Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ FCU Craiova – CS Mioveni 2-1. Oltenii îi aplică primul eşec din acest an lui Dică şi visează la play-off

FC U Craiova 1948 Publicat pe 24 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21026751/1/fc-u-craiova-1948-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-01-04-2022.jpg


FCU Craiova a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii, golul victoriei a fost marcat în minutul 90. Jocul a fost marcat de o întrerupere cauzată de folosirea gazelor lacrimogene în arenă, unui suporter făcându-i-se rău.

Au înscris Chiţu ’13 şi Albu ‘90 pentru gazde şi Scarlatache ’66 pentru oaspeţi.

În minutul 77, meciul a fost întrerupt, fiind necesară intervenţia medicilor pentru un suporter căruia i s-a făcut rău deoarece în arenă s-au folosit gaze lacrimogene. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-l prelua pe fan. Şi jucătorii au fost vizibil afectaţi de gazele lacrimogene. Întreruperea a durat aproximativ cinci minute.

VIDEO ǀ FCU Craiova – CS Mioveni 2-1 (Chiţu 12, Albu 90 / Scarlatache 65), în direct la Prima Sport 2. Echipele de start:

  • FCU Craiova: Gurău – Paramatti, A. Duarte, Henriques, Huyghebaert – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten, G. Ganea, Bahassa – Chiţu
  • CS Mioveni: Greab –  Balaur, Mboumbouni, Scarlatache – Rădescu, V. Pop, B. Lepistu, D. Toma, Pedroso – Buziuc, B. Krasniqi

Minutul 90+9: Fluier final! FCU Craiova se impune cu 2-1.

Minutul 90: GOL FCU Craiova! Paramatti centrează din flancul drept. Albu şutează spectaculos din prima în bară, mingea se loveşte de Greab, apoi intră în poartă.

Minutul 77: Panică la Craiova! Unui fan i s-a făcut rău. Ambulanţa a intervenit din fericire foarte repede. Motivul este legat de faptul că forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene, pentru a calma spiritele.

Minutul 71: Bahassa execută excelent o lovitură liberă, dar Greab are o paradă de senzaţie.

Minutul 66: GOL CS Mioveni! Pop trimite din corner. Portarul Gurău nu iese pe minge, iar Scarlatache profită şi restabileşte egalitatea, cu o lovitură de cap.

Minutul 51: Scarlatache reia din primă după un corner, însă apărarea gazdelor respinge.

Minutul 45+2: Pauză! FCU Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 43: Albu trage din afara careului, portarul Greab nu reuşeşte să prindă mingea, care ajunge la Ganea, însă portarul celor de la Mioveni se repliează la timp.

Minutul 12: GOL FCU Craiova! Mboumbouni pierde incredibil mingea în faţa lui Chiţu, care îi ia fundaşului mingea şi îl învinge pe Greab.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Confruntarea se anunţă mult mai echilibrată decât o arată poziţiile din clasament, deoarece ambele echipe traversează o perioadă foarte bună ca formă.

Chiar dacă se află pe ultimul loc, CS Mioveni (golaveraj 19-39, 18 puncte) s-a relansat în lupta pentru evitarea retrogradării, fiind neînvinsă în ultimele 6 partide din Superligă, perioadă în care a înregistrat două victorii şi 4 egaluri.

FC ”U” Craiova, ocupanta locului 7 cu 33 de puncte şi un golaveraj de 31-30, a legat şi ea 3 succese consecutive în primul eşalon al fotbalului românesc.

  • În plus, CS Mioveni – FC ”U” Craiova, din turul sezonului regular, s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri