Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

VIDEO | FCU Craiova – ”U” Cluj 5-0. Fără fani în tribune, oltenii fac recital cu formaţia lui Ovidiu Sabău

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 3 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21001828/2/fcu-u.jpg
 
FCU Craiova a învins zdrobitor pe teren propriu, scor 5-0, formaţia Universitatea Cluj, în etapa a 24-a din Superliga.

Aurelian Chiţu a deschis scorul la Craiova, în minutul 12, pe un stadion gol, conform dorinţei clubului din Bănie, care a decis să joace acest meci fără spectatori.
Tot Aurelian Chiţu a majorat scorul, din pasa lui Bahassa, în minutul 25, iar Dragoş Albu a stabilit scorul pauzei cu un şut excepţional din marginea careului, în minutul 36, tot din pasa lui Bahassa.

Albu i-a întors serviciul lui Yassine Bahassa, în minutul 82, când a recuperat o minge la o greşeală a lui Miron, a pasat în careu şi Bahassa a făcut 4-0.

Scorul final a fost stabilit scorul final în minutul 90, de Blănuţă, din pasa lui Ibrahimi.

VIDEO | FCU Craiova – ”U” Cluj 5-0 (Chiţu 12, 25, Albu 35, Bahassa 81, Blănuţă 89), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCU Craiova: Gurău - R. Negru, Duarte, Danny Henriques, Huyghebaert - D. Albu, V. Achim - Baeten, Bauza, Bahassa - A. Chiţu
  • ”U” Cluj: Iliev - Fl. Ilie, Miron, G. Simion - Şt. Vlădoiu, Ov. Bic, Remacle, Oancea - Chiciu, Thiam, Fl. Haită

Minutul 90+4: Fluier final! FCU Craiova se impune cu un neverosimil 5-0.

Minutul 89: GOL FCU Craiova! Bahassa îl găseşte bine pe Blănuţă, iar tânărul internaţional de tineret din Republica Moldova îşi trece numele pe lista marcatorilor.

Minutul 81: GOL FCU Craiova! Defensiva ardelenilor este din nou inexistentă. Albu îl găseşte excelent pe Bahassa, care îndeplineşte o formalitate.

Minutul 55: Bauza se desprinde lejer de lângă Ilie, dar trage mult peste poartă dintr-o poziţie ideală.

Minutul 49: Thiam reia cu capul puţin peste poartă din câţiva metri.

Minutul 45+3: Pauză! FCU conduce cu 3-0. Oltenii au procentaj de conversie de 100% la şuturile pe poartă.

Minutul 35: GOL FCU Craiova! Ardelenii sunt KO. Albu înscrie primul gol din acest sezon, cu o execuţie din marginea careului, ce s-a dus la colţul lung.

Minutul 25: GOL FCU Craiova! Gazdele recuperează şi pleacă pe contraatac, după o minge pierdută de Thiam. Defensiva lui Ovidiu Sabău este prinsă pe picior greşit, Chiţu nejenat de nimeni face ”dubla”.

Minutul 15: Chiţu este foarte aproape de al doilea gol, dar ratează de puţin intâlnirea cu mingea.

Minutul 12: GOL FCU Craiova! Chiţu deschide scorul, cu o execuţie frumoasă din afara careului. Scapă lejer din marcajul lui Ilie şi trage imparabil lângă bară.
 

Minutul 1: A început partida!
-----------------------------------------
 
„Studenţii” clujeni vin după două rezultate bune, dătătoare de moral, 2-1 cu FC Voluntari şi 0-0 cu Rapid, în timp ce oltenii vin după experienţa de la Sfântu Gheorghe, unde ar putea pierde la masa verde din cauza manifestărilor xenofobe şi huliganice ale ultraşilor.
 
În tur, la Cluj, a fost 1-1, într-un meci în care gazdele au avut şi un gol anulat. Înaintea meciului direct, cele două echipe sunt vecine în clasament. FCU Craiova se află acum pe locul 12 şi are 24 de puncte, iar Universitatea Cluj e abia pe 14, penultima poziţie în clasament, la o lungime în spatele echipei lui Adrian Mititelu.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele