Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | FCU Craiova - Farul 1-2. Dobrogenii se distanţează la 8 puncte în fruntea Superligii

Farul Constanta Publicat pe 28 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20901046/2/fc-u-craiova-farul-constanta-superliga-superbet-28-10-2022.jpg

Farul Constanţa a învins în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FCU Craiova, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii, în care a revenit de la 0-1. În urma acestui rezultat, trupa lui Gică Hagi s-a distanţat la 8 puncte în fruntea campionatului.

Au marcat: Baeten ‘8 / Borza ’35, Popescu ‘51

VIDEO | FCU Craiova - Farul 1-2 (Baeten 8  / Borza 35, Popescu 50), LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCU Craiova: R. Popa - R. Negru, Duarte, R. Grigore, Huyghebaert - Asamoah, V. Achim - Baeten, Bauza, G. Ganea - A. Chiţu
  • Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Borza - Artean, T. Băluţă, Grameni - Torje, Alibec, A. Pitu

 

Minutul 75: Bauza scapă singur cu Aioani, după ce păcăleşte apărarea Farului. Portarul iese bine şi blochează.

Minutul 61: Şansă mare ratată de FCU! Bauza urmăreşte o minge respinsă de Aioani. Portarul celor de la Farul se repliază excelent şi îşi salvează echipa.

Minutul 55: Baeten profită de o respingere şi trage din voleu, dar nu prinde cadrul porţii.

Minutul 50: GOL Farul! Pitu bate un corner. Mingea ajunge la Băluţă, care trimite o pasă ce surprinde apărarea adversă, iar Mihai Popescu înscrie cu un şut sub bară.

Minutul 35: GOL Farul! La primul meci ca titular în Superliga, Borza înscrie cu un şut superb de la distanţă, care a atins bara apoi a intrat în poartă.

Minutul 27: Borza reia spectaculos din volei de la 20 de metri. Popa se întinde şi respinge în corner.

Minutul 16: Băluţă trage din marginea careului. Portarl Popa este bătut, dar mingea loveşte bara.

Minutul 8: GOL FCU Craiova! Ganea trimite un balon din banda dreaptă. Baeten preia şi deschide scorul.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------

Oltenii au făcut egalul pe teren propriu, pe ”Ion Oblemenco”, cu FC Hermannstadt, în timp ce Farul a făcut remiza cu Rapid, în deplasare, în Giuleşti. Înainte de startul rundei a 16-a, formaţia lui Gică Hagi e pe primul loc, cu 34 de puncte, în timp ce FC U Craiova e pe locul 12, cu numai 16 puncte.

În ultimul meci direct dinte oponentele de azi, din turul SuperLigii, scorul a fost 2-1 pentru Farul.

Variantă nouă pentru Adrian Mititelu: antrenorul din SuperLigă poate prelua FC U Craiova!

Trecut în plan secund la FC Argeş după 0-2 pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti, Andrei Prepeliţă (36 de ani) şi-ar putea continua carierea tot în SuperLigă. Fostul mijlocaş a devenit, în ultimele ore, o variantă viabilă pentru înlocuirea lui Marius Croitoru pe banca celor de la FC U Craiova.

Fostul mijlocaş al oltenilor în perioada 2007-2011, înaintea dezafilierii clubului de către Federaţia Română de Fotbal, Prepeliţă a lăsat o impresie bună în Trivale, dar mandatul său a ajuns la final odată cu decizia Consiliului Director de a-l înlocui cu secundul Constantin Schumacher. Totuşi, lucrurile bune făcute de "Prepe" la Piteşti, unde a transformat o nou-promovată într-o pretendentă la titlu, nu au fost trecute cu vederea.

Tânărul antrenor a intrat în vederile lui Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova negăsind încă o altă variantă după demiterea lui Marius Croitoru. Avantajul lui Prepeliţă e legat de trecutul comun pe care-l are cu omul de afaceri din Bănie, el fiind unul dintre jucătorii importanţi ai perioadei în care Mititelu încerca să se bată la titlu şi să se califice în cupele europene.

Farul nu are jucător în ”primul 11” al turului SuperLigii, conform statisticilor InStat

În fotbalul modern statistica are un rol important, iar la finalul turului sezonului de SuperLiga României cifrele au scos la iveală cei mai buni jucători din prima parte a campionatului regular, care a consemnat şi câteva surprize.

Un prim 11 al celor mai buni jucători din prima divizie a României a fost creionat conform datelor InStat, iar Farul, în mod total neaşteptat, nu are nici măcar un jucător. Până nici Denis Alibec, atât de lăudat, nu a prins ”echipa de start”.

Însă, Rapid are un fotbalist, pe Horaţiu Moldovan, în timp ce Universitatea Craiova are trei fundaşi din patru în formulă, pe Bogdan Vătăjelu, Nicuşor Bancu şi Bogdan Mitrea. CFR are trei jucători, pe Yuri, Muhar şi Petrila, iar FCSB are tot trei fotbalişti, Olaru, Cordea şi Compagno.

Mai mult sau mai puţin, o surpriză în primul 11 este Alhassan de la FC Hermannstadt.

Primul 11 potrivit datelor InStat, conform GSPMoldovan (221 index InStat - Rapid) - Vătăjelu (230 – U. Craiova), Yuri (237 - CFR Cluj), Mitrea (238 – U. Craiova), Bancu (239 – U. Craiova) - Olaru (232 - FCSB), Muhar (229 - CFR Cluj), Alhassan (231 – FC Hermannstadt) - Cordea (228 - FCSB), Compagno (231 - FCSB), Petrila (227 - CFR Cluj). 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele