Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO ǀ FCSB s-a încurcat la Sepsi şi termină anul la 10 puncte în spatele CFR-ului. Remarcatul partidei a fost Târnovanu, care a salvat formaţia „roş-albastră”

Sepsi OSK Publicat de Emanoil Ursache pe 19 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20511512/3/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-19-12-2021.jpg

Sepsi Sf. Gheorghe a remizat cu FCSB, 0-0, în runda 21 din Casa Liga 1. Lipsa golurilor a fost pusă în umbră de intervenţiile tânărului portar Ştefan Târnovanu, care a avut o prestaţie de senzaţie. 

Covăsnenii au fost cei care au dominat autoritar partida.

FCSB a terminat pe locul 2 în clasament, anul acesta, la 10 puncte în spatele CFR-ului.

Sepsi – FCSB 0-0

Momente inedite la finalul jocului. Jucătorii adverşi au venit să-l felicite pe Târnovanu pentru prestaţia din această seară.

Final de meci.

Min. 89: Ocazie foarte mare Sepsi! Târnovanu o salvează din nou pe FCSB în faţa lui Achahbar.

Min. 84: Ocazie mare Sepsi! Târnovanu, o nouă intervenţie de excepţie. Golofca a prins un şut puternic, în apropierea vinclului, dar portarul FCSB-ului a respins.

Min. 74: Ocazie Sepsi! Târnovanu intervine din nou decisiv în faţa lui Păun. Se cere penalty.

Min. 68: Ocazie mare FCSB! Oaidă a deviat în bară o minge venită din corner.

Min. 66: Bergodi a văzut cartonaşul roşu pentru proteste! Antrenorul a acuzat că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty.

Min. 64: Ocazie imensă Sepsi! Târnovanu are o nouă intervenţie excelentă în faţa lui Gonzalez.

Pauză.

Min. 43: Ocazie Sepsi! Eder îţi face o minge interceptată prea lung şi în imposibilitatea de a o mai prinde, îl loveşte pe Târnovanu care are o nouă ieşire bună.

Min. 40: Ocazie Sepsi! Târnovanu iese bine din poartă şi reţine în faţa lui Ştefănescu, situaţia se putea complica foarte tare pentru „roş-albaştri”.

Min. 29: Ocazie uriaşă Sepsi! Târnovanu, surpriza lui Toni Petrea din această seară, are o intervenţie de senzaţie în faţa lui Achahbar.

Min. 25: Ocazie FCSB! Olaru primeşte o pasă bună în „gaură”, apoi nu reuşeşte driblingul. Ninaj stă bine pe picioare şi îl deposedează.

Min. 22: Prima fază controversată a partidei. Mingea îl atinge în mână pe Florin Tănase în interiorul careului. Nu a existat intenţie, însă este discutabil dacă s-ar fi putut acorda sau nu lovitură de pedeapsă.

Min. 12: FCSB are prima ocazie. Miron a trimis modest cu capul, dintr-o poziţie foarte bună.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start: 

  • Sepsi: Niczuly - Aganovic, Ninaj, Bg. Mitrea, R. Ispas - Bărbuţ, Eder Gonzales, N. Păun, M. Ştefănescu - Damaşcan, Achahbar
  • Rezerve: Began - Tincu, Ashkovski, Fofana, Dumitrescu, Chunchukov, Luckassen, Golofca, Bojic
  • Antrenor: Cristiano Bergodi
  •  
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Miron, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Ad. Şut, Fl. Tănse - Cordea, Dumiter, V. Gheorghe
  • Rezerve: A. Vlad - Haruţ, Budescu, A. Burlacu, Ov. Popescu, Oaidă, Keşeru, Musi, S. Şerban
  • Antrenor: Anton Petrea

În ciuda diferenţei mari de puncte şi de locuri în clasament, meciul se anunţă a fi unul extrem de echilibrat şi spectaculos, deoarece se întâlnesc două dintre cele mai în formă echipe din România. Chiar dacă se află pe locul doi, cu 46 de puncte, la opt lungimi de lidera CFR Cluj, FCSB are cea mai bună formă din ultimele zece partide din Casa Liga 1. Trupa pregătită de Toni Petrea a bifat nouă victorii şi un singur egal, în timp ce CFR Cluj are tot nouă succese, dar un eşec în loc de remiză.

Locul al treilea în această ierarhie îi aparţine grupării covăsnene Sepsi Sfântu Gheorghe. În ultimele zece runde, elevii lui Cristiano Bergodi au semănat mai mult cu revelaţia stagiunii precedente. care termina play-off-ul pe locul patru şi se califica la baraj în preliminariile Conference League. Sepsi a adunat patru succese, patru remize şi două eşecuri în precedentele zece etape. Chiar dacă în clasamentul general ocupă doar locul 10, cu 25 de puncte, trupa din Sfântu Gheorghe s-ar putea să le dea bătăi mult mai mari de cap ”roş-albaştrilor”.

În meciul tur, la debutul lui Edi Iordănescu pe banca FCSB, ”roş-albaştrii” au scos un egal, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu şansă în faţa covăsnenilor. Aganovic a deschis scorul în minutul 35, Tănase a egalat în 57’, iar Bogdan Mitrea nu l-a putut învinge pe Andrei Vlad, în minutul 66, dintr-o lovitură de pedeapsă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele