Ultima oră
VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start
NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento" NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento"
Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una" Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una"
Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat
Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri” Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri”
Adrian Cojocaru arbitrează meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari, de luni, din Superligă Adrian Cojocaru arbitrează meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari, de luni, din Superligă

VIDEO | Florin Pîrvu a reacţionat după ce Petrolul a pierdut două puncte cu Oţelul: "Vreau să fim mai atenţi"

Petrolul Ploiești Publicat de Tudor Moisa pe 1 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21302324/1/antr-petr.png
Petrolul a reuşit doar un punct, împotriva Oţelului Galaţi, deşi scorul a fost, la un moment dat, 2-0 pentru ploieşteni.

Antrenorul Petrolului, Florin Pîrvu a încercat să explice căderea echipei sale, dar a ţinut să evidenţieze şi frumuseţea partidei.

"A fost un meci foarte deschis. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu. Am început puţin mai slab jocul, dar am reuşit să înscriem şi să intrăm cu 1-0 la pauză.

Am reuşit să marcăm şi golul al doilea, dar, din păcate, am făcut greşeli de poziţionare. A fost un meci deschis şi ocazii de ambele părţi. DIn păcate nu am reuşit să câştigăm.

La primul gol a fost un moment psihologic. A fost un joc plăcut, deschis. Vreau să fim mai atenţi." a declarat antrenorul Petrolului la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri