Ultima oră
Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă
VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde
Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0. ”Şepcile roşii” îşi asigură liniştea VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0. ”Şepcile roşii” îşi asigură liniştea
România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin

VIDEO ǀ FCU Craiova – FC Botoşani 1-0. Oltenii continuă sprintul către play-off

FC U Craiova 1948 Publicat pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21041595/1/fc-botosani-u-craiova-1948-superliga-superbet-15-10-2022.jpg

FCU Craiova a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 28-a din Superligă.

George Ganea a deschis scorul în finalul primei reprize, în minutul 45, când a primit o pasă în faţa porţii, de la Blănuţă, şi l-a învins pe Pap. În minutul 55 FC Botoşani a trecut pe lângă egalare, când Paramatti a respins cu o lovitură de cap de pe linia porţii o minge trimisă de Dragu.

VIDEO ǀ FCU Craiova – FC Botoşani 1-0 (Ganea 45), în direct la Prima Sport 2. Echipele de start:

  • FCU Craiova: Gurău – Paramatti, Duarte, Henriques – Duarte, Baeten, Albu, Mascarenhas – Ganea, Blănuţă, Bahassa
  • FC Botoşani: Pap – Sambeya, Sadiku, Mutombo, Ţigănaşu – Dican, Ivanov, Cioiu – Mailat, Camara, Dragu

Minutul 90+3: Fluier final! FCU Craiova se impune cu 1-0.

Minutul 84: Mascarenhas trimite un şut de la 20 de metri în forţă, care trece puţin peste poartă.

Minutul 70: Gurău este din nou la post şi salvează la execuţia lui Pinson.

Minutul 55: Şansă uriaşă irosită de Botoşani! Dican porneşte o acţiune rapidă şi scoate la Dragu, care este blocat de Gurău. Mingea e salvată de pe linia porţii de fundaşul Paramatti.

Minutul 45+3: Pauză! FCU Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 45: GOL FCU Craiova! Blănuţă se descurcă excelent de lângă Mutombo şi trimite în 5 metri la Ganea, care marchează din cădere.

Minutul 36: Albu reia din voleu în forţă de la peste 20 de metri, mingea este dificilă pentru Pap, care respinge în lateral.

Minutul 27: Bahassa reia din prima, dar şutul său din interiorul careului nu este suficient de bine plasat şi astfel Pap prinde.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

Golurile, ratările, deciziile VAR, paradele spectaculoase şi alte momente importante ale jocului vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

Oltenii încă mai speră să prindă locul 6 de play-off, având 37 de puncte acumulate, la 4 ”lungimi” distanţă de Sepsi Sfântu Gheorghe. De cealaltă parte, FC Botoşani (locul 12, 31 de puncte) are nevoie de un rezultat bun pentru a avea cât mai puţine emoţii în lupta pentru salvarea de la retrogradare şi pentru a încerca să prindă la finalul play-out-ului una dintre primele două poziţii fruntaşe, ce asigură prezenţa la barajul pentru Conference League.

  • În turul sezonului regular, FC Botoşani – FC ”U” Craiova s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 1-0.
mail-share icon Email
viewscnt