Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | FCSB, victorie fantastică cu lotul decimat! Keseru a marcat cel mai frumos gol al partidei

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 16 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20431668/2/fcsb-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-16-10-2021.jpg


FCSB s-a impus categoric în faţa celor de la CS Mioveni, la capătul unui meci disputat în condiţii extreme pentru „roş-albaştri”. În lipsa multor fotbalişti şi a întreg staff-ului tehnic, au reuşit să câştige spectaculos 3-0.

FCSB a început bine încă din primele minute şi chiar dacă nu au avut un joc strălucitor, ocaziile primei reprize le-au aparţinut. Claudiu Keseru a fost cel mai periculos om al roş-albaştrilor în prima parte a meciului. 

Mioveniul s-a mişcat bine şi a rezistat până în repriza a doua. Chiar înainte de pauză au rămas în 10, după ce Buziuc a văzut al doilea cartonaş galben. De acolo, totul s-a rupt. 

Scorul a fost deschis din penalty, de Florin Tănase, imediat după ce rataseră o ocazie mare. Al doilea gol a venit în minutul 65, prin Dumiter, care a marcat după o succesiune de faze alambicate. 

Highlight-ul partidei a avut loc 4 minute mai târziu, în 69, după ce Keseru şi-a arătat clasa de atacant pur-sânge încă o dată. Fotbalistul celor de la FCSB a trimis o ghiulea direct în vinclu şi a închis tabela la 3-0. Cei de la Mioveni nu au avut ocazii notabile. 

FCSB ocupă locul 2 în clasamentul din Casa Liga 1, în acest moment, după ce începuseră dezastruos sezonul. CS Mioveni se află pe 12, iar în ultimele 5 partide nu au găsit calea spre victorie. 

FCSB - CS Mioveni, 3-0 ACUM pe Look Sport+

Min. 70: GOOOOLLL FCSB! Keseru trimite imparabil în vinclul porţii.

Min. 65: GOOOL FCSB! Dumiter marchează dintr-o succesiune de faze alambicate.

Min. 60: Ocazie mare FCSB! Ianis Stoica rateză incredibilă din faţa porţii.

Min. 56: GOOOOL FCSB! Tănase marchează din penalty.

Min. 55: Ocazie mare FCSB! Keseru trimite în bară.

Pauză

Min. 45+1: Buziuc primeşte al doilea galben şi este eliminat!

Min. 34: Ocazie mare FCSB! Keseru trimite un şut puternic la colţul lung, mingea trece puţin pe lângă bară şi Ianis Stoica, care ratează o şansă incredibilă.

Min. 31: Ocazie importantă FCSB! Keseru, foarte aproape să bage mingea în plasă. Popescu a intervenit excelent înaintea lui.

Min. 29: Ocazie FCSB! Olaru trimite o minge la bătaie în careu, din lovitură liberă. Balonul se plimbă prin careul oaspeţilor.

Min. 27: Ocazie FCSB! Tănase trimite excelent în gaură pentru Radunovic, care ratează execuţia.

Min. 13: Ocazie Mioveni! Rusu trimite o bombă puţin pe lângă poarta lui Vlad.

Minutul 1. A început partida!

FCSB: A. Vlad – Haruţ, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Fl. Tănase – I. Stoica, Keşeru, Dumiter

CS Mioveni: I. Popescu – Garutti, Scarlatache, Burnea – Oancea, Dat, Vereş, Dumitriu, Buziuc – A. Cristea, Buziuc

UPDATE: Mihai Stoica face un apel la unitate din partea fanilor din Peluza Nord, în condiţiile în care FCSB a ajuns la şapte cazuri de COVID-19 şi trei accidentări în ultima săptămână: "Am rămas 13!!! În seara asta vom avea nevoie mai mult decât oricând de suport din partea tuturor steliştilor, nu doar a celor care vor ignora distanţa, condiţiile atmosferice, psihoza acestor zile şi vor veni lângă noi pe stadion. Suntem puţini, dar cu energia pe care ne-o veţi insufla vom fi mai puternici!", a scris managerul general al roş-albaştrilor, pe facebook.

UPDATE: Testele pozitive ale lui Valentin Creţu şi Valentin Gheorghe îl obligă pe Edward Iordănescu la alte schimbări în echipa de start: Denis Haruţ va juca fundaş dreapta, în timp ce Andrei Dumiter sau Alexandru Musi vor fi trimişi în linia de atac, alături de Ianis Stoica şi Claudiu Keşeru.

Rămasă fără întreg staff-ul tehnic, intrat în izolare în frunte cu Edward Iordănescu, FCSB va fi condusă de un trident format din Mihai Stoica, Thomas Neubert şi Eugen Nae, antrenor cu licenţă PRO care, de obicei, face parte din staff-ul lui Cosmin Olăroiu. Apropiat al lui Becali şi MM Stoica, Oli a fost de acord să-l lase pe Nae să dea o mână de ajutor, iar managerul general i-a mulţumit public: "Mulţumim din suflet lui Oli pentru ajutorul necondiţionat oferit şi lui Eugen Nae care mâine îşi va suplini prietenul (şi fostul coleg)", a scris MM, pe facebook.
 
În afara jucătorilor depistaţi pozitiv cu COVID-19 - Straton, Şerban, Cristea, Oaidă şi Cordea -, FCSB nu se va putea baza pe Constantin Budescu şi Adrian Şut, trimişi în izolare preventiv, în timp ce Ovidiu Popescu a devenit incert şi, cel mai probabil, va fi înlocuit cu Ovidiu Perianu.
 
Cu patru victorii consecutive şi 21 de puncte, FCSB e la nouă lungimi de liderul CFR, care în această etapă joacă împotriva Rapidului, la Mioveni. De partea cealaltă, CS Mioveni are o serie de cinci meciuri consecutive fără victorie şi se află pe locul al 12-lea, cu 11 puncte în tot atâtea etape.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele