Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

VIDEO | Flavius Stoican, după remiza obţinută în ultimele minute în partida cu CFR Cluj. ”Bravo lor că nu au cedat!”

FC Botoșani Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 dec 2022
mail-share icon Email

FC Botoşani a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, meciul cu formaţia CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a 20-a din Superligă.

Flavius Stoican, numit în funcţia de antrenor chiar înaintea partidei cu CFR, a fost mulţumit de atitudinea arătată de echipa sa, mai ales în cea de-a doua parte, când au şi reuşit să egaleze cu trei minute înainte de final.

"Bravo lor că nu au cedat! E un meci cu o echipă care a făcut un meci bun în prima repriză, au controlat-o ei, dar a fost destul de echilibrată, chiar dacă ei au avut iniţiativa.

A doua repriză noi am avut iniţiativa, Dragu a marcat primul gol şi sper să o ţinem tot aşa”, a spus Flavius Stoican.

Antrenorul moldovenilor a vorbit şi despre ultimul joc din acest an, cel cu FCSB. 

"Ştiam că există potenţial, important e să rămânem modeşti şi să încercăm să facem un meci bun şi etapa următoare (n.r.: cu FCSB). Le-am spus că nu trebuie să ne gândim neapărat la victorie cu CFR, ci să facem un meci bun mai întâi.

E destul de devreme să spun cine m-a impresionat şi cine nu, azi au excelat toţi şi din punct de vedere al determinării.

Există putină precipitare când avem mingea la picior, dar e normal pentru că au fost ultimele rezultate care le-a dat un pic de neîncredere. Sper să rezolv această problemă şi să avem aceeaşi dorinţă şi cu cei de la FCSB.

Întâlnim o echipă cu jucători valoroşi şi nu vrem să mergem fără modestie, trebuie să mergem cu atenţie că fotbalul te pedepseşte când nu-l tratezi corect. Azi s-au întors multe ghinioane", a adăugat antrenorul lui FC Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele