Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

VIDEO | FCU Craiova - Poli Iaşi 1-1. Repetiţie pentru play-out

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21504923/2/fcu-1948-craiova-poli-iasi-superliga-superbet-27-02-2024.jpg

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Prima repriză a meciului de la Craiova a fost marcată de accidentări, care au dus la schimbarea a trei jucători în primele 25 de minute. Primul care nu a mai putut continua partida a fost Padula, în minutul 5, iar în minutul 13 antrenorul Giovanni Constantino a fost nevoit să îl înlocuiască şi pe Compagnucci. Şi ieşenii au avut un jucător accidentat, pe portarul Ailenei, care a ieşit de pe teren în minutul 24.

Între timp, craiovenii au deschis scorul în minutul 19, după o acţiune personală a lui Aurelian Chiţu, care a protejat balonul în careul advers, a centrat în faţa porţii şi Jibril Ibrahimi a înscris cu o lovitură de cap.

Egalarea a venit în minutul 45+1, când Kabran a trimis în careu şi Bettaieb a reluat cu capul, în plasă. Oaspeţii au marcat în minutul 56, prin Kabran, după o fază creată de Martac, un şut al lui Bettaieb respins de Robert Popa, iar suedezul a trimis în plasă. După aproape patru minute de aşteptare, golul a fost anulat de VAR, pentru un ofsaid.

Gazdele au avut şi ele un gol anulat, în minutul 76, atunci când Sidibe a înscris, dar a comis henţ.  Oaspeţii au încheiat meciul în zece, după eliminare alui Bordeianu în primul minut al prelungirilor şi meciul s-a terminat în cele din urmă la egalitate, 1-1.

VIDEO | FCU Craiova - Poli Iaşi 1-1 (Ibrahim 18 / Bettaieb 45+1), în direct la Prima Sport 2! Echipele de start:

  • FCU Craiova: R. Popa - Compagnucci, Lacroix, Lekiatas, Mascarenhas - Baeten (cpt.), Vl. Pop - Negru, Chiţu, Padula - Ibrahim
  • Poli Iaşi: Ailenei - Martac, Bouhenna (cpt.), Fl. Ilie, Ştefanovici - Oliveira Mota, Saghiri, Marchioni, L. Mihai - Kabran, Bettaieb

Minutul 90+7: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 76: Gheorghiţă ratează o mare ocazie, iar oltenii repun repede. Sidibe profită de eroarea lui Bouhenna şi reia din careu. Reuşita este însă anulată pentru henţ.

Minutul 56: Lekiatas şi Mascarenhas se invită care să respingă o minge. Adversarii profită şi recuperează, iar Kabran înscrie. Reuşita a fost anulată la VAR pentru offside.

Minutul 52: Kabran finalizează pe plasa porţii cu o lovitură de cap, după un corner.

Minutul 45+7: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45+1: GOL Poli Iaşi! Kabran centrează cu efect, iar Bettaieb punctează cu o lovitură de cap din 5 metri.

Minutul 35: Baeten bate un corner, iar Ibrahim reia puţin peste poartă.

Minutul 18: GOL FCU Craiova! Chiţu face recital printre adversari în careu, îl culcă pe Bouhenna şi livrează perfect pe bara a doua. Ibrahim reia fără probleme.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------------

Cele două combatante nu mai speră la play-off, iar duelul de astăzi s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru evitarea retrogradării sau al barajului de menţinere în Superligă.

După 27 de etape, FCU Craiova se află pe poziţia a 12-a, iar Poli Iaşi se clasează pe locul 13, la egalitate de puncte, 30.

În tur, scorul a fost egal, 1-1. Moldovenii au deschis scorul prin Roman, în minutul 12, iar oltenii au egalat în extremis, prin Ibrahim, în minutul 90+1.

De asemenea, cele două formaţii au disputat un meci amical în ianuarie, câştigat de Poli Iaşi, scor 4-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele