Ultima oră
Kyros Vassaras, distrus după comunicatul oficial dat de CCA în urma controversei de la UTA - Rapid: „El vorbeşte de spiritul jocului?” | EXCLUSIV Kyros Vassaras, distrus după comunicatul oficial dat de CCA în urma controversei de la UTA - Rapid: „El vorbeşte de spiritul jocului?” | EXCLUSIV
Adrian Porumboiu a dat verdictul în cazul fazei controversate de la UTA - Rapid: „Faza este foarte simplă!” | VIDEO EXCLUSIV Adrian Porumboiu a dat verdictul în cazul fazei controversate de la UTA - Rapid: „Faza este foarte simplă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1. Cîrjan, gol la debutul pentru ”câini” VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1. Cîrjan, gol la debutul pentru ”câini”
Carlos Alcaraz şi-a apărat titlul la Wimbledon! Nu i-a cedat niciun set lui Novak Djokovic Carlos Alcaraz şi-a apărat titlul la Wimbledon! Nu i-a cedat niciun set lui Novak Djokovic
Oferta salarială uriaşă pentru Denis Alibec. ”Salariu de 750.000 de euro” Oferta salarială uriaşă pentru Denis Alibec. ”Salariu de 750.000 de euro”
”Pare să fie ruptură”. Rapid a pierdut un jucător după meciul cu UTA ”Pare să fie ruptură”. Rapid a pierdut un jucător după meciul cu UTA

VIDEO | Florin Pîrvu nu a ezitat să răspundă când a fost întrebat despre problemele de la Petrolul. ”A existat o lipsă de comunicare”

Petrolul Ploiești Publicat pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

Petrolul Ploieşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Florin Pîrvu, antrenorul ”lupilor galbeni”, a fost mulţumit de jocul prestat de echipa sa şi de victoria care îi menţine pe loc de play-off. Tehnicianul a vorbit şi despre problemele financiare de la Petrolul.

”Vreau să felicit echipa, pentru că am câştigat acasă. Vreau să felicit şi echipa adversă. A fost un meci cu o intensitate bună. Sunt mulţumit că Ţicu a revenit în echipă, a şi reuşit să marcheze. Lucrurile sunt bune şi la noi.

Eu am vorbit cu băieţii, am respectat ce am discutat. Repriza a doua am reuşit să marcăm, am controlat jocul în totalitate. A venit acel penalty, dar mă bucur că rezultatul a rămas pozitiv.

(n.r. despre problemele de la club) Noi am discutat, iar lucrurile sunt acum în ordine. A existat o lipsă de comunicare.

Sperăm ca datele care au fost promise să se respecte. Suntem în obiectiv, noi ne-am făcut treaba şi lucrurile sunt în regulă”, a spus Florin Pîrvu, la finalul meciului cu FC Botoşani.

VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 2-1

mail-share icon Email
viewscnt