Ultima oră
Klaus Iohannis, prezent la meciul dintre Irina Begu şi Iga Swiatek. Reacţia româncei Klaus Iohannis, prezent la meciul dintre Irina Begu şi Iga Swiatek. Reacţia româncei
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Gloria Buzău, ASTĂZI, de la 19:00, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Gloria Buzău, ASTĂZI, de la 19:00, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start
La asta nu se aştepta nimeni! Cine ar putea ajunge pe banca Farului în cazul în care Gică Hagi va prelua echipa naţională La asta nu se aştepta nimeni! Cine ar putea ajunge pe banca Farului în cazul în care Gică Hagi va prelua echipa naţională
JO, gimnastică artistică | Andrei Muntean a coborât pe locul 11, necalificant în finală la paralele

JO, gimnastică artistică | Andrei Muntean a coborât pe locul 11, necalificant în finală la paralele
Edi Iordănescu, distrus de Marian Iancu: ”Rezultatele lui au fost de conjunctură!”. Cine ar trebui să fie noul selecţioner: ”Este vorba despre el!”

Edi Iordănescu, distrus de Marian Iancu: ”Rezultatele lui au fost de conjunctură!”. Cine ar trebui să fie noul selecţioner: ”Este vorba despre el!”
Ultimele informaţii despre transferul lui Sava la Udinese Ultimele informaţii despre transferul lui Sava la Udinese

VIDEO | FCSB - Rapid 3-1! ”Roş-albaştrii” au făcut cel mai bun meci al sezonului, ”alb-vişiniii”, cel mai slab

Superliga Publicat pe 6 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20911028/9/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-6-11-2022.jpg

FCSB a învins Rapid, scor 3-1, în derby-ul etapei a 17-a din Superligă, transmis în direct de către Prima Sport 1. Rezultatul reprezintă o surpriză destul de mare, ţinând cont de forma celor două echipe şi de poziţia din clasament.

  • FCSB este pe locul 7 în clasament, cu 23 de puncte şi cu două meciuri mai puţin disputate. Rapid rămâne pe locul 2, la 32 de puncte.

FCSB - Rapid 3-1 (Cordea 14, Compagno 29, Oct. Popescu 57 / Dugandzic 76)

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Haruţ, Tamm, Radunovic - Olaru, Şut, Oaidă - Cordea, Compagno, Oct. Popescu
  • Rezerve: A. Vlad - Fl. Coman, Miculescu, Omrani, Boboc, Nikolov, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu
  • Antrenor: Mihai Pintilii
  •  
  • RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Emmers, Al. Albu, Kait - Sefer, Luckassen, Al. Ioniţă II
  • Rezerve: Drăghia - Al. Iacob, Ignat, Fl. Ştefan, Crepulja, A. Ciobanu, Pănoiu, Vojtus, Dugandzic
  • Antrenor: Adrian Mutu

Min. 90 + 4: Fluier final: FCSB învinge Rapid cu 3-1!

Min. 89: Schimbare la FCSB: iese Andrei Cordea, intră Florinel Coman. 

Min. 85: Dublă schimbare la FCSB: ies Oaidă şi Compagno, intră Nikolov şi Omrani. 

Min. 76: GOL Rapid! Dugandzic transformă lovitura de pedeapsă, trimiţându-l pe Târnovanu în direcţia opusă. Anterior, acelaşi Dugandzic a fost faultat de Valentin Creţu, care a încasat şi cartonaşul galben.

Min. 70: Roşu direct pentru Rapid! Junior Morais îl loveşte pe Andrei Cordea. În minutul 68, fundaşul stânga mai văzuse un galben.

Min. 67: Schimbare la Rapid: intră Ciobanu în locul lui Emmers.

Min. 64: Schimbare la FCSB: iese Octavian Popescu, uşor accidentat, intră David Miculescu.

Min. 59: Dublă schimbare la Rapid: ies Ioniţă II şi Sefer, intră Dugandzic şi Pănoiu.

Min. 57: GOL FCSB! Andrei Cordea pătrunde în centru şi îi pasează lui Octavian Popescu, care şutează din prima, din flancul stâng, şi îl execută pe Horaţiu Moldovan.

Min. 56: Ocazie pentru FCSB! Moldovan îi parează lovitura liberă la colţul scurt lui Octavian Popescu.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 6: La pauză FCSB conduce Rapid cu 2-0!

Min. 37: Fază de joc pentru Rapid! Alex Ioniţă trage de la distanţă, însă nu gaseşte poarta apărată de Târnovanu.

Min. 32: Sebastian Colţescu întrerupe meciul din cauza scandărilor rasiste ale fanilor ”roş-albaştrilor”.

Min. 29 - 31: GOL FCSB! Săpunaru degajează balonul în Şut. Mingea ajunge la Compagno, care îl învinge pe Moldovanu în situaţie 1 vs. 1 cu un şut pe jos. Golul este validat după consultarea VAR. 

Min. 24: Fază de joc pentru Rapid! Tamm blochează şutul expediat de Antonio Sefer. 

Min. 14: GOL FCSB! Onea greşeşte sub presiune o pasă destul de simplă. Ulterior, mingea ajunge la Octavian Popescu, care îi livrează pasa de gol lui Andrei Cordea. Cordea se afla cu poarta goală, îndeplinind o simplă formalitate. 

Min. 10 - 11: GOL anulat pentru Rapid pe motiv de ofsaid! Dragoş Grigore punctase printr-o lovitură de cap. 

Min. 8: Fază de joc pentru FCSB! Octavian Popescu încearcă un şut de la aproximativ 20 de metri, de pe partea stângă, însă execuţia sa se duce mult peste poarta adversă. 

Min. 5: Ocazie pentru Rapid! Târnovanu respinge în corner şutul de la distanţă expediat de Kait la semi-înălţime.

Min. 2: Fază de joc pentru FCSB! Kait reuşeşte să îl blocheze pe Tamm dintr-o situaţie bună de a marca. Tamm greşise preluarea, după devierea bună a lui Radunovic. 

Min. 1: A început meciul cu 4 minute întârziere! Rapid are prima posesie a meciului. 


UPDATE: Jandarmeria a emis un comunicat cu puţine ore înaintea startului de partidă de pe Arena Naţională, în care a anunţat confiscarea mai multor materiale pirotehnice. Nu se ştie exact din ce tabără au fost confiscate obiectele, dacă de la fanii FCSB-ului sau fanii Rapidului.

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi FC Rapid Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: 

Premergător realizării dispozitivului, pe timpul controlului specific al arenei sportive, au fost depistate mai multe materiale pirotehnice ascunse în stadion, acestea fiind ridicate în vederea confiscării şi întocmirii actelelor necesare începerii cercetărilor. 

Pe această cale, atragem atenţia tuturor participanţilor la evenimentul sportiv asupra faptului că aceste acţiuni constituie fapte de natură penală şi sunt pedepsite ca atare de cadrul normativ în vigoare. 

Din aceste motive, pentru prevenirea producerii unor incidente de securitate, Jandarmeria Capitalei evidenţiază din nou ca pentru acest meci de fotbal au fost dispuse măsuri speciale de control asupra tuturor persoanelor şi autovehiculelor care vor intra in incinta arenei sportive
”, a anunţat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.


Derby-ul FCSB - Rapid, din etapa a 17-a din SuperLigă, va avea loc duminică, de la ora 21:00 şi va putea fi vizionat în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

FCSB - Rapid, de la ora 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro. Echipele probabile

  • FCSB: 32. Târnovanu - 2. V. Creţu, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovic - 27. Olaru, 8.  Şut, 18. Edjouma - 98. Cordea, 96. Compagno, 10. Oct. Popescu
  • Rezerve: 99. A. Vlad, 6. Haruţ, 7. Fl. Coman, 9. I. Stoica, 11. Miculescu, 22. Boboc, 28. Pantea, 29. Bouhenna, 80. Radaslavescu
  •  
  • Rapid: 31. H. Moldovan - 19. Onea, 22. Săpunaru, 21. D. Grigore, 13. Morais - 14. Kait, 23. Albu, 10 Ioniţă -  7. Sefer, 45. Dugandzic, 9. Costache
  • Rezerve: 90. Drăghia, 4. Crepulja, 6. P. Iacob, 8. A. Ciobanu, 17. Pănoiu, 25. Emmers, 28. Măţan, 42. Luckassen, 71. Vojtus

FCSB se află pe poziţia a opta în campionat cu 20 de puncte adunate în 14 partide. ”Roş-albaştrii” au pierdut etapa trecută meciul cu ”U” Cluj, iar Nicolae Dică şi-a dat demisia de la echipă din cauza rezultatelor slabe din campionat, dar mai ales din grupa de Conferece League. Mihai Pinitilii se va afla pe banca lui FCSB la ora meciului, dat fiind faptul că Gigi Becali nu a adus încă un înlocuitor pentru Dică.

La Rapid lucrurile stau mult mai bine, giuleştenii se află pe poziţia a doua în campionat şi îşi doresc să refacă diferenţa de cinci puncte dintre ei şi Farul. Trupa lui Adi Mutu a câştigat derby-ul cu CFR Cluj cu 2-1, dar arbitrajul a fost foarte contestat de clujeni. Rapid a ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.

La capitolul dueluri directe dintre cele două echipe, giuleştenii s-au impus în partida din turul sezonului regulat, 2-0, iar în ultimele cinci dueluri, Rapid are trei victorii, în timp ce FCSB are doar două. 

Delegare VIP pentru granzii Bucureştiului

Arbitrul Sebastian Colţescu va conduce la centru meciul FCSB - Rapid, programat, duminică, de la ora 21:00, în etapa a XVII-a din Superligă.

Colţescu va fi ajutat de Daniel Mitruţi şi George Neacşu.

În Camera VAR se vor afla Radu Petrescu şi Marius Badea, iar rezervă va fi Andrei Chivulete.

Observator va fi Victor Berbecaru.

Meciul FC Hermannstadt - Chindia Târgovişte, programat la ora 16:15, va fi arbitrat de Horia Mladinovici, ajutat de Vladimir Urzică şi Alexandru Vodă.

În Camera VAR vor fi George Găman şi Ionel Dumitru, iar rezervă a fost desemnat Viorel Flueran.

Observator va fi Marian Salomir.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele