Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | FCSB – Sepsi 3-1. Victorie clară pentru echipa bucureşteană

FCSB Publicat pe 8 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21114590/2/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-8-05-2023.jpg

 

Echipa bucureşteană FCSB a învins luni, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Sepsi Sf Gheorghe, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

Sepsi a avut ocazii în startul primei reprize, dar Târnovanu a intervenit salvator în două rânduri. În minutul 28 FCSB a deschis scorul prin Miculescu, iar cinci minute mai târziu Sorescu l-a driblat pe Niczuly însă a alunecat. I-a pasat apoi lui Miculescu, dar şutul acestuia a fost blocat de portarul oaspeţilor. În minutul 45+2, Niczuly l-a faultat pe Sorescu în careu şi s-a dictat penalti, dar goalkeeperul lui Sepsi a parat şutul lui Radunovic de la punctul cu var.

Bucureştenii au avut o bară în minutul 65, la o lovitură liberă a lui Florinel Coman, iar Sepsi a egalat prin Tudorie, în minutul 67. A fost însă egalitate doar timp de şapte minute, pentru că în minutul 74, Ovidiu Popescu a readus gazdele în avantaj cu un şut din careu, iar Cordea a stabilit scorul final în minutul 79, înscriind din pasa lui Florinel Coman.

În clasament, FCSB este pe locul 2 în clasament, cu 43 de puncte, la trei puncte de liderul Farul, dar şi la distanţă de patru puncte de echipa de pe locul al treilea, CFR Cluj. Sepsi are 25 de puncte şi e pe ultimul loc al play-off-ului, 6.


FCSB – Sepsi, partidă din runda a 7-a a play-off-ului SuperLigii României, e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 21:00. Runda trecută, echipa bucureşteană a obţinut o victorie, iar trupa lui Cristiano Bergodi a înregistrat o remiză.

FCSB - Sepsi 3-1 (Miculescu 28, O. Popescu 74, Cordea 78) // (Tudorie 67)

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovici - Ov. Popescu, Şut, Olaru - Sorescu, Miculescu, Fl. Coman
    Rezerve: A. Vlad, Haruţ, Omrani, Oct. Popescu, I. Cristea, Nikolov, Oaidă, Radaslavescu, Cordea
    Antrenor: Elias Charalambous
  • Sepsi: Niczuly - D. Ciobotariu, Ninaj, Bălaşa, Ispas - C. Matei, N. Păun, J. Rodriguez, Ştefănescu - Rondon, Safranko
    Rezerve: Began, P. Popa, E. Papa, Achahbar, A. Nistor, I. Grigore, R. Varga, Tudorie, Francisco Junior
    Antrenor: Cristiano Bergodi

Min 90+5. Final de meci!

Min 78. GOOOOL FCSB! Florinel Coman a pasat în faţa porţii, iar Andrei Cordea a trimis mingea în poartă!

Min 74. GOOOOL FCSB! Ovidiu Popescu a avut o execuţie fină din marginea careului şi a trimis mingea în poartă!

Min 67. GOOOOL Sepsi! Tudorie a reuşit să trimită mingea în poartă!

Min 65. Ocazie mare FCSB! Florinel Coman a trimis mingea din lovitură liberă în bară!

Min 45+4. Final de primă repriză!

Min 45+4. Radunovic a ratat lovitura de la 11 metri!

Min 45+2. După un contraatac rapid! Sorescu a ajuns singurul cu portarul lui Sepsi şi a fost faultat în careu!

Min 33. Dublă ocazie FCSB! Cei de la Sepsi au scăpat fără a primi golul al doilea gol!

Min 28. GOOOOL FCSB! Florinel Coman a centrat, iar David Miculescu a trimis mingea cu capul în poartă!

Min 18. Sepsi a avut o ocazie mare de a marca, dar cei de la FCSB au avut noroc!

Min 14. Ocazie FCSB! Florinel Coman a centrat, iar Miculescu a trimis cu capul către poartă, dar portarul lui Sepsi a fost la post!

Min 1. A început meciul!


UPDATE: Conform lui Mihai Stoica, la partida FCSB – Sepsi nu vor asista mai mult de 15.000 de spectatori. Un număr destul de mic de suporteri vor fi prezenţi pe cel mai mare stadion al României, în condiţiile în care bucureştenii păstrează şanse importante la titlu în cazul unui succes.

Diseară nu vor fi mai mulţi de 15.000 suporteri stelişti pe Arena Naţională. Poate din cauza vremii, poate pentru că meciul se joacă luni şi se termină spre marţi, poate că pe unii i-a descurajat 7-2, pe alţii Feşnic, Vassaras, cine ştie… Noi ştim însă că va fi Peluza Nord Steaua Oficial.

Şi mai ştim că, pe uriaşa masă udă de biliard, vor intra 11 gladiatori care TREBUIE să câştige azi împotriva unei echipe bune, pe care am învins-o de 3 ori sezonul ăsta (dar mereu cu foarte multă şansă)!”, a scris Stoica, pe contul de Facebook.


FCSB a învins, în deplasare, Universitatea Craiova, scor 2-1, după ce cedase în derby-ul cu Rapid, din Giuleşti, scor 0-1. De partea cealaltă, Sepsi a făcut 1-1 cu Farul, pe teren propriu, după ce anterior cedase în duelul cu Universitatea Craiova în SuperLiga României, scor 1-2.

În turul play-off-ului campionatului, la Sfântu Gheorghe, Sepsi – FCSB s-a terminat cu victoria bucureştenilor, 2-1, după ce gazdele au condus.

În clasament, înainte de startul rundei, FCSB e pe locul 2, cu 40 de puncte, iar Sepsi e pe locul 6, 25 de puncte.

”Telenovela” Rapid - FCSB nu s-a încheiat!

Kyros Vassaras a luat decizia de a nu-l mai delega pe Horaţiu Feşnic pentru o perioadă nelimitată de timp. 

Horaţiu Feşnic a fost centrul partidei Rapid - FCSB, încheiată cu victoria cu 1-0 a giuleştenilor, dar anumite decizii luate de acesta au pus multe semne de întrebare. Oficialii FCSB-ului au contestat faptul că Onea şi Grigore nu au văzut cartonaşul roşu după intrările groaznice pe care le-au avut la Coman, respectiv Compagno.

Aceste ”scăpări” nu a trecut neobservate şi de şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, deşi nu părea să le considere atât de grave, la conferinţa de presă oraganizată pentru a lămuri anumite faze de arbitraj. Şeful CCA a revenit apoi într-un comunicat de pe site-ul FRF şi a explicat că prestaţia arbitrului clujean a fost sub nivelul aşteptărilor.

”Deşi niciunul dintre jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă nu mi-a adresat această întrebare, aş dori să precizez faptul că prestaţia arbitrului partidei Rapid – FCSB a fost sub nivelul aşteptărilor CCA, din cauza controlului disciplinar (lipsa sancţiunilor disciplinare pe durata jocului)”, a precizat Vassaras.

Altfel spus, Vassaras s-a întors la 180 de grade şi e de acord că centralul ar fi trebuit să acorde două cartonaşe roşii în tabăra giuleştenilor în meciul cu FCSB.

Fanatik informează, că decizia grecului de nu-l delega pe Horaţiu Feşnic nu are un termen stabilit, dar având în vedere că au mai rămas doar 4 săptămâni din actualul sezon e greu de crezut că îl vom mai vede arbitrând în acestă stagiune. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele