Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

VIDEO ǀ FCSB – Oţelul Galaţi 0-2. Prestaţie extrem de ştearsă a liderului Superligii

FCSB Publicat pe 3 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21403918/2/fcsb-otelul-galati-superliga-superbet-3-12-2023.jpg

Oţelul Galaţi a învins în deplasare, scor 2-0, liderul din Superligă, FCSB, într-un meci din etapa a 18-a.

Gălăţenii au deschis scorul la Bucureşti în minutul 7 al meciului, când Lixandru s-a complicat în propriul careu, i-a pasat încet lui Ovidiu Popescu şi Samuel Teles a profitat, interceptând şi deschizând scorul. Gazdele au ripostat prin lovitura liberă a lui Florinel Coman, scoasă excelent de portarul Dur-Bozoancă.

 
Portarul oaspeţilor a intervenit şi în minutul 43, la Miculescu, iar Ovidiu Popescu a trimis peste poartă în minutul 59. Oţelul a înscris al doilea gol în minutul 64, prin Cisotti

FCSB este, în continuare, lider în clasament, cu 37 de puncte. Oţelul a câştigat al patrulea meci  stagional, a ajuns la 23 de puncte şi se află pe locul 9.

VIDEO ǀ FCSB – Oţelul Galaţi 0-2 (Teles 7, Cisotti 64), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Olaru (cpt.), Şut, Ov. Popescu - Miculescu, Compagno, Coman
  • Oţelul: Dur Bozoancă - Zhelev, Yabre, Lovric, Miguel Gomes - Cisotti (cpt.), Ariel Lopez, Teles - Maciel, Al. Pop, Bodişteanu

Minutul 90+6: Final de meci! Oţelul se impune cu 2-0.

Minutul 64: GOL Oţelul! Contraatac ca la carte al moldovenilor, iar Cisotti fructifică pasa lui Maciel.

Minutul 54: Pop reia din prima dar Târnovanu prinde.

Minutul 45+4: Pauză! Oţelul conduce cu 1-0.

Minutul 43: Miculescu reia din 4 metri, dar portarul Oţelului a salvat. S-a verificat la VAR un posibil penalty pentru fault.

Minutul 36: Ovidiu Popescu reia peste poartă din marginea careului o minge respinsă după o fază fixă.

Minutul 21: Coman a tras din lovitură liberă, Dur Bozoancă a respins slab, dar FCSB nu a profitat.

Minutul 7: GOL Oţelul! Eroare mare în defensiva celor de la FCSB. Ovidiu Popescu pierde uşor de lângă Teles, care îl învinge pe Târnovanu. Reuşita a fost analizată la VAR, pentru un posibil fault în atac.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

După o perioadă dificilă, FCSB o va înfrunta pe Oţelul Galaţi după două succese consecutive. Oţelul, echipa cu cele mai multe egaluri din Superligă, a înregistrat un eşec şi o victorie în ultimele două etape.

Situaţia celor două echipe în clasament după 17 etape:

  • FCSB: locul 1, 17 meciuri, 11 victorii, 4 egaluri, 2 înfrângeri, golaveraj 31:16 (15), 37 de puncte.
  • Oţelul Galaţi: locul 9, 17 meciuri, 3 victorii, 11 egaluri, 3 înfrângeri, golaveraj 17:17 (0), 20 de puncte.

În turul sezonului regular, ”roş-albaştrii” s-au impus la Galaţi marcând două goluri şi neprimind niciunul. Cu toate acestea, duelul a fost unul cu emoţii pentru FCSB. Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 40 cu o execuţie spectaculoasă, însă golul desprinderii a venit abia în minutul 90 + 1 de la Andrea Compagno.

Cele două formaţii s-au mai întâlnit în stagiunea curentă şi în grupele Cupei României, tot la Galaţi, când partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Pentru FCSB a marcat Băluţă, în minutul 76, în timp ce pentru Oţelul a egalat Lopez, în minutul 90.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele