Ultima oră
Julian Nagelsmann, dezvăluiri terifiante despre tatăl său. ”Nu avea voie să vorbească despre jobul său” Julian Nagelsmann, dezvăluiri terifiante despre tatăl său. ”Nu avea voie să vorbească despre jobul său”
EXCLUSIV | Cipri Deac, elogiat în ziua în care atinge o bornă fantastică EXCLUSIV | Cipri Deac, elogiat în ziua în care atinge o bornă fantastică
Motivul pentru care internaţionalul marocan Ilias Chair a fost condamnat la închisoare Motivul pentru care internaţionalul marocan Ilias Chair a fost condamnat la închisoare
”Vă spun cu mare sinceritate”. Cornel Şfaiter, detalii despre revenirea lui Luis Phelipe la Poli Iaşi ”Vă spun cu mare sinceritate”. Cornel Şfaiter, detalii despre revenirea lui Luis Phelipe la Poli Iaşi
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 2-0, în direct la Prima Sport 1! Muhar, reluare perfectă cu capul VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 2-0, în direct la Prima Sport 1! Muhar, reluare perfectă cu capul
EXCLUSIV | Adrian Mititelu i-a stabilit viitorul lui Giovanni Costantino EXCLUSIV | Adrian Mititelu i-a stabilit viitorul lui Giovanni Costantino

VIDEO | Florin Pîrvu nu a ezitat să răspundă când a fost întrebat despre problemele de la Petrolul. ”A existat o lipsă de comunicare”

Petrolul Ploiești Publicat pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

Petrolul Ploieşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Florin Pîrvu, antrenorul ”lupilor galbeni”, a fost mulţumit de jocul prestat de echipa sa şi de victoria care îi menţine pe loc de play-off. Tehnicianul a vorbit şi despre problemele financiare de la Petrolul.

”Vreau să felicit echipa, pentru că am câştigat acasă. Vreau să felicit şi echipa adversă. A fost un meci cu o intensitate bună. Sunt mulţumit că Ţicu a revenit în echipă, a şi reuşit să marcheze. Lucrurile sunt bune şi la noi.

Eu am vorbit cu băieţii, am respectat ce am discutat. Repriza a doua am reuşit să marcăm, am controlat jocul în totalitate. A venit acel penalty, dar mă bucur că rezultatul a rămas pozitiv.

(n.r. despre problemele de la club) Noi am discutat, iar lucrurile sunt acum în ordine. A existat o lipsă de comunicare.

Sperăm ca datele care au fost promise să se respecte. Suntem în obiectiv, noi ne-am făcut treaba şi lucrurile sunt în regulă”, a spus Florin Pîrvu, la finalul meciului cu FC Botoşani.

VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 2-1

mail-share icon Email
viewscnt