Ultima oră
Adrian Mihalcea, decizie finală cu privire la viitorul său Adrian Mihalcea, decizie finală cu privire la viitorul său
Cristina Lovin şi Simona Stancu vor arbitra finala Ligii Campionilor la handbal feminin Cristina Lovin şi Simona Stancu vor arbitra finala Ligii Campionilor la handbal feminin
Pepijn Lijnders, secundul lui Klopp, a fost numit antrenor al clubului austriac Red Bull Salzburg Pepijn Lijnders, secundul lui Klopp, a fost numit antrenor al clubului austriac Red Bull Salzburg
Următoarea lovitură dată de Gică Hagi? Ionuţ Cojocaru este pe lista a două echipe din Anglia Următoarea lovitură dată de Gică Hagi? Ionuţ Cojocaru este pe lista a două echipe din Anglia
Noul antrenor al Rapidului îl costă enorm pe Dan Şucu. Suma pe care Neil Lennon o va împărţi cu staff-ul adus din străinătate Noul antrenor al Rapidului îl costă enorm pe Dan Şucu. Suma pe care Neil Lennon o va împărţi cu staff-ul adus din străinătate
Clauza din contractul lui Zeljko Kopic Clauza din contractul lui Zeljko Kopic

VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 2-1. ”Câinii” termină etapa pe ultimul loc

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21476838/3/fcu-1948-craiova-fotbal-club-sa-sc-dinamo-1948-sa-superliga-superbet-02-02-2024.jpg

FCU Craiova a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă.

La Craiova, gazdele au deschis scorul în minutul 13, când a înscris Bahassa. Bucureştenii au marcat şi ei, în minutul 37, prin Goncalo Gregorio, dar reuşita acestuia a fost anulată pentru o poziţie de ofsaid. Sidibe şi-a încercat norocul în minutul 44, iar la pauză craiovenii au intrat cu avantaj minim. În minutul 52 oltenii au înscris un gol superb, prin Bauza, cu călcâiul, şi s-au distanţat pe tabela de marcaj la 2-0.

Dinamo a redus din diferenţă în minutul 63, prin Denis Politic, iar în minutul 90 Goncalo Gregorio a trimis în bară.

FCU s-a impus cu 2-1 şi e pe locul 10, cu 30 de puncte, în timp ce Dinamo a ajuns la 16 înfrângeri, fiind ultima în clasament, cu 16 puncte.

VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 2-1 (Bahassa 12, Bauza 52 / Politic 63), în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCU Craiova: Gurău - R. Negru, Kvakic, Lacroix, Mascarenhas - V. Achim, Dr. Albu - Sidibe, Bauza, Bahassa - Blănuţă
  • Dinamo: Golubovic - Lucas, Velkovski, Patriche - Cr. Costin, Ilic, Pavicic, Borduşanu - Abdallah, Gregorio, D. Politic

Minutul 90+4: Final de meci! FCU Craiova se impune cu 2-1.

Minutul 89: Politic scoate la Gregorio, care zguduie bara din careu.

Minutul 87: Blănuţă scapă din nou singur cu Golubovic, fiind uşor în unghi. Portarul dinamovist salvează şi de această dată.

Minutul 63: GOL Dinamo! Politic reia de la 25 de metri, Gurău o comite şi respinge în poartă.

Minutul 56: Blănuţă scapă singur cu portarul, dar Golubovic salvează în corner.

Minutul 52: GOL FCU Craiova! Bauza îşi etalează tehnica şi reia cu călcâiul din câţiva metri printre picioarele portarului.

Minutul 45+6: Pauză! FCU Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 36: Complet nemarcat, Gregorio înscrie din careu. Reuşita este anulată la VAR, pentru un offside milimetric.

Minutul 32: Gregorio reia din prima, dar Gurău parează.

Minutul 12: GOL FCU Craiova! Bahassa preia, apoi din întoarcere înscrie superb din afara careului. Mingea s-a dus în plasa laterală.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------

Ambele formaţii au un început catostofal de 2024. Oltenii au pierdut cu Rapid, scor 4-3 şi cu Farul, scor 1-0. De cealaltă parte, "câinii" au acumulate şi ei două înfrângeri la limită: 1-2 cu Dinamo şi 1-0 cu Petrolul Ploieşti.

În clasament, FCU Craiova ocupă poziţia a 11-a, cu 27 de puncte după 23 de partide, în vreme ce Dinamo se clasează pe locul 15, cu 16 puncte.

În partida din tur, FCU Craiova s-a impus în deplasare cu 0-1, graţie reuşitei lui Baeten din minutul 61, în vreme ce în Cupa României, duelul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Pentru Dinamo a marcat Amzăr, în minutul 18, iar pentru olteni Bahassa, din penalti, în minutul 66.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele