Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

VIDEO ǀ FCSB plăteşte tribut unui final de meci slab şi obţine doar o remiză cu Universitatea Cluj

FCSB Publicat pe 2 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21332484/3/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-2-10-2023.jpg

FCSB a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu ”U” Cluj, în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă.

Pe Arena Naţională, Dawa a deschis scorul pentru gazde, după o fază la care Gorcea a respins înalt un balon trimis din corner de Florinel Coman, mingea a revenit în teren căzând pe bara transversală, apoi l-a lovit pe Ngezana şi Dawa a trimis-o în plasă cu o lovitură de cap. Oaspeţii au egalat în minutul 26, prin Dan Nistor, dar bucureştenii au revenit la conducere prin golul înscris de Şut, după o lovitură liberă a lui Coman. FCSB a mai ratat o ocazie uriaşă în minutul 57, prin Alexandru Băluţă, iar clujenii au egalat în minutul 88, prin Bogdan Mitrea.

FCSB este pe primul loc, cu 26 de puncte, iar U Cluj are 12 puncte şi este pe 11.

VIDEO ǀ FCSB – ”U” Cluj 2-2 (Dawa 8, Şut 38 / Nistor 26, Mitrea 88), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu, Şut, D. Olaru - Al. Băluţă, Oct. Popescu, Fl. Coman
  • ”U” Cluj: Gorcea - Peteleu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu - Bic, Grobry, Nistor, Chipciu - Popadiuc, F. Ilie

Minutul 90+8: Final de meci! Se termină 2-2.

Minutul 88: GOL ”U” Cluj! Târnovanu respinge în corner la şutul în forţă expediat de Nistor. La faza următoare, Mitrea restabileşte egalitatea.

Minutul 80: Olaru reia din afara careului peste poartă.

Minutul 57: Coman este lansat perfect de Olaru şi scoate la Băluţă, care în loc să îi paseze lui Compagno trage la portată, fiind blocat.

Minutul 38: GOL FCSB! Coman bate în forţă o lovitură liberă de la distanţă. Mingea a atins pământul şi i-a creat mari probleme lui Gorcea, care a respins în piciorul lui Şut.

Minutul 26: GOL ”U” Cluj! Nistor îl păcăleşte elegant pe Dawa, apoi urcă în careu şi restabileşte egalitatea.

Minutul 8: GOL FCSB! Gorcea este busculat uşor de un coleg să iasă pe un corner. Respinge, iar mingea sare în transversarlă, mingea care pe Ngezana, apoi la Dawa, care înscrie.

Minutul 5: FCSB porneşte un atac în superioritate numerică. Băluţă este găsit liber în dreapta careului şi trage în plasa laterală.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------------------

Cu 8 victorii, un egal şi o înfrângere, FCSB este lidera autoritară a Superligii în care a adunat 25 de puncte. ”Roş-albaştrii” au cel mai bun atac (22 de goluri marcate) şi cea mai bună apărare (9 goluri primite). După un pas greşit la Sibiu (2-2 cu Hermannstadt), vicecampioana en-titre a obţinut o victorie de senzaţie la Sfântu Gheorghe cu Sepsi (2-5).

Universitatea Cluj se clasează pe locul 11, cu două succese, 5 remize şi 3 eşecuri. ”Şepcile roşii” au adunat 11 puncte şi un golaveraj de 14-18. Victoria din deplasare de la UTA (0-1) şi egalul pe teren propriu cu Universitatea Craiova (1-1) îi face pe elevii lui Ioan Ovidiu Sabău să înfrunte cea mai puternică echipă din campionat cu un moral bun.

Sezonul trecut, Universitatea Cluj a fost un adversar extrem de dificil pentru FCSB. Clujenii au obţinut un egal pe Arena Naţională (1-1) şi s-au impus în faţa bucureştenilor pe teren propriu (2-1).

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele