Târnovanu cu o execuţie de la distanţă, dar portarul parează şi va fi corner.

Min. 7: Apare o primă şansă a FCSB-ului, prin Olaru, care încearcă un şut din interiorul careului, dar este blocat de apărarea olteană.

Min. 1: A început partida!


De asemenea, golurile, ratările, fazele tensionate din meci, deciziile VAR sau alte momente importante ale duelului vor fi redate în format live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

După ce a revenit pe banca FCSB şi a calificat-o în turul al treilea preliminar din Conference League, Nicolae Dică va avea din nou o misiune dificilă, de data aceasta în campionat: să învingă echipa care a surclasat-o pe CFR Cluj, campioana României, scor 3-1 în etapa trecută.

Dacă FC ”U” Craiova a surprins plăcut în runda precedentă, FCSB a fost nevoită să se recunoască învinsă cu 2-0 pe terenul rivalei Rapid, meci care a condus, în cele din urmă, la demisia lui Toni Petrea.

În prima etapă, FC ”U” Craiova (locul 6) a pierdut, 2-1, pe terenul Farului. FCSB (locul 14) a remizat, scor 1-1, acasă cu Universitatea Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele