Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO ǀ FCSB – FC Voluntari 0-0. Primul meci stagional fără gol în campionat al liderului, la capătul unei prestaţii modeste

FCSB Publicat pe 22 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21351980/2/fcsb-fc-voluntari-superliga-superbet-22-10-2023.jpg

FCSB a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Voluntari, în etapa a 13-a din Superligă.

Într-un meci disputat, dar fără multe cartonaşe galbene, FCSB şi FC Voluntari au jucat pe contre, iar elevii lui Charalambous au ratat mai multe ocazii. Compagno a ratat în minutul 11, apoi Armaş a scos la capul lui Compagno, în minutul 35, acelaşi Armaş a respins la şutul lui Octavian Popescu, douăzeci de minute mai târziu.

Raţă a ratat pentru oaspeţi în minutul 80, apoi Jesus Fernandez a scos şutul lui Miculescu, în minutul 82, iar Băluţă a trimis în bară, în minutul 90+5. S-a terminat 0-0, FCSB are 30 de puncte şi e lider, în timp ce FC Voluntari e oe 12, cu 13 puncte.

VIDEO ǀ FCSB – FC Voluntari 0-0, la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic - Lixandru, Ad. Şut, Olaru - D. Rotariu, Compagno, Fl. Coman
  • FC Voluntari: J. Fernandez - Ricardinho, Paz, Armaş - R. Boboc, V. Raţa, Crepulja, D. Andrei, Carnat - Nemec, Dumiter

Minutul 90+6: Final de meci! Se termină 0-0!

Minutul 90+5: Băluţă scapă singur cu portarul dar trage în bară.

Minutul 87: Ovidiu Popescu reia din marginea careului în braţele lui Fernandez. Gazdele cer penalty pentru un henţ la Paz.

Minutul 68: Şut driblează elegant doi adversari şi scoate la 20 de metri pentru execuţia în forţă a lui Pantea pe centrul porţii.

Minutul 51: Ovidiu Popescu centrează din flancul drept la Tavi Popescu. Acesta reia din alergare cu capul pe lângă poartă.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este egal, 0-0.

Minutul 35: Compagno primeşte pe 10 metri, dar trage în blocajul unui adversar din poziţie ideală.

Minutul 18: Rotariu scoate pe culoar la Compagnp, care trage în portarul Fernandez.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------------

În ciuda diferenţei din clasament dintre cele două echipe, FCSB va întâlni un adversar care i-a pus probleme în stagiunea precedentă. Meciul din turul sezonului regular dintre cele două formaţii s-a terminat la egalitate (1-1) pe terenul vicecampioanei en-titre, care s-a impus cu emoţii în returul de pe arena ilfovenilor (1-2). De asemenea, FC Voluntari a reuşit să termine de 3 ori la egalitate în faţa liderei Superligii în ultimele 6 jocuri directe, în timp ce FCSB s-a impus în alte 3 partide.

Situaţia celor două echipe în clasament:

  • FCSB: locul 1, 12 meciuri, 9 victorii, două egaluri, o înfrângere, 25 de goluri marcate, 11 goluri primite, 29 de puncte;
  • FC Voluntari: locul 13, 12 meciuri, 3 victorii, 3 egaluri, 6 înfrângeri, 15 goluri marcate, 23 de goluri primite, 12 puncte.

Forma celor două formaţii în ultimele 5 jocuri:

  • FCSB: 3 victorii şi două egaluri;
  • FC Voluntari: două remize şi 3 înfrângeri.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele