Ultima oră
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor
Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă

VIDEO | FCU Craiova - FC Voluntari 0-0 (2-4 la penalty-uri). Ilfovenii se califică dramatic în semifinalele Cupei

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21545088/2/fcu-1948-craiova-fc-voluntari-cupa-romaniei-betano-sferturi-de-finala-03-04-2024.jpg

FC Voluntari s-a calificat miercuri în semifinalele Cupei României, după ce a trecut în deplasare, de FCU Craiova, scor 4-2 după loviturile de departajare.

Ilfovenii au marcat în minutul 24, prin Carnat, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. După şase minute, oaspeţii au înscris din nou, însă golul a fost şi de această dată anulat.

În partea secundă, portarul Fernandez a intervenit la şutul lui Baeten (min. 57), apoi Sidibe a trimis frumos, iar Fernandez a apărat. La ultima fază a timpului regulamentar, Vlad Pop a trimis în bară şi partida a intrat în prelungiri. Blănuţă a lovit şi el bara, în minutul 94, dar nici o echipă nu a înscris după 120 de minute şi s-a ajuns la lovituri de departajare.

La 1-1, Voican (FC Voluntari) a alunecat în momentul execuţiei şi a lovit mingea cu ambele picioare, iar golul a fost anulat. Vlad Pop a trimis apoi în transversală, iar ilfovenii au înscris. Compagnucci a înscris sigur pentru 2-2. Robert Popescu a marcat şi el (3-2 pentru Voluntari), dar Jesus Fernandez a apărat şutul lui Padula şi ilfovenii s-au calificat după golul lui Cassini, cu 4-2.

În semifinale, FC Voluntari va juca împotriva surprizei din liga secundă, Corvinul Hunedoara.

VIDEO | FCU Craiova - FC Voluntari 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start:

  • FCU Craiova: Gurău - Padula, Kvakic, Lacroix, Mascarenha - Baeten, Albu, Pop - Sidibe, Blănuţă, Bahassa
  • FC Voluntari: Fernandez - Turda, Paz, Droppa - Ciobanu,Lambrinoc, Cascini, Răduţ - Carnat, Roemer, Merloi

FC Voluntari se califică la loviturile de departajare, cu 4-2! Pop şi Padula au ratat pentru olteni, iar Voican nu a transformat din tabăra ilfoveană.

Minutul 120+2: Meciul se decide la penalty-uri!

Minutul 118: Ciobanu a tras în plasa laterală din lovitură liberă.

Minutul 105: Carnat face recital în defensiva adversă. Gurău iese la timp şi îl blochează.

Minutul 94: Oltenii lovesc din nou bara transversală. De această dată prin Blănuţă, ce a reluat o minge din corner.

Minutul 90+3: Final de timp regulamentar! Partida intră în prelungiri.

Minutul 90+2: Pop caută vinclul dar trage în bara transversală.

Minutul 75: Sidibe trimite un şut-centrare din marginea careului. Fernandez scoate de sub bară.

Minutul 57: Baeten reia în forţă de la 18 metri. Portarul Voluntariului e la post.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 24: Roemer pătrunde în flanc şi scoate în careu. După ce mingea loveşte transversala, Carnat înscrie. Reuşita este anulată pentru un offside anterior.

Minutul 11: Carnat reia cu capul pe lângă poartă după un corner.

Minutul 7: Merloi pătrunde în careu şi reia cu efect, însă nu prinde cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

FCU Craiova s-a calificat în sferturi din poziţia de lider al grupei C, din care au mai făcut parte Oţelul Galaţi, FCSB, Dinamo, Zalău şi FC Bihor. Oltenii speră la câştigarea Cuperi României, având în vedere că în campionat nu au mai câştigat de 8 etape şi se bat la retrogradare, fiind pe abia pe locul 14, cu 16 puncte.

De cealaltă parte, FC Voluntari a terminat pe locul secund grupa D, din care au mai făcut parte Universitatea Craiova, Gloria Buzău, UTA Arad, Tunar şi Farul Constanţa. În campionat, ilfovenii au profitat de paşii greşiţi făcuţi de Poli Iaşi, FCU Craiova şi Dinamo şi au scăpat pentru moment de zona „roşie”.

Cele două echipe s-au întâlnit de mai multe ori de-a lungul timpului, FCU ieşind victorioasă de 5 ori, FC Voluntari de 4 ori, iar o remiză s-a înregistrat în anul 2023, scor 3-3.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele