Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid

VIDEO | Flavius Stoican scapă cu bine dintr-un meci complicat. ”Puteau să câştige şi ei meciul, dar chiar este un punct muncit”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21103222/1/stoican-photo.png

FC Botoşani a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu FCU Craiova, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Superligii. Pentru olteni, Bauza a irosit un penalty şi a înscris un gol anulat pentru offside.

Flavius Stoican, antrenorul moldovenilor a subliniat că cei de la Craiova au un lot bun, iar punctul obţinut de elevii săi este muncit.

”Realist fiind, este o echipă bună a celor de la FCU Craiova. Puteam să pierdem meciul, până la faza penalty-ului în care am presat, dar puteam să câştigăm şi noi.

Puteau să câştige şi ei meciul, dar chiar este un punct muncit.

Dacă VAR-ul a decis asta, ce să comentez eu. Am văzut că un s-a verificat, dar probabil că nu a fost dacă nu s-a verificat. O echipă bună Petrolul, o să fie un meci dificil. Vreau acum să ne refacem pentru după acest meci, pentru că muncim pentru fiecare punct şi ne dorim să facem”
, a explicat Stoican, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele