Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

VIDEO | Final dramatic în „Ştefan cel Mare”! FC „U” Craiova s-a impus în faţa lui Dinamo cu un gol marcat în prelungiri

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 8 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20663706/2/dinamo-bucuresti-fc-u-craiova-play-out-liga-1-casa-pariurilor-8-04-2022-1.jpg

Dinamo a pierdut dramatic duelul cu FC „U” Craiova, 1-2, în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro. Golul decisiv al oltenilor a venit în minutul 90+1.

Confruntarea a fost ciudată şi interesantă în acelaşi timp. Scorul s-a deschis extrem de rapid, în secunda 35, de Dinamo. Autorul reuşitei a fost Irobiso, cel care a fost cel mai periculos om al „câinilor”. 

Oltenii au restabilit egalitatea ceva mai târziu, după startul reprizei secunde. Huyghebaert a reuşit o execuţie spectaculoasă, dar şi un ajutorul lui Eşanu, care nu a fost suficient de atent. 

Golul victoriei pentru FC „U” Craiova a fost marcat în prelungiri de Andrea Compagno. 

Oltenii au obţinut cele trei puncte şi se menţin în siguranţă deasupra zonei roşii, fiind pe locul 5 în play-out-ul din Casa Liga 1. Dinamo este pe 8, cu 13 puncte, şi cel mai probabil nu va scăpa de baraj. 

Dinamo – FC „U” Craiova 1-2

Final. După fluierul „centralului” s-a creat un conflict pe teren între fotbaliştii şi membrii din staff-ul ambelor formaţii. Nu este clar ce s-a întâmplat.

Min. 90+1: GOOOL Craiova! Compagno a dat lovitura cu puţin timp înainte de final. Fotbalistul oltenilor a trimis un şut puternic, iar Eşanu n-a avut nicio şansă.

Min. 89: Ocazie importantă Dinamo! Cătălin Carp şutează din centrarea bună a lui Patriche, dar mingea trece puţin pe lângă.

Min. 83: Dinamoviştii cer penalty, dar Ivanovski vede cartonaşul galben pentru simulare.

Min. 64: Irobiso înscrie al doilea gol, dar din poziţie clară de ofsaid. Tuşierul a fost atent şi a semnalizat prompt.

Min. 50: GOOOL Craiova! Huyghebaert a prins un voleu puternic din afara careului şi a reuşit să-l surprindă pe Eşanu. Portarul dinamovist a fost pe minge, dar n-a putut să respingă.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 45: Ocazie importantă Dinamo! Irobiso a trecut din nou pe lângă gol.

Min. 26: Ocazie uriaşă Craiova! Van Durmen a trimis o bombă direct în bară, din doar câţiva metri. Eşanu a avut noroc divin la această fază.

Min. 7: Ocazie mare Craiova! De Moura a scăpat la mustaţă de ruşinea unui gol antologic.

Min. 1: GOOOL Dinamo! Rodriguez s-a infiltrat perfect printre fundaşii olteni, a primit de la Morar, apoi i-a pasat în faţa porţii goale lui Irobiso. Atacantul doar a pus piciorul şi a intrat cu mingea în poartă.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • DINAMO: Eşanu - Grădinaru, Patriche, Carp, De Moura - Bani, Pierret, J. Rodriguez, St. Filip (cpt.) - Irobiso, Morar
  • REZERVE: Fara, Ehmann, R. Grigore, G. Creţu, Răuţă, Ivanov, Mihaiu, C. Matei, Ivanovski
  • FCU CRAIOVA: R. Popa - Negru, Kovacic, Paramatti, Huyghebaert - Baeten, Asamoah, V. Achim, Van Durmen - Cl. Bălan, Compagno
  • REZERVE: Mogoşanu, Buşu, Pop, Albu, Marquet, Blidar, Albu, Sidibe, Ondaan

-------

„Câinii” au arătat mai bine de când a început play-out-ul, dar rămâne de văzut cum se vor prezenta în faţa oltenilor. În ultima etapă au bifat un succes frumos în faţa Chindiei, 2-0. Cu Sepsi au reuşit să ia un punct, 0-0, dar Rapidul i-a învins 3-1 în prima etapă. 

FC „U” Craiova n-are înfrângere în primele 3 etape din play-out şi ocupă locul 11. Cu Chindia şi CS Mioveni a obţinut câte un punct, iar cu Gaz Metan a luat 3 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele