Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | FCU Craiova - Petrolul 0-1. Meci fără prea mult spectacol salvat însă de golul lui Ţicu

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21078556/2/u-craiova-1948-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-31-03-2023.jpg

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia FCU Craiova, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii 1.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 68, când craioveanul Dragoş Albu a greşit o pasă, iar ploieştenii au plecat pe contraatac. Doua a pasat în careu pentru Ţicu şi acesta a înscris. Petrolul este noul lider din play-out-ul Ligii 1, cu 24 de puncte, iar FCU Craiova cade pe locul secund, cu 23 de puncte.

VIDEO | FCU Craiova - Petrolul 0-1 (Ţicu 68), pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCU Craiova: 50. I. Gurău - 3. Paramatti, 35. A. Duarte, 14. Henriques, 5. Huyghebaert - 77. Asamoah, 8. Dr. Albu - 2. R. Negru, 10. Bauza, 17. G. Ganea - 99. Blănuţă
  • Petrolul: 31. Vâlceanu - 4. Papp, 13. Mathaus, 3. Meijers - 71. Doua, 44. L. Dumitriu, 11. Seto, 8. Jair, 5. Ţicu - 9. Irobiso, 7. Grozav

 

Minutul 68: GOL Petrolul! Oaspeţii declanşează un contraatac, iar Ţicu reuşeşte să deschidă scorul cu o execuţie din 7 metri.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45+2: Şansă mare irosită de gazde. Blănuţă se trezeşte singur cu portarul în careu, dar trimite peste poartă din poziţie ideală.

Minutul 41: Bauza prinde o execuţie de fineţe din marginea careului. Mingea se duce puţin peste poartă.

Minutul 13: Jair reia din prima. Execuţia sa din afara careului este scoasă în corner de Gurău.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------

Atât FC U Craiova, cât şi Petrolul sunt echipe care luptă pentru prima poziţie în play-out. Echipa din Ploieşti a avut pretenţii de play-off la începutul campionatului, dar problemele financiare şi neliniştea din interior au făcut ca echipa să ajungă în a doua parte a clasamentului. 

FC U Craiova a luptat până în ultimul meci pentru un loc la ”masa bogaţilor” din Superligă, dar a pierdut partida decisivă cu Sepsi şi a rămas să joace în play-out. 

În acest moment, FC U Craiova este pe primul loc în playout, cu 23 de puncte. Petrolul ocupă locul secund, cu 21 de puncte obţinute. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele