Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | FCU Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-0. Victorie extrem de importantă realizată de trupa lui Marius Croitoru

Superliga Publicat pe 30 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20839893/1/uta-arad-u-craiova-1948-superliga-26-08-2022-1.jpg

FCU Craiova a trecut de formaţia Sepsi OSK, pe teren propriu, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă.

La Târgu Jiu, în prima repriză, arbitrul Horaţiu Feşnic a anulat două goluri. Primul a fost în minutul 10, când a fost anulat golul lui Tudorie, pentru un ofsaid. Al doilea, în minutul 18, când a înscris Bălan, dar după intervenţia VAR golul a fost anulat pentru ofsaid. Sidibe a marcat golul victoriei craiovene în minutul 43, gol validat de VAR după analiza unui posibil henţ.

VIDEO | FCU Craiova - Sepsi 1-0 (Sidibe 45). Echipele de start

  • FCU Craiova: R. Popa (cpt.) - Negru, Duarte, Grigore, Huyghebaert - Asamoah, Dr. Albu - Sidibe, G. Iancu, Van Durmen - Cl. Băla
  • Sepsi: Niczuly (cpt.) - Dimitrov, Ninaj, Bălaşa, Dumitrescu - C. Matei, Păun, J. Rodriguez - Bărbuţ, Tudorie, Ştefănescu

 

Minutul 81: Bălaşa reia cu capul din câţiva metri, dar Popa are o intervenţie excelentă.

Minutul 69: Sidibe are o intrare dură şi vede al doilea cartonaş galben. Formaţia lui Marius Croitori abordează finalul de meci fără un jucător.

Minutul 67: Bahassa ia o acţiune pe cont propriu şi trage în braţele portarului Niczuly.

Minutul 45+4: Pauză la Târgu Jiu! FCU Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 45: GOL FCU Craiova! Asamoah îl lansează pe Sidibe, care îl învinge pe Niczuly. Reuşita este validată din camera VAR, deoarece s-a verificat dacă jucătorul oltenilor nu a comis henţ.

Minutul 32: Dumitrescu recentrează, Păun profită de o eroare a defensivei adverse şi trimite în bara transversală.

Minutul 18: Sidibe trece elegant de Sidibe şi trage din lateral, portarul Niczuly respinge până la Bălan, care marchează. Reuşita este anulată de VAR, pentru un offside milimetric.

Minutul 10: Tudorie se demarcă şi înscrie din poziţie de 1 la 1 cu Popa. Reuşita este anulată pentru offside, după consultarea VAR.

Minutul 9: Albu trimite în forţă din afara careului, dar mingea se duce pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida de pe arena din Târgu Jiu!

------------------------------------------------

FCU Craiova vine după două înfrângeri consecutive, în deplasare la UTA, 2-1 şi acasă cu Petrolul 0-1. Echipa lui Marius Croitoru nu are cel mai bun start de campionat, cu doar două victorii în primele şapte partide şi şapte puncte adunate se clasează pe locul 12 în SuperLigă. 

De cealaltă parte lucrurile merg mai bine, Sepsi se află pe locul şapte şi a adunat zece puncte până acum, dar a suferit şi prima înfrângere etapa trecută, 1-0 cu Rapid.

Cele două echipe au ca obiectiv accederea în play-off, iar la capitolul întâlniri directe covăsneni conduc detaşat cu trei victorii şi un egal în patru meciuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele