Ultima oră
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV
Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt
VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli” VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli”
”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul ”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul
Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare
Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Schimbarea de trei puncte a lui Mihai Pintilii a decis Hermannstadt – FCSB

FCSB Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20988659/2/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-22-01-2023.jpg

FC Hermannstadt – FCSB, partidă din runda a 22-a a SuperLigii României, transmisă pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, duminică seară, s-a terminat cu scorul de 0-1.

Într-un meci care a început pe o ceaţă foarte deasă, Petrişor Petrescu a trimis balonul în bară, în minutul 53, însă cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Bilel Omrani. Acesta a înscris în minutul 75, din pasa lui Florinel Coman, aducând victoria bucureştenilor.

La FCSB a debutat în meci oficial şi Deian Sorescu, schimbat la pauză cu Valentin Creţu. FCSB se află pe poziţia a treia în clasament, cu 41 de puncte, la numai trei puncte de CFR Cluj (locul 2) şi de Farul Constanţa (locul 1).

Hermannstadt rămâne pe locul 9 cu 24 de puncte. Sibienii au fost penalizaţi cu 9 puncte din cauza datoriilor clubului.  


Hermannstadt – FCSB 0-1 (Omrani 75)

Echipele de start:

  • Hermannstadt (4-4-2): Letica - Butean, Bejan (cpt.), C. Ene, Opruţ - Balaure, Biceanu, Sota, Oroian - Buhăcianu, D. Paraschiv
  • Rezerve: Muţiu - Vl. Popa, Medina, Răuţă, P. Petrescu, Bărbuţ, Dr. Iancu, C. Popescu, Babic
  • Absenţi: Antoche, Baba Alhassan, I. Stoica (accidentaţi), Issah (suspendat)
  • Antrenor: Marius Măldărăşanu
  •  
  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru (cpt.), Şut, Edjouma - Miculescu, Compagno, Oct. Popescu
  • Rezerve: A. Vlad - Creţu, Haruţ, Coman, Cristea, Omrani, Oaidă, Pantea, Cordea
  • Absenţi: Panţîru, Ov. Popescu (accidentaţi)
  • Antrenor: Mihai Pintilii

Min. 90 + 6: Fluier final! FCSB învinge Hermannstadt cu 1-0 la Sibiu.

Min. 83: Schimbare la Hermannstadt: iese Sota, intră Babic.

Min. 79: FCSB epuizează schimbările: intră Oaidă în locul lui Octavian Popescu.

Min. 77: Dublă schimbare la Hermannstadt: ies Biceanu şi Oroian, intră Răuţă şi C. Popescu.

Min. 75: GOL FCSB! Coman îi pasează lui Omrani, care deschide scorul scapat singur cu Letica. 

Min. 73: Radunovic primeşte cartonaşul galben şi va fi suspendat etapa viitoare la meciul cu Farul. 

Min. 68: Schimbare la FCSB: intră Omrani, iese Miculescu. 

Min. 65: Schimbare la Sepsi: iese Balaure, intră Bărbuţ.

Min. 63: Ocazie pentru Hermannstadt! Târnovanu respinge excelent centrare trimisă de Oroian. Balauru ar fi scăpat cu poarta goală.

 

Min. 63: Octavian Popescu trimite primul şut pe spaţiul porţii al FCSB, de la distanţă, reţinut fără de portarul lui Hermannstadt.

Min. 59: Adrian Şut (FCSB) primeşte cartonaşul galben.

Min. 57: Schimbare la FCSB: iese Edjouma, intră Florinel Coman.

Min. 53: Ocazie uriaşă pentru Hermannstadt! Petrişor Petrescu trimite o torpilă de la distanţă direct în bara transversală. 

Min. 46: Dublă schimbare la FCSB la pauză: iese Sorescu, intră Creţu, iese Compagno, intră Cordea. La Hermannstadt este schimbat Buhăcianu cu Petrescu. A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: 0-0 este scorul primei reprize!

Min. 42: Ocazie pentru FCSB! Compagno reia cu călcâiul pe lângă poarta sibienilor din centrarea lui David Miculescu. 

Min. 28: Letica are dificultăţi să reţină centrarea expediată de Dawa pentru Compagno, însă faza este rezolvată ulterior de sibieni fără mari emoţii.

Min. 24: Ocazie pentru Hermannstadt risipită de Paraschiv, care alunecă într-o situaţie foarte bună de a marca.

Min. 11: Ocazie pentru Hermannstadt! Târnovanu reţine reluarea lui Oroian din centrarea lui Butean fără prea mari emoţii.

 

Min. 9: Ocazie pentru Hermannstadt! Şutul lui Balaure din afara careului este respins slab în faţă de Târnovanu, dar Tamm reuşeşte să degajeze balonul aşteptat de Paraschiv.

Min. 1: A început meciul!


FC Hermannstadt – FCSB, partidă din runda a 22-a a SuperLigii României, e LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 20:45. În tur, pe terenul vicecampioanei, scorul a fost egal, 2-2.

Sibienii şi bucureştenii au terminat anul trecut cu victorie, 1-0 cu CFR Cluj, respectiv 1-0 cu FC Botoşani. Referitor la situaţiile din clasament, FC Hermannstadt are doar şanse teoretice la play-off, ea fiind şi depunctată cu 9 puncte la finalul anului trecut, din cauza problemelor financiare.

De partea cealaltă, FCSB va fi sigur în play-off, chiar dacă nu este sigură matematic de prezenţă, deşi într-o perioadă era pe ultimele locuri în SuperLiga României. A revenit şi a ajuns în rândul primelor trei echipe înainte de startul acestei runde a 22-a.

Mihai Pintilii riscă să rateze meciurile cu CFR Cluj şi Farul

Mihai Pintilii riscă o suspendare din partea Comisiei de Disciplină, în urma sesizării făcute de şeful Şcolii de Antrenori, în care Lucian Burchel a reclamat că fostul mijlocaş închizător a antrenat-o pe FCSB în Antalya fără să deţină o licenţă PRO.

Vicecampioana a decis să îl lase acasă pe Leo Strizu, antrenorul principal în acte de la FCSB, iar acum Pintilii, tehnicianul de facto, riscă să fie suspendat pentru 4 meciuri, potrivit Sport.ro. O astfel de decizie ar conduce la absenţa sa de pe banca roş-albaştrilor la derby-urile cu Farul Constanţa şi CFR Cluj.

”Cazul este pe biroul Comisiei de Disciplină. Mie mi se pare că a fost necesară această sesizare!”, a declarat Burchel, şeful Şcolii de Antrenori pentru sursa citată.

Gigi Becali a fost puternic deranjat de acţiunea lui Lucian Burchel. Patronul celor de la FCSB a comentat în cheie ironică reclamaţia acestuia”Mergem toţi şi îngenunchiem la Burchel, mergem toţi, domnu' Burchel, împărăţia ta, Burchel care eşti tu Burchel, facem ca tine toţi. El e deştept în fotbal. Asta ne mai trebuia, un Burchel!”.

Echipele probabile:

  • Hermannstadt: 25. Letica - 18. Medina, 17. Butean, 5. Bejan, 70. C. Ene, 98. Opruţ - 29. Biceanu, 14. Mino Sota, 51. Oroian - 30. Paraschiv, 96. Balaure
  • Rezerve: 31. Muţiu, 7. P. Petrescu, 11. D. Iancu, 13. Răuţă, 20. Bărbuţ, 21. Bucuroiu, 28. Buhăcianu, 77. Babici, 93. C. Popescu
  •  
  • FCSB: 32. Târnovanu - 22. Sorescu, 16. Tamm, 17. I. Cristea, 33. Radunovic - 27. Olaru, 8. Şut, 18. Edjouma - 98. Cordea, 96. Compagno, 10. Oct. Popescu
  • Rezerve: 99. A. Vlad, 2. V. Creţu, 5. Dawa, 7. Fl. Coman, 11. Miculescu, 19. Omrani, 24. Nikolov, 26. Oaidă, 80. Radaslavescu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele