Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

VIDEO | FCSB - Universitatea Craiova 1-1. Ambele formaţii au dominat câte o repriză

FCSB Publicat pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21057114/1/fcsb-universitatea-craiova-superliga-superbet-19-02-2023.jpg

FCSB a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu cei de la Universitatea Craiova, în primul meci din prima etapă a play-off-ului Superligii.

Primul meci din play-off a oferit un spectacol fotbalistic pe Arena Naţională, unde, în faţa a peste 20.000 de suporteri, FCSB şi Craiova au oferit un fotbal de bună calitate. Oaspeţii au deschis sorul în minutul 32, când Jovan Markovic a trecut prin diâribling de patru jucători bucureşteni şi l-a învins pe Târnovanu. FCSB a avut un gol anulat în minutul 45, la Edjouma, după ce Iulian Cristea l-a faultat pe Screciu.

Egalarea a venit însă în minutul 66, când Edjouma a înscris din centrarea lui Radunovic. Şi Craiova a avut un gol anulat, în minutul 79, când reuşita lui Koljic nu a fost validată pentru un ofsaid.

VIDEO | FCSB - Universitatea Craiova 1-1 (Edjouma 66 / Markovic 31), pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  •     FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Cristea, Radunovic - Edjouma, Şut, Olaru - Coman, Compagno, Oct. Popescu
  •     Universitatea Craiova: Popescu - Vlădoiu, Zajkov, Mitrea, Nchama - Mateiu, Screciu - Işfan, Baiaram, Ivan - Markovic

Minutul 90+6: Fluier final! Partida se termină 1-1!

Minutul 79: Screciu scoate elegant la Koljic, care înscrie. Dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 66: GOL FCSB! Radunovic trimite o centrare perfectă pentru Edjouma, care îşi etalează detenta şi egalează cu o lovitură de cap din 4 metri!

Minutul 56: Popescu respinge spectaculos la şutul din careu expediat de Cordea, după un corner.

Minutul 45+2: Pauză! Universitatea Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 45: Edjouma înscrie cu o execuţie de fineţe, dar golul este anulat corect, pentru un fault în atac comis de Cristea.

Minutul 31: GOL Universitatea Craiova! Markovic trece elegant de Dawa, apoi rezistă atacului lui Cristea şi marchează din interiorul careului, cu un şut pe sub braţul lui Târnovanu.

Minutul 8: Işfan trimite în forţă de la distanţă. Mingea a trecut puţin pe lângă cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------

FCSB a suferit multe transformări în acest sezon. Echipa a schimbat mai mulţi antrenori şi a avut o campanie de transferuri răsunătoare. 

Comisia de Disciplină, din cadrul FRF, i-a aplicat o sancţiune lui Mihai Pintilii la sesizarea Şcolii Federale de Antrenor, deoarece el a avut un comportament de antrenor principal, deşi nu are încă documentele necesare.

Mai mult decât atât, FCSB a rămas şi fără antrenor cu licenţă PRO. Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la echipă şi a decis să demisioneze.

În urma acestor schimbări, echipa lui Becali pare decisă să caute un antrenor cu acte în regulă pentru a evita astfel de probleme. Din ultimele informaţii, Gigi Becali caută un antrenor cu licenţa PRO, care să accepte faptul că Mihai Pintilii este cel cu putere de decizie. 

În tabăra opusă, oltenii au şi ei şanse la titlu. În acest sezon, Universitatea Craiova a schimbat trei antrenori, dar pare decisă să meargă până la capăt cu Eugen Neagoe. 

Universitatea Craiova a terminat sezonul regular pe locul 4, cu 54 de puncte. FCSB a terminat pe 3, cu 57 de puncte. 

Echipele probabile:

  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Fl. Coman, Compagno, Oct. Popescu
  • Rezerve: A. Vlad, V. Creţu, Haruţ, Miculescu, Ov. Popescu, Oaidă, Radaslavescu, Cordea
  • Antrenor: Mihai Pintilii
  • Universitatea Craiova (4-2-3-1): L. Popescu - Vlădoiu, Zajkov, Găman, Ndong - A. Creţu, Screciu - Işfan, Baiaram, A. Ivan - Koljic
  • Rezerve: Lazar, Mitrea, Câmpanu, Mateiu, Rivaldinho, Markovic, Roguljic, Hanca, Sala
  • Antrenor:  Eugen Neagoe

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele