Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ FCSB suferă enorm pe final şi ratează în minutul 90+6 victoria cu Petrolul!

FCSB Publicat pe 28 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21361706/2/petrolul-ploiesti-fcsb-superliga-superbet-28-10-2023.jpg

FCSB, liderul campionatului a încheiat la egalitate în deplasare, scor 2-2, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. Prahovenii au egalat din penalty, la ultima fază, în minutul 90+7.

La Ploieşti, bucureştenii au deschis scorul repede, în minutul 2, când Djokovic a profitat de eroarea lui Jair şi l-a învins pe Zima cu un şut din careu. Sergiu Hanca a fost accidentat de Dawa şi a fost înlocuit, în minutul 31. Şi camerunezul a fost înlocuit, după câteva minute, probabil din teama de a nu primi un al doilea cartonaş galben.

FCSB şi-a majorat avantajul în minutul 49, prin Alexandru Băluţă, iar gazdele au reuşit să reducă din diferenţă prin lovitura liberă a lui Jair, din minutul 70.

Târnovanu a scos de lângă bară la şutul lui Grozav, din minutul 72. Pe final, ploieştenii au căutat golul egalizator, pe care l-au marcat din penalty în minutul 90+7, prin Grozav, cu mare noroc.

FCSB rămâne lider în clasament, cu 31 de puncte. Petrolul este pe locul 6, cu 20 de puncte.

VIDEO ǀ Petrolul – FCSB 2-2 (Jair 70, Grozav 90+7 / Djokovic 2, Băluţă 49), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Petrolul: Zima - Dumitriu, Papp, Meijers, Justiniano - Doua, Seto, Hanca - Răducan, Grozav, Jair
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Djokovic, Şut, Olaru - Al. Băluţă, D. Rotariu, O. Popescu

Minutul 90+8: Final de meci! FCSB se impune cu 2-1.

Minutul 90+4: GOL Petrolul! Jair este faultat în careu Ngezana în careu! Târnovanu a fost pe minge, dar scapă mingea în poartă.

Minutul 72: Grozav reia din întoarcere. Târnovanu scoate de lângă bară.

Minutul 70: GOL Petrolul! Jair execută perfect din lovitură liberă de la 20 de metri. Târnovanu a fost fără replică.

Minutul 66: Grozav a reluat spectaculos din foarfecă puţin pe lângă poartă.

Minutul 49: GOL FCSB! Miculescu trage în transersală, Băluţă reia pe respinge, iar Zima scoate de pe linia porţii. Se dictează gol!

Minutul 45+4: Pauză! FCSB conduce cu 1-0.

Mintul 45+3: Grozav reia din câţiva metri foarte slab, iar Târnovanu prinde fără emoţii.

Minutul 13: Tavi Popescu primeşte la 10 metri, într-o poziţie ideală, dar alege să paseze la Rotariu, care se trage din calea mingii.

Minutul 2: GOL FCSB! Olaru pasează, iar Jair comite o eroare mare, de care Djokovic profită şi reia din careu.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------------

Chiar dacă în ultimele 5 partide a înregistrat doar două victorii şi 3 egaluri, FCSB (golaveraj 25-11) continuă să se afle pe primul loc în clasament cu 30 de puncte, la 3 ”lungimi” avans de principala urmăritoare CFR Cluj. La rândul ei, Petrolul (17-14) se află pe locul 7 cu 19 puncte, la egalitate cu Hermannstadt, ocupanta locului 6. Sibienii au faţă de ploieşteni avantajul golaverajului. ”Lupii galbeni” au înregistrat o victorie, 3 remize şi un eşec în precedentele 5 meciuri din campionat.

Sezonul trecut, FCSB a reuşit să obţină 6 puncte în faţa Petrolului: 0-2 în turul sezonului regular pe ”Ilie Oană” şi 4-1 în retur pe Arena Naţională.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele