Ultima oră
Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta” Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta”
Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva” Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva”
Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8 Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8
LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Covăsnenii au lovit bara şi le-au dat emoţii ”roş-albaştrilor” LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Covăsnenii au lovit bara şi le-au dat emoţii ”roş-albaştrilor”
VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor
VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1 VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1

VIDEO | Fiul lui Alexandru Tudor a debutat la echipa mare a celor de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 10 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20916173/2/vlad.png

FCSB se deplasează la Galaţi pentru înfruntarea din grupele Cupei României. Aparent simplă, partida din Moldova va fi abordată de echipa patronată de Gigi Becali cu o formulă din care vor face parte mulţi jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon. Astfel, diferenţa de valoare evidentă dintre cele două echipe se va reduce într-o anumită măsură, iar şansele unui joc mai echilibrat, interesant, cresc.

Ambele echipe vin după evoluţii neconcludente în primul meci din Cupă. În timp ce FCSB a remizat la Arad, 2-2 cu UTA, Oţelul a pierdut chiar pe teren propriu cu CS Mioveni. În acest moment, FCSB se află pe locul 4 în grupă, cu un singur punct, iar moldovenii sunt penultimii şi nu au niciun punct.

În startul reprizei secunde a fost introdus pe teren fiul lui Alexandru Tudor, Vlad, care i-a luat locul lui Bogdan Rusu. Atacantul a debutat astfel la prima echipă a celor de la FCSB, după ce a avut evoluţii foarte bune la ”satelitul” din Liga 3.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele