Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

VIDEO | FCU Craiova – FC Voluntari 3-3. Spectacol în etapa pascală. Ilfovenii au revenit fabulos pe final!

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21094420/2/fcu-vol.jpg

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 3-3, cu formaţia FC Voluntari, în primul meci al etapei a patra din play-out-ul Superligii. Ilfovenii au revenit pe final, după ce au fost conduşi cu 3-1.

Craiova a deschis scorul în minutul 22, prin Bahassa, şi l-a majorat în minutul 54, când a marcat Chiţu. Ilfovenii au revenit în meci prin Duarte, care a înscris în propria poartă, în minutul 67. A urmat însă un autogol al oaspeţilor, în minutul 69, când Armaş a deviat şutul lui Bauza, şi FCU Craiova conducea cu 3-1. Voluntari a avut un forcing de final care a adus egalarea pe tabelă. Mai întâi Nemec a înscris reluând în plasă un balon respins de Gurău. Era minutul 77, iar în minutul 82 a vent şi golul egalizator: centrare Aliji şi lovitură de cap Florea.

FCU Craiova este pe primul loc al play-out-ului, cu 27 de puncte, la egalitate cu Petrolul Ploieşti. FC Voluntari este pe locul al treilea, cu 24 de puncte, la egalitate cu FC Botoşani.

VIDEO | FCU Craiova – FC Voluntari 3-3 (Bahassa 22, Chiţu 54, Bauza 69 / Duarte 66-autogol, Nemec 77, Florea 82), pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCU Craiova: 50. Gurău - 2. Negru, 35. Duarte, 14. Henriques, 16. Mascarenhas - 8. D. Albu, 77. Asaoah - 7. Giovanni, 10. Bauza, 28. Bahassa - 11 Chiţu
  • FC Voluntari: 71. M. Popa - 24. Ricardinho,34. Matricardi, 5. Armaş - 7. Aliji, 3. Meleke, 22. Raţă, 16. Sigurjonsson, 98. Costin - 14. Lopes, 77. Nemec

Minutul 90+3: Fluier final! Se termină 3-3!

Minutul 82: GOL FC Voluntari! Aliji centrează iar Florea reia cu capul şi egalează.

Minutul 77: GOL FC Voluntari! Gurău respinge defectuos la şutul lui Aliji, Nemec profită şi punctează!

Minutul 69: GOL FCU Craiova! Oltenii dau imediat replica prin Bauza, care face 3-1.

Minutul 66: GOL FC Voluntari! Duarte încearcă să respingă, dar deviază nefericit însă spectaculos în proprie poartă.

Minutul 54: GOL FCU Craiova! Cei de la Voluntari au momente bune de joc, dar oltenii sunt cei care marchează după un contraatac. Meleke respinge doar până la Chiţu, care reuşeşte al 8-lea gol stagional.

Minutul 45+2: Pauză! FCU Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 36: Şansă mare irosită de Voluntari! Raţă trimite cu capul, dar mingea loveşte bara transversală.

Minutul 22: GOL FCU Craiova! Bahassa deschide scorul, cu o execuţie superbă de la distanţă, ce s-a dus în plasa laterală.
 
 
Minutul 17: Lopes reia cu capul peste poartă din careu, după o centrare foarte bună expediată de Costin.
 
 
 
Minutul 1: A început partida!
---------------------------------
 
De altfel, FCU Craiova nu a renunţat la visul de a prinde un loc în cupele europene. Pentru asta, însă, va trebui să termine pe unul din primele două locuri în play-out, apoi să câştige aici un baraj, după care să joace un alt baraj cu ocupanta locului 3 din Superligă.
 
Dacă oltenii mai visează la Europa, FC Voluntari e o echipă prudentă. Ilfovenii au fost revelaţia sezonului trecut, însă în actuala ediţie de campionat au suferit mai multe sincope, ceea ce i-a trimis în play-out. Şi chiar dacă aparent se află pe un loc fără griji (10), o pasă mai proastă poate oricând duce în situaţii dramatice.
 
Cele două echipe s-au înfruntat de două ori în sezonul regular. În tur, ilfovenii au câştigat pe teren propriu cu scorul de 1-0. În retur, a fost rândul oltenilor, care şi-au luat revanşa şi s-au impus cu 2-1. Între cele două partide din campionat, FCU Craiova şi FC Voluntari s-au întâlnit şi în Cupă. Câştig de cauză au avut oltenii, care au câştigat la limită, scor 1-0.
 
Înaintea meciului de azi, FCU Craiova se află pe locul 8, în realitate locul 2 din play-out. O victorie azi i-ar duce pe olteni pe primul loc, cel puţin până la meciul pe care liderul actual, Petrolul, îl va disputa duminică, pe teren propriu, cu U Cluj. În acest moment, Petrolul are 27 de puncte, iar FCU Craiova are 26. Adversara oltenilor din acest meci, FC Voluntari este a 10-a în clasamentul general (a patra în play-out) şi are 22 de puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele