Ultima oră
Adrian Mihalcea, decizie finală cu privire la viitorul său Adrian Mihalcea, decizie finală cu privire la viitorul său
Cristina Lovin şi Simona Stancu vor arbitra finala Ligii Campionilor la handbal feminin Cristina Lovin şi Simona Stancu vor arbitra finala Ligii Campionilor la handbal feminin
Pepijn Lijnders, secundul lui Klopp, a fost numit antrenor al clubului austriac Red Bull Salzburg Pepijn Lijnders, secundul lui Klopp, a fost numit antrenor al clubului austriac Red Bull Salzburg
Următoarea lovitură dată de Gică Hagi? Ionuţ Cojocaru este pe lista a două echipe din Anglia Următoarea lovitură dată de Gică Hagi? Ionuţ Cojocaru este pe lista a două echipe din Anglia
Noul antrenor al Rapidului îl costă enorm pe Dan Şucu. Suma pe care Neil Lennon o va împărţi cu staff-ul adus din străinătate Noul antrenor al Rapidului îl costă enorm pe Dan Şucu. Suma pe care Neil Lennon o va împărţi cu staff-ul adus din străinătate
Clauza din contractul lui Zeljko Kopic Clauza din contractul lui Zeljko Kopic

VIDEO | FCU Craiova - FC Voluntari 3-1. Se ri(DICĂ) echipa lui Mititelu

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21278136/2/u-craiova-1948-fc-voluntari-superliga-superbet-11-08-2023.jpg

FCU Craiova a învins pe teren propriu, scor 3-1, formaţia FC Voluntari, în meciul de debut al etapei a cincea din Superligă.

Echipa lui Nicolae Dică a avut un start lansat. Aurelian Chiţu a deschis scorul în minutul 4, cu un şut din marginea careului, la o pasă venită de la Sidibe. În minutul 14 rolurile s-au schimbat şi Sidibe a înscris din pasa lui Chiţu. Scorul reprizei a fost stabilit de Van Durmen, din pasa lui Bauza, în minutul 21. Oltenii au mai avut două ocazii importante de gol,  prin Sidibe şi Bauza, dar la pauză s-a intrat cu 3-0 pentru gazde.

Partea secundă a debutat cu ocazia din minutul 51 a Craiovei, când şutul deviat al debutantului Lacroix a căzut pe bara transversală, iar oaspeţii au replicat prin lovitura de cap trimisă pe lângă poartă de Nemec, în minutul 72. FC Voluntari a redus din diferenţă, Sigurjonsson marcând cu capul din centrarea lui Ricardinho, în minutul 79. William Baeten, jucătorul gazdelor, a fost schimbat în minutul 81, după ce a suferit o comoţie. Baeten a rămas câteva minute pe marginea terenului, asistat de personalul medical, apoi a fost dus la ambulanţă după ce, în prealabil, i s-a pus un guler cervical. FCU Craiova s-a impus cu 3-1 şi a reuşit a doua victorie stagională.

În clasament, FC Voluntari se află încă pe locul secund, cu 9 puncte, în timp ce FCU Craiova, cu şase puncte, a urcat pe poziţia a opta.

VIDEO | FCU Craiova - FC Voluntari 3-1 (Chiţu 4, Sidibe 14, Van Durmen 21 / Sigurjonsson 77), pe Prima Sport 2! Echipele de start:

  • FCU Craiova: R. Popa - Compagnucci, Lacroix, Henriques, Padula - Asamoah, Dr. Albu - Sidibe, Bauza, Van Durmen - A. Chiţu
  • FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş - R. Boboc, V. Raţa, Crepulja, D. Andrei, Aliji - Răduţ, Nemec

Minutul 90+7: Fluier final! FCU Craiova câştigă cu 3-1.

Minutul 77: GOL Voluntari! Sigurjonsson îşi arată detenta şi reia cu capul o centrare venită de la Ricardinho.

Minutul 51: Lacroix trage din prima, iar Asamoah deviază pe transversală.

Minutul 45+2: Pauză! FCU Craiova conduce cu 3-0.

Minutul 28: Sidibe scoate la Bauza, care trage peste poartă.

Minutul 21: GOL FCU Craiova! Din rău în mai rău pentru Voluntari. Bauza trece elgant printre adversari şi scoate la Van Durmen, care duce scorul la 3-0.

Minutul 14: GOL FCU Craiova! Ricardinho comite o gravă eroare şi pasează la adversari. Chiţu pătrunde în careu şi scoate la Sidibe, care îndeplineşte o simplă formalitate.

Minutul 4: GOL FCU Craiova! Chiţu profită de un spaţiu în defensiva adversă şi deschide scorul cu o execuţie din marginea careului.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Voluntari este revelaţia începutului de sezon. Formaţia pregătită de Ilie Poenaru se află pe poziţia secundă cu 9 puncte. Singura înfrângere, din această stagiune, pentru formaţia ilfoveană, a fost împotriva campioanei Farul Constanţa.

De cealaltă parte, FCU Craiova are un start de sezon mult sub aşteptări. Echipa patronată de Adrian Mititelu a obţinut abia etapa trecută primele puncte şi se află pe poziţia a 13-a în clasament.

În sezonul precedent, cele două formaţii s-au întâlnit de 5 ori. În sezonul regular, cele două şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând cu acelaşi scor, 1-0, partida de acasă.

În play-out meciurile au fost mai spectaculoase. FCU Craiova a câştigat acasă cu scorul de 2-1, în vreme ce la Voluntari scorul a fost 3-3.

Acelaşi rezultat de 3-3 s-a înregistrat şi în semifinala play-off-ului pentru Conference League. Atunci, ilfovenii au reuşit o remontada de zile mari, asta după ce tabela arăta 3-0 în minutul 78!

Revenirea a fost totuşi inutilă, oltenii reuşind să se impună la loviturile de departajare cu scorul de 5-4.

Meciurile din etapa a cincea a Superligii:

Vineri

  • FCU Craiova - FC Voluntari, de la ora 20:30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro

Sâmbătă

  • Oţelul Galaţi - U Cluj, de la ora 18:30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro
  • Poli Iaşi - Universitatea Craiova, de la ora 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Duminică

  • Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti, de la ora 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Luni

  • Dinamo Bucureşti - FC Botoşani, de la ora 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele