Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

VIDEO ǀ FCSB – Rapid, 1-2! ”Roş-albaştrii” riscă să piardă locul 1 în Superligă după un derby în care şi-au arătat neputinţa

FCSB Publicat pe 5 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21369954/7/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-5-11-2023.jpg

Rapid Bucureşti a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, FCSB, în etapa a 15-a din Superligă.

Pe Arena Naţională, Rapid a avut un final de primă repriză excelent şi, după ce Papeau a deschis scorul în minutul 39, Paul Iacob a înscris pentru 2-0 în minutul 45+1. Gazdele au trimis o dată în bară, prin Alexandru Băluţă, în minutul 41, dar la pauză giuleştenii au intrat în avantaj.

În minutul 65, Dawa a redus din diferenţă, înscriind cu o lovitură de cap. S-a încheiat FCSB – Rapid 1-2. FCSB este lider, cu 31 de puncte, iar Rapid ocupă poziţia a treia, cu 39 puncte.

  • FCSB: Târnovanu - Al. Pantea (V. Creţu 56’), Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu (Oct. Popescu 46’), Ad. Şut, Olaru - Al. Băluţă (Miculescu 84’), Compagno (D. Rotariu 46’), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous
  • RAPID: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (I. Cristea 90’), Al. Albu, Papeau (Onea 80’) – Funsho Bamgboye, Borja Valle, Al. Ioniţă II (Kait 75’). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • Cartonaşe galbene: Ov. Popescu 25’, Pantea 33’, Octavian Popescu 90’+6 / Oaidă 35’, Papeau 77’, Cristiano Bergodi 90’+5
  • Arbitri: Sebastian Colţescu - Sebastian Gheorghe, Daniel Mitruţi
  • Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan - Stelian Slabu

FCSB – Rapid 1-2 (Dawa 66 / Papeau 39, Iacob 45 + 2), la Prima Sport 1, ACUM

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Al. Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu, Ad. Şut, Olaru - Al. Băluţă, A. Compagno, Fl. Coman 
  • Rezerve: A. Vlad - V. Creţu, Haruţ, Oct. Popescu, Miculescu, Lixandru, Cr. Ganea, D. Rotariu, Djokovic 
  • Antrenor: Elias Charalambous 
  •  
  • Rapid: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, Iacob, Borza - Oaidă, Al. Albu, Papeau - Funsho, B. Valle, Al. Ioniţă II 
  • Rezerve: Drăghia - Dr. Grigore, I. Cristea, Onea, Kait, Cîrjan, Pănoiu, El Sawy, Al. Stan 
  • Antrenor: Cristiano Bergodi

Min. 90 + 9: Fluier final! FCSB - Rapid se termină 1-2!

Min. 85 – 90: Golul lui Adrian Şut din voleu este anulat pentru un ofsaid anterior la Dorin Rotariu.

Min. 84: Schimbare la FCSB: intră Miculescu, iese Băluţă.

Min. 80: Schimbare la Rapid: iese Oaidă, intră Papeau.

Min. 78: Papeau (Rapid) primeşte cartonaşul galben.

Min. 75: Schimbare la Rapid: intră Kait în locul lui Ioniţă II.

Min. 66: GOL FCSB! Dawa înscrie golul care relansează partida printr-o lovitură de cap.

Min. 59: Rapid este aproape de 3-0, dar Valle şi Ioniţă nu profită de oportunitate.

Min. 55: Schimbare la FCSB: iese Pantea, intră Creţu. 

Min. 46: A început a doua repriză! Dublă schimbare la FCSB: ies Compagno şi Ovidiu Popescu, intră Octavian Popescu şi Rotariu. 

Min. 45 + 6: La pauză FCSB - Rapid este 0-2!

Min. 45 + 2: GOL Rapid! Iacob este scăpat din marcaj de către Dawa şi lăsat complet liber în careu, ocazie cu care înscrie cu un voleu superb. 

Min. 42: Ocazie pentru FCSB! Băluţă reia de la colţul scurt cu capul în bară. 

Min. 41: Ocazie pentru FCSB! Horaţiu Moldovan parează şutul lui Florinel Coman.

Min. 39: GOL Rapid! Papeau deschide scorul după o acţiune individuală absolut senzaţională.

Min. 36: Oaidă (Rapid) primeşte cartonaşul galben pentru un fault asupra lui Darius Olaru.

Min. 33: Pantea (FCSB) primeşte cartonaşul galben.

Min. 28: Pantea trimite o centrare foarte slabă, în braţele lui Horaţiu Moldovan, în condiţiile în care mai mulţi jucători ai ”roş-albaştrilor” aşteptau mingea în careu.

Min. 25: Ovidiu Popescu (FCSB) primeşte cartonaşul galben pentru un fault dur. 

Min. 22: Meciul se reia!

Min. 20: Meciul este întrerupt din cauza suporterilor Rapidului, care trag cu artificii pe stadion. 

Min. 8: Ocazie pentru FCSB! Băluţă trece de Iacob uşor, scapă singur cu Moldovan, însă şutul său este slab, direct în braţele portarului Rapidului.

Min. 1: A început meciul! Partida a început cu 4 minute întârziere din cauza suporterilor FCSB-ului, care au aruncat cu torţe pe teren.


FCSB – Rapid Bucureşti, meci contând pentru etapa a 15-a, ultima din turul sezonului regular, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, începând cu ora 20:30. Partida va fi disponibilă şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate jocurile din campionatul României şi cele mai puternice confruntări din Liga a 2-a.

De asemenea, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale duelului cum ar fi golurile, paradele spectaculoase, deciziile VAR sau ratările uriaşe.

Cu 3 egaluri şi doar două victorii în ultimele 5 meciuri din campionat, FCSB este obligată să câştige derby-ul cu Rapid pentru a fi sigură că termină turul sezonului regular pe primul loc. ”Roş-albaştrii” au 31 de puncte în total, doar cu un punct peste CFR Cluj, ocupanta locului 2 şi principala urmăritoare.

În tabăra cealaltă, Rapid vine după 3 succese şi două remize. Giuleştenii ocupă poziţia a 3-a în clasamentul Superligii, cu un cumul 26 de puncte, iar o victorie în faţa marilor rivali le-ar creşte şansele serios la câştigarea campionatului, obiectivul de altfel asumat de către conducerea ”alb-vişiniilor”.

Şucu a câştigat ”războiul” declaraţiilor cu Becali   

Dan Şucu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce omologul său de la FCSB a afirmat că finanţatorul Rapidului fixează prime mari înaintea meciurilor împotriva ”roş-albaştrilor”, deoarece ştie că nu le va achita jucătorilor banii promişi.

Şucu i-a replicat lui Becali printr-o ironie usturătoare. I-a amintit că sezonul trecut rapidiştii au încasat prime de victorie contra FCSB-ului în 3 din cele 4 meciuri disputate între cele două rivale bucureştene.

“Am citit declaraţia simpatică pe care domnul Becali a dat-o despre primele pe care le dăm noi, aici, la Rapid şi anume că eu de asta dau prime mari că n-o să ajung să le dau şi de asta promit prime că n-o să dau niciodată banii ăştia.

Este o declaraţie simpataică, mi-a citit-o soţia mea, mi-a plăcut şi am apreciat spiritul de glumă al domnului Becali pe care abia aştept să îl întâlnesc în derby-ul cu FCSB, care va avea loc duminică.

Referitor la prime, vreau să îi transmit amical domnului Becali că anul trecut, din patru meciuri, băieţii mi-au luat de trei ori primele, de trei ori am învins FCSB-ul. Iar în play-off prima a fost mai importantă, pentru că este dublă.

80.000 de euro pentru victorie cu FCSB, asta este suma pe care o împart băieţii şi o merită cu prisosinţă. M-am bucurat că anul trecut, de trei ori, primele au plecat direct din conturile mele la aceşti băieţi minunaţi. 

Şi asta sper să se întâmple şi în acest an. Până una alta, chiar am avut motive mari de bucurie, motive serioase şi sunt convins că aşa va fi şi în sezonul acesta. Oricum, a fost simpatică declaraţia domnului Becali”, a declarat Dan Şucu, conform Fanatik.ro.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele