Ultima oră
„Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB „Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB
Începe greul pentru campioana României! FCSB nu va fi cap de serie în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Poate da peste adversari grei Începe greul pentru campioana României! FCSB nu va fi cap de serie în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Poate da peste adversari grei
”Dacă voi fi acolo ar fi o onoare”. Vlad Chiricheş visează la EURO 2024 ”Dacă voi fi acolo ar fi o onoare”. Vlad Chiricheş visează la EURO 2024
Cristiano Ronaldo a ratat titlul în Arabia Saudită. Al Hilal a cucerit trofeul cu numărul 24 Cristiano Ronaldo a ratat titlul în Arabia Saudită. Al Hilal a cucerit trofeul cu numărul 24
Unul din cei mai experimentaţi jucători de la PSG şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai experimentaţi jucători de la PSG şi-a anunţat plecarea
VIDEO | Athletic Bilbao - Osasuna 2-2. Gazdele revin de la 0-2 şi salvează remiza în minutul 90+6! VIDEO | Athletic Bilbao - Osasuna 2-2. Gazdele revin de la 0-2 şi salvează remiza în minutul 90+6!

VIDEO | FCSB - UTA 4-0. Start de an lansat pentru liderul Superligii

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21467817/3/fcsb-uta-arad-superliga-superbet-22-01-2024.jpg

FCSB a câştigat clar pe teren propriu, scor 4-0, cu UTA Arad, în ultimul meci din etapa a 22-a a Superligii. Echipa bucureşteană s-a distanţat la 11 puncte de ocupanta locului secund în clasamentul Superligii.

Arădenii au avut prima ocazie de pe Arena Naţională, în minutul 7, când Ariel Lopez a trimis în bara transversală din şase metri. Apoi au urmat două minute în care Darius Olaru a rezolvat meciul. Gol superb din voleu, din afara careului, în minutul 20, după care, două minute mai târziu, a înscris profitând de greşeala lui Căpuşă. Gazdele au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 39, la Octavian Popescu, iar repriza s-a încheiat cu ocazia lui Fabry, din minutul 45+1.

În partea secundă, Kucher a scos la şutul lui Alexandru Băluţă, în minutul 54, dar bucureştenii au beneficiat de un penalti acordat după consultarea VAR şi Olaru a transformat în minutul 66, reuşind prima sa triplă în Superligă. De altfel, mijlocaşul de la FCSB este golgeterul la zi al campionatului, cu 13 reuşite. Rezultatul final a fost stabilit de Miculescu, în minutul 82, după o lansare a lui Şut, o pasă dată de Baba Alhassan şi finalizarea atacantului venit chiar de la Arad.

FCSB s-a impus cu 4-0 şi este pe primul loc în Superligă, cu 47 de puncte, la 11 puncte de echipele clasate pe locurile doi şi trei. UTA Arad se află pe locul 13, cu 24 de puncte.

VIDEO | FCSB - UTA 4-0 (Olaru 20, 21, 66-penalty, Miculescu 82), pe Prima Sport 1 şi platforma PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Şut, Olaru – Phelipe, Al. Băluţă, Oct. Popescu
  • UTA: Kucher – Căpuşă, Conte, Benga, Micovschi – A. Lopez, M. Freitas – R. Pop, Fabry, Omondi – Luckassen

Minutul 90+4: Final de meci! FCSB se impune cu 4-0.

Minutul 82: GOL FCSB! Alhassan îl găseşte perfect pe Miculescu, care reia din careu.

Minutul 66: GOL FCSB! Penalty destul de uşor acordat, după analiza VAR. Olaru nu bate grozav, dar mingea intră în poartă, după ce a intrat pe sub Kucher.

Minutul 54: Băluţă reia uşor din unghi, iar portarul respinge în corner.

Minutul 45+3: Pauză! FCSB conduce cu 3-0.

Minutul 39: Tavi Popescu înscrie cu un lob peste portar, dar reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 21: GOL FCSB! Olaru se trezeşte cu mingea la picior în careu, după o deviere nefericită a lui Căpuşă. Căpitanul lui FCSB îl învinge pe Kucher.

Minutul 20: GOL FCSB! Olaru reia splendid din voleu, după o minge respinsă, ca urmare a unui corner.

Minutul 14: Băluţă trimite peste poartă o minge centrată de Creţu.

Minutul 8: Fabry centrează pe 3 metri, iar Ariel Lopez reia din plonjon în bara transversală.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------------

FCSB domină Superliga. Echipa lui Gigi Becali este marea favorită din acest sezon la titlu. Bucureştenii sunt pe primul loc în clasament, cu 44 de puncte. 

În tabăra opusă, UTA a avut probleme sezonul trecut cu retrogradarea, iar Mircea Rednic a fost adus pentru a salva echipa. 

Arădenii sunt în acest moment pe locul 12 în clasament, cu 24 de puncte, iar lupta pentru a rămâne în Superligă continuă. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele