Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”

VIDEO ǀ FCSB suferă, dar o bate pe Poli Iaşi şi are un start perfect în Superliga

FCSB Publicat pe 20 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21287301/2/fcsb-politehnica-iasi-superliga-superbet-20-08-2023-1.jpg

FCSB s-a impus pe teren propriu, scor 2-1, cu Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şasea Superligii. Este a cincea victorie consecutivă a bucureştenilor în campionat.

Florinel Coman a trimis în bară, din lovitură liberă, în minutul 39, iar în minutul 44 tot Coman i-a pasat lui Ovidiu Popescu şi acesta a şutat de la 20 de metri învingându-l pe Ailenei. Ieşenii au avut un gol anulat de VAR pentru un henţ al lui Gheorghiţă, în minutul 45+3, când Marchioni trimisese balonul în poartă. După pauză, Târnovanu a respins excelent şutul lui Bordeianu, în minutul 49, dar Olaru a înscris pentru 2-0 în minutul 68. Finalul de meci a fost pe contre după ce Vaşvari a redus din diferenţă în minutul 79, profitând de o pasă a lui Bordeianu.

Cu această victorie, FCSB a trecut pe primul loc al clasamentului, cu cinci victorii din cinci meciuri – 15 puncte. Poli Iaşi rămâne pe ultimul loc din Superligă, cu doar trei puncte.

FCSB – Poli Iaşi 2-1 (Ov. Popescu 44, Olaru 68 / Vaşvari 79), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic - Şut, Olaru, Ov. Popescu - Oct. Popescu, Compagno, Coman
  • Poli Iaşi: Ailenei - Martac, Ilie, Samayoa, Ispas - Bordeianu, Garobbio, Jatoba - Figueiredo, Vojtus, Gheorghiţă

Minutul 90+7: Fluier final! FCSB se impune cu 2-1.

Minutul 88: Coman se demarcă şi scapă singur cu portarul, dar reia pe lângă.

Minutul 79: GOL Poli Iaşi! Vaşvari reia în poartă cu o execuţie de senzaţie de la distanţă.

Minutul 68: GOL FCSB! Olaru reia din careu, după o pasă a lui Florinel Coman.

Minutul 63: Coman trece elegant prin defensiva adversă şi scoate elegant la Compagno, care din câţiva metri trage în Ailenei.

Minutul 45+3: Pauză! FCSB conduce cu 1-0.

Minutul 45+3: Marchioni înscrie cu un şut în forţă din alergare, dar reuşita este anulată la VAR, pentru henţ.

Minutul 44: GOL FCSB! Ovidiu Popescu pătrunde pe culoar şi înscrie cu o ”torpilă” ce s-a dus sub bară.

Minutul 39: Coman execută o lovitură liberă din poziţie laterală. Ailenei respinge spectaculos în transversală.

Minutul 29: Olaru trage în forţă din marginea careului, dar Ailenei respinge.

Minutul 19: Radunovic pătrunde din flanc şi scoate la Olaru. Însă acesta deviază slab.

Minutul 14: Coman scoate de lângă doi adversari la Compagno, care singur cu portarul trimite pe lângă.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------

Deşi are un meci mai puţin în Superligă ca urmare a participării în preliminariile Conference League (terminate după eşecul din Danemarca împotriva echipei FC Nordsjælland, 2-0), cele 4 succese din tot atâtea posibile au făcut-o pe FCSB să rămână lidera primului eşalon înaintea acestei etape. Universitatea Craiova a învins la scor de neprezentare pe UTA, iar acum ”roş-albaştrii” trebuie să câştige pentru a-şi reface moralul şi pentru a-şi păstra prima poziţie în clasament. 

De cealaltă parte, nou-promovata Poli Iaşi este ultima clasată, însă singurul succes al moldovenilor a fost obţinut pe terenul campioanei en-titre, Farul Constanţa, cu 3-1.

Situaţia celor două echipe în clasament:

  • FCSB: locul 2, 4 victorii din 4 meciuri, 8 goluri marcate, două goluri primite, 12 puncte.
  • Poli Iaşi: locul 16, o victorie din 5 meciuri şi 4 înfrângeri, 5 goluri marcate, 11 goluri primite, 3 puncte.

Cele două grupări s-au întâlnit ultima dată în returul sezonului 2020-2021, când FCSB a câştigat acasă cu 3-1. În turul campionatului, însă, Poli Iaşi a obţinut un succes spectaculos în Copou, 5-2 contra ”roş-albaştrilor”.

Echipele probabile:

  • FCSB (4-3-3): Târnovanu – Pantea, Chiricheş, Dawa, Radunovic – Djokovic, Şut, Olaru – Octavian Popescu, Compagno, Florinel Coman;
  • Poli Iaşi (4-3-3): Ailenei – Martac, Samayoa, Katanec, Stefanovic – Robert Ion, Bordeianu, Jatoba - Luis Phelipe, Vojtus, Gheorghiţă. 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele