Ultima oră
Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”
Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final
VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga
Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri
VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine” VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine”

VIDEO | FCSB obţine o victorie foarte muncită cu Sepsi şi se apropie de primul loc

Superliga Publicat pe 3 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21082438/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-03-2023-2.jpg

FCSB a învins pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Meciul de la Sf Gheorghe s-a jucat în primele 20 de minute. Sepsi a deschis scorul în minutul 6, când Radunovic a deviat în propria poartă şutul lui Ştefănescu. Compagno a egalat după numai două minute, lobându-l pe Niczuly, iar în minutul 19 Florinel Coman a înscris golul prin care bucureştenii au trecut în avantaj, după o combinaţie cu Radunovic.

În minutul 63 Safranko a egalat după un şut respins al lui Aganovic, dar după consultarea VAR, arbitrul a anulat golul pentru ofsaid. FCSB este pe locul 3 în clasament, cu 33 de puncte, la doar trei puncte de lider, Farul Constanţa.

VIDEO | Sepsi - FCSB 1-2 (Ştefănescu 6 / Compagno 8, Coman 19), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bălaşa, Ninaj, A. Dumitrescu - Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez - Safranko, Tudorie, Ştefănescu
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ad. Şut, Edjouma - Cordea, Compagno, Fl. Coman

Minutul 90+7: Fluier final! FCSB se impune cu 2-1.

Minutul 79: Rondon scoate pentru Papa, care prinde un şut excelent, însă Târnovanu are o paradă de senzaţie.

Minutul 63: Faza controversată. Safranko reuşeşte să înscrie, dar după intervenţia VAR, golul este anulat.

Minutul 45+1: Pauză! FCSB conduce cu 2-1.

Minutul 29: Păun reia în forţă, dar Târnovanu respinge spectaculos.

Minutul 19: GOL FCSB! Coman trimite cu dreptul plasat, Niczuly  nu reuşeşte să intervină.

Minutul 8: GOL FCSB! Compagno restabileşte rapid egalitatea, cu o execuţie de fineţe din careu.

Minutul 6: GOL Sepsi! O aruncare de la margine rapidă aduce deschiderea scorului. Ştefănescu trage din interiorul careului, mingea fiind uşor deviată de Radunovic.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

”Roş-albaştrii” vor să cucerească titlul după şapte sezoane de la ultimul succes, dar egalul cu U. Craiova de etapa trecută, i-a îndepărtat la 5 puncte de liderul Farul. FCSB se află în acest moment pe poziţia a treia în paly-off, dar nu îşi permite să piardă puncte cu ocupanta locului 6, Sepsi. De cealaltă parte, covăsnenii şi-au îndeplinit obiectivul, acela fiind accedera în play-off, dar rămân o formaţie care poate pune probleme, practicând un fotbal calitativ.

Cele două întâlniri dintre Sepsi şi FCSB s-au încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea bucureştenilor.

FCSB are antrenor! Noul tehnician a semnat şi va câştiga un salariu impresionant faţă de predecesorii săi

Elias Charalambous (42 de ani), noul antrenor al celor de la FCSB, a aterizat la Bucureşti miercuri seara şi în dimineaţa zilei de joi a semnat contractul.

Înţelegerea parafată cu tehnicianul cipriot va fi valabilă până în anul 2024, potrivit site-ului Orange Sport.

Charalambous va primi un salariu lunar de 5.000 de euro din partea lui Gigi Becali. Toni Petrea câştiga la FCSB doar 2.500 de euro, în timp ce Leo Strizu primea 3.000 de euro, potrivit Gazetei Sporturilor.

”O să punem un antrenor, cred că azi (n.r.- miercuri) rezolvăm. O să fie străin, cred că cipriotul, da. A jucat prin România. Mai multe ştiu cei de la club.”, declara Gigi Becali, miercuri dimineaţa, în cadrul unei conferinţe organizate la Palat.

Dacă ar fi continuat fără un antrenor cu Licenţă Pro, FCSB ar fi fost sancţionată cu 10.000 de lei la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 3-a a play-off-ului, programat pe 9 aprilie. Orice încălcare ulterioară ar fi adăugat un plus de 50 % amenzii la următoarele meciuri.

Elias Charalambous este liber de contract din mai 2022, de când s-a despărţit de Doxa Katokopias, formaţie din prima ligă cipriotă. În decembrie 2019 - februarie 2020, Charalambous a mai pregătit-o ca principal pe AEK Larnaca. Ethnikos, în perioada decembrie 2020 - noiembrie 2021, este cealaltă echipă din CV-ul tehnicianului cipriot, unde a activat ca antrenor principal.

Charalambous va îndeplini, cel mai probabil, rolul de antrenor formal la FCSB, în timp ce tehnicianul de facto al echipei va continua să fie Mihai Pintilii, trecut la fiecare meci ca delegat al formaţiei ”roş-albastre”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele