Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Florin Niţă a fost prezentat oficial la noua sa echipă! UPDATE

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 28 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20997477/1/florinnita.jpg

UPDATE: Florin Niţă a fost prezentat oficial de FK Pardubice, ultima clasată din prima ligă a Cehiei, prin intermediul unui clip video postat pe pagina de Facebook a clubului. 

Niţă va evolua sub formă de împrumut la FK Pardubice cel puţin până la finalul sezonului curent, când îi expiră contractul şi cu Sparta Praga. 


Ştirea iniţială: Florin Niţă, hotărât să o părsească pe Sparta Praga. Destinaţia portarului român

Florin Niţă a fost exclus din lotul Spartei Praga pentru cantonamentul din Spania.

Portarul de 35 de ani a decis să plece de la echipa de pe locul trei în campionatul Cehiei, după ce a fost scos total din calculele antrenorului Brian Priske. Danezul se bazează pe alţi trei portari: Milan Heca, Matej Kovar, Vojtech Vorel.

Niţă s-a antrenat la echipa a doua a Spartei Praga, dar va părăsi clubul după ce a ajuns la un acord cu o altă formaţie din campionatul Cehiei şi va fi împrumutat până la finalul acestui sezon acolo, informează digisport.ro.

Portarul român este îngrijorat pentru pierderea locului său de titular în poarta echipei naţionale, după ce nu a bifat niciun minut în tricoul Spartei Praga în acestă stagiune. Niţă îşi doreşte să plece cât mai repede de la formaţia cehă, unde a venit la începutul lui 2018 şi a strâns 110 meciuri.

  • Florin Niţă este cotat la 300.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele