Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 1-1. ”Câinii” ratează o victorie ce părea facilă

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21562821/4/fcu-1948-craiova-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-play-out-20-04-2024.jpg

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu gruparea FCU Craiova, într-un meci din etapa a 5-a a play-out-ului Superligii.

Într-o primă repriză în care oltenii şi dinamoviştii şi-au împărţit ocaziile, ratând prin Baeten, gazdele, şi prin Patriche şi Borduşanu, oaspeţii, golul a picat în minutul 43.

Goncalo Gregorio i-a pasat lui Milanov şi acesta a şutat din careu înscriind şi deschizând scorul pentru Dinamo. Gazdele au alergat după egalare şi Golubovic a respins şutul lui Padula, din minutul 53, însă tot bucureştenii au fost mai periculoşi pe final de meci. Scorul final a fost însă 1-1 după ce oltenii au reuşit să egaleze în minutul 90.

Blănuţă a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Baeten şi Dinamo e pe locul 8 în play-out, cu 20 de puncte, iar FCU Craiova este ultima, a 10-a, cu 18 puncte.

VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 1-1 (Blănuţă 89 / Milanov 43), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • FCU Craiova: Gurău - Compagnucci, Lekiatas, Lacroix, Padula - D. Albu, Pop - Sidibe, Baeten, Jibril - Blănuţă
  • Dinamo: Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - De Moura, Milanov, Gnahore, Pavicic, Borduşanu - Abdallah, Gregorio

Minutul 90+5: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 89: GOL FCU Craiova! Blănuţă reia perfect cu capul. Mingea a lovit bara înainte să intre în poartă.

Minutul 53: Golubovic scoate cu emoţii şutul trimis de la distanţă de Padula.

Minutul 45+2: Pauză! Dinamo conduce cu 1-0.

Minutul 43: GOL Dinamo! Oaspeţii pleacă pe contraatac, iar Milanov reia din careu.

Minutul 29: Asediu al oaspeţilor, dar Gurău salvează!

Minutul 18: Borduşanu a reluat din marginea careului pe plasa porţii.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

Învinsă şi de FC Botoşani, FCU Craiova a ajuns până pe ultimul loc în Superligă, cu 17 puncte după 4 etape disputate în play-out. Echipa lui Mititelu nu a mai câştigat de 11 meciuri oficiale. Ultimul succes a venit chiar împotriva adversarei de astăzi.

De cealaltă parte, Dinamo a urcat până pe poziţia a şaptea în play-out, cu 19 puncte, la două de Voluntari, formaţie aflată în afara locurilor de baraj, dar tot la două deasupra adversarei de astăzi, care se află pe loc direct retrogradabil.

În sezonul regular, FCU Craiova s-a impus în ambele partide directe, scor 2-1, respectiv, 0-1. Cele două combatante s-au mai întâlnit şi în Cupa României, acolo unde meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele